Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 5582 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

O Massivit 1800 με μοναδικές λύσεις
στην προώθηση προϊόντων

 

CocaCola 0 NEWSLETTERS 38

 

Η 3D τεχνολογία ανοίγει νέους δρόμους στον κλάδο της ετικέτας & συσκευασίας με  λύσεις, όπως η δημιουργία πρωτοτύπων (rapid prototyping), δηλαδή κατασκευή  τρισδιάστατων δειγμάτων, ακριβώς όπως σχεδιάσθηκε το τελικό προϊόν. Με την προσθήκη της ετικέτας ο πελάτης έχει πλέον το προϊόν όπως πρόκειται να τοποθετηθεί στα ράφια για πώληση. Τυχόν αλλαγές και διορθώσεις μπορούν να γίνουν σε ελάχιστο χρόνο και με πολύ χαμηλότερο κόστος από τις μέχρι σήμερα παραδοσιακές διαδικασίες.

Ο εκτυπωτής για υπερμεγέθη 3D αντικείμενα, Massivit 1800, μπορεί να εκτυπώσει  αντικείμενα με ύψος μέχρι 1,8 μέτρα παρέχοντας μοναδικές λύσεις στον χώρο της προώθησης των προϊόντων στην διαφημιστική αγορά. Ουσιαστικά προσθέτει μία νέα διάσταση στην εκτυπωτική αγορά.

Οι δημιουργικές ευκαιρίες είναι απεριόριστες, καθώς είναι ιδανικός για 3D αντικείμενα για διαφήμιση, προσφορές, μάρκετινγκ υψηλού επιπέδου με μοναδικές παρουσιάσεις νέων προϊόντων, ψυχαγωγία και ειδικές εκθεσιακές κατασκευές. Ήδη, σε προηγμένες  αγορές, αποτελεί σημαντική προσθήκη στις επιχειρήσεις ψηφιακής εκτύπωσης, για την παροχή ολοκληρωμένων 2D & 3D λύσεων.

Η Ελληνική αγορά μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες θα ενταχθεί στις αγορές αυτές αφού η πρώτη εγκατάσταση θα πραγματοποιηθεί στην εταιρεία DigiPrint.   

 

20170127 172042 NEWSLETTERS 38 Lavazza NEWSLETTERS 38
Digiprint 1 NEWSLETTERS 38 Digiprint 2 NEWSLETTERS 38