Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 161 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

 

E2 bizhub PRESS C71cf NEWSLET 37

Η Konica Minolta αποτελώντας τη μεγαλύτερη δύναμη στην αγορά της παραγωγικής εκτύπωσης, με μερίδιο σταθερά πάνω από 50%, έχει θέσει ως στόχο της να καθιερωθεί ως πρωτοπόρα και στη βιομηχανική αγορά εκτύπωσης/μεταποίηση. Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της προς αυτή την κατεύθυνση βρίσκεται η ανάπτυξη νέων προϊόντων εκτύπωσης προσανατολισμένη γύρω από αυτές τις εφαρμογές, όπως είναι η μηχανή ετικέτας ρολού C71cf , και το AccurioJet KM- B2+ sheet-fed UV inkjet press, μία μηχανή φύλλου Β2 Inkjet, αλλά και η εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου της εταιρίας MGI που είναι γνωστή για τα προϊόντα UV & Foil.

Για το σκοπό αυτό το 2017 η Konica Minolta Ελλάς ξεκινά να λανσάρει στην Ελλάδα τα νέα της προϊόντα στο χώρο της ετικέτας και της συσκευασίας. Η γκάμα της βιομηχανικής παραγωγής αποτελείται από τη μηχανή ρολού ετικέτας και τις μηχανές UV & Foil της MGI.

Το bizhub PRESS C71cf είναι ιδανικό για όσους κάνουν εκτυπώσεις ετικετών και ζητούν να στραφούν από τις συμβατικές πρέσες στις ψηφιακές - προκειμένου να ολοκληρώσουν μικρότερα τιράζ σε ταχύτερους χρόνους παράδοσης, προσωποποιημένη διαφήμιση και δυνατότητα εύκολής αναβάθμισης σε νεότερες εκδόσεις του υποστηριζόμενου λογισμικού.

Το bizhub PRESS C71cf προσφέρει εξαιρετική παραγωγικότητα, εξαιρετική ποιότητα εικόνας και εκπληκτική ευκολία στη χρήση: ο καινοτόμος εκτυπωτής ετικέτας από την Konica Minolta είναι ιδανικός για την επέκταση σε νέες αγορές και συμπληρώνει τέλεια τις υπάρχουσες αναλογικές μηχανές.

Η συνεργασία με την MGI

Έχοντας επενδύσει σε επιπλέον ποσοστό στην εταιρία MGI τον Απρίλιο του 2016 η Konica Minolta ενίσχυσε τους δεσμούς της με την εταιρεία για να παρέχει στους πελάτες της λύσεις προστιθέμενης αξίας. Αυτό ήρθε σαν απάντηση του αιτήματος των πελατών της για διακοσμητική εκτύπωση στον τομέα των ετικετών και των συσκευασιών, εκμεταλλευόμενη την τεχνολογία spot varnishing και το inline foiling που παρέχεται. Με τις μονάδες αυτές η Konica Minolta έχει ως στόχο να δώσει τη δυνατότητα στους παραδοσιακούς παραγωγούς ετικετών και συσκευασίας να προσφέρουν υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε on-demand ετικέτες/συσκευασίες.

Η Konica Minolta θα έχει παρουσία ως χορηγός σε συνεργασία με την εταιρία Unimag στο Συνέδριο Pack & Label Days 2017, oπου θα παρουσιάσει στους επισκέπτες της λεπτομέρειες σχετικά με τα παραπάνω προϊόντα.

 

KONICA MINOLTA LOGO NEWSLET 37