Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 299 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

ALL PACK 82 Tau 330 RSC 2

Η Durst αλλάζει τα δεδομένα στην εκτύπωση ετικέτας και συσκευασίας με τoν νέο Tau 330RSC. Η επανάσταση στον χώρο της πρωτοποριακής ψηφιακής τεχνολογίας εκτύπωσης με μελάνια UV inkjet, περιλαμβάνει:

8χρωμο ψηφιακό εκτυπωτή CMYK+OV+W+G,
1200 x 1200 dpi ανάλυση εκτύπωσης για απαράμιλλη ποιότητα
78μέτρα/λεπτό ταχύτητα εκτύπωσης
Νέα σειρά μελανιών HD
Nέο λογισμικό ροής εργασιών, το Web2Print workflow.

Το ακρωνύμιο RSC επισημαίνει τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας και σημαίνει:
R Resolution = ανάλυση εκτύπωσης, 1200x1200 dpi, με μέγεθος σταγόνας μόλις 2 πικολίτρα
S Speed = ταχύτητα εκτύπωσης, με 78 μέτρα ανά λεπτό
C Colors = πρόσθετα χρώματα, με νέο χρώμα το Πράσινο

Η παρουσίαση του νέου εκτυπωτή θα γίνει στην έκθεση Label Expo, στο περίπτερο 8B26.

Ο νέος Tau 330 RSC inkjet UV εκτυπωτής ετικέτας και συσκευασίας, διαθέτει πλάτος υλικού 350mm και εκτύπωσης 330 mm (13 in.). Σε συνδυασμό με την κορυφαία ταχύτητα εκτύπωσης έως και 78 μέτρα/λεπτό με ανάλυση εκτύπωσης 1200 x 1200 dpi, ο Tau 330 RSC φτάνει στην παραγωγική ικανότητα των 1.485 m² ανά ώρα και χάρη στους 8 έγχρωμους σταθμούς (CMYK + Λευκό + Πορτοκαλί, Μωβ και το νέο χρώμα Πράσινο), με νέα σχεδιασμένα μελάνια υψηλής πυκνότητας HD, αποδίδει ασύγκριτης ποιότητας εκτύπωση, με κάλυψη πέραν του 98% της χρωματικής σκάλας Pantone.

 

ALL PACK 82 Tau Series IX4

 

Στο πνεύμα της πρότασης της Durst προς τους πελάτες «Διαμορφώστε το Ψηφιακό Σας Μέλλον», ο εντελώς νέος Tau 330 RSC είναι διαθέσιμος ως αυτόνομη έκδοση ή μπορεί να συνδυαστεί με ψηφιακό κοπτικό λέιζερ σε σειρά. Ο εκτυπωτής μπορεί επίσης να διαμορφωθεί ως «υβριδικός εκτυπωτής» με τη σειρά Xflex των συμβατικών επιλογών φινιρίσματος της OMET, παρέχοντας απεριόριστη ευελιξία υλικών για ευρύτατο φάσμα εφαρμογών. Οι επιλογές διαμόρφωσης περιλαμβάνουν unwinder για jumbo ρολά και επιλογές προ-επεξεργασίας υλικού όπως επεξεργασία κορώνας (corona treatment), σύστημα καθαρισμού, εφαρμογή primer καθώς και επιλογές τελικής επεξεργασίας όπως βερνίκωμα, πλαστικοποίηση, κοπή, σχίσιμο και επανατύλιξη.

Επίσης θα παρουσιαστεί η ναυαρχίδα Tau 330, με μελάνια χαμηλής μετανάστευσης για πρωτογενή συσκευασία τροφίμων και φαρμάκων καθώς και το οικονομικό μοντέλο Tau 330E, με τα ειδικά σχεδιασμένα UV inkjet μελάνια Υψηλής Πυκνότητας (High pigmented). Ο εκτυπωτής θα παρουσιαστεί ως μια ολοκληρωμένη λύση με το EFS 330, ένα εξίσου οικονομικό σύστημα μετατροπής και φινιρίσματος από την SMAG.

Μαζί με τη σειρά Tau 330, η Durst θα παρουσιάσει επίσης τη νέα της λύση Web2Print για online σχεδιασμό, προεπισκόπηση και λήψη παραγγελιών όλων των ειδών προϊόντων συσκευασίας όπως ετικέτες, κουτιά χαρτονιού, χαρτοκιβώτια και πολλά άλλα. Επίσης, θα παρουσιασθεί η ολοκληρωμένη λύση λογισμικού Workflow-Label Suite της Durst, ένα αρθρωτό, επεκτάσιμο λογισμικό προετοιμασίας/προεκτύπωσης για την καταχώρηση παραγγελιών, την προεκτύπωση, το RIP, τη διαχείριση των χρωμάτων, τη διαχείριση του κόστους μελανιών και τη διαχείριση των δεδομένων παραγωγής. Οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν ολοκληρωμένες ζωντανές επιδείξεις ολόκληρης της ροής εργασιών ψηφιακής παραγωγής από online παραγγελία, επεξεργασία δεδομένων, ψηφιακή εκτύπωση και φινίρισμα.

 

image002