Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 465 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

 

 ETPA 1

▪  Ιωάννης Ντρενογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος ΕΤΠΑ Packaging Αντώνιος Καμπούρης, Area Sales Manager Gallus
Αθανάσιος Αθανασιάδης, Sales Heidelberg Hellas  Νίκος Διαμαντής Διευθύνων Σύμβουλος, Heidelberg Hellas

  

Η επιχείρηση ΕΤΠΑ PACKAGING δραστηριοποιείται στο χώρο της συσκευασίας έχοντας σαν κύρια ενασχόληση την παραγωγή τυπωμένων υλικών συσκευασίας με εγγυημένη ποιότητα, καθώς και την υποστήριξη των πελατών της, με νέες ιδέες και πρωτότυπες προτάσεις που θα προσθέσουν αξία στο τελικό προϊόν και θα το οδηγήσουν τελικά σε αυξημένες πωλήσεις.

Η ETΠΑ PACKAGING επιδιώκοντας την παραγωγική και ποιοτική της αναβάθμιση επένδυσε στην αγορά μιας μηχανής τύπου ECS 340 flexo του οίκου Gallus Ferd. Rüesch AG, του μεγαλύτερου και πλέον καταξιωμένου οίκου στην κατασκευή μηχανημάτων παραγωγής ετικετών.

Η Gallus ECS 340, εφοδιασμένη με τεχνολογίες αιχμής, είναι ιδανικά διαμορφωμένη για εξαιρετικά λειτουργική απόδοση. Ο μοναδικός συνδυασμός σερβοκινητήρων και λειτουργιών αυτοματισμού όπως οι προεπιλογές, ο έλεγχος των συμπτώσεων και η δυναμική τροφοδοσία, διασφαλίζουν εξαιρετικά υψηλή παραγωγικότητα και σταθερά υψηλή ποιότητα.

Η ETΠΑ PACKAGING  επενδύει στα ποιοτικά και παραγωγικά χαρακτηριστικά της ECS 340 για την ενίσχυση του παραγωγικού της δυναμικού.

 

 ETPA 2
 

Αθανάσιος Αθανασιάδης, Sales Heidelberg Hellas  Νίκος Διαμαντής, Διευθύνων Σύμβουλος, Heidelberg Hellas
Αντώνιος Καμπούρης, Area Sales Manager Gallus Ιωάννης Ντρενογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος ΕΤΠΑ Packaging
Γιάννης Σφατκίδης, Διευθυντής Παραγωγής ΕΤΠΑ Packaging