Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 265 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

 

FLINT PR17022 Labelexpo LABELFACTORY 2

 

Ο Όμιλος Flint ανακοίνωσε ότι θα εκθέσει μια ευρεία σειρά πρωτοποριακών λύσεων για τους κλάδους ετικέτας και συσκευασίας στη Labelexpo Europe, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί μεταξύ 25 και 28 Σεπτεμβρίου στις Βρυξέλλες. Συνδυάζοντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά τους, τέσσερις από τις οργανικές μονάδες του ομίλου (Flexographic Products, Narrow Web και Digital Solutions (Xeikon και ThermoFlexX)) θα παρουσιάσουν σε συνεργασία λύσεις οι οποίες δίνουν στις επιχειρήσεις εκτύπωσης και μεταποίησης ετικετών τη δυνατότητα να τοποθετηθούν καλύτερα στην αγορά ώστε να αντιμετωπίσουν την επικείμενη νέα πραγματικότητα. Ο Όμιλος Flint θα βρίσκεται στην Αίθουσα 5, στα περίπτερα 5C25-28. 

     
           FLINT PR17022 LabelexpoAntoine Fady CEO Flint Group«Ο Όμιλος Flint αποτελεί έναν πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων για επιχειρήσεις παραγωγής και μεταποίησης ετικετών, και στη Labelexpo Europe θέλουμε να αναδείξουμε αυτό το γεγονός, για πρώτη φορά σε ένα περίπτερο,» δήλωσε ο Antoine Fady, Διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Flint. «Αυτές οι λύσεις εκτείνονται από την προεκτύπωση και την προπαραγωγή έως την ψηφιακή εκτύπωση και το φινίρισμα, τη μεταποίηση και την παράδοση. Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι για ορισμένα νέα προϊόντα που φέρνουμε στην έκθεση. Όπως πάντα, στην έκθεση θα είναι παρούσες οι ομάδες των ειδικών μας στους τομείς των κυλινδρικών πιεστηρίων μικρού πλάτους, των προϊόντων φλεξογραφίας και της ψηφιακής εκτύπωσης, ώστε να γνωρίσουν καλύτερα τις επιχειρηματικές ανάγκες των επισκεπτών του περιπτέρου μας και να τους παρέχουν ουσιώδεις πληροφορίες για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε.»           
     

 

 

Flexographic Products: Ασυναγώνιστες δυνατότητες 
παραγωγής εκτυπωτικών πλακών

Με μια σειρά ασύγκριτων προϊόντων, που κυμαίνονται από εκτυπωτικές πλάκες και εξοπλισμό nyloflex® έως «μανίκια» και προσαρμογείς rotec®, η οργανική μονάδα Flexographic Products του Ομίλου Flint θα παρουσιάσει την πολύπλευρη τεχνολογία της για τον κλάδο των εκτυπώσεων. Ένα νέο έκθεμα θα είναι το Σύστημα θερμικής επεξεργασίας nyloflex® Xpress, με εξυπνότερη σχεδίαση για ευκολότερη χρήση. Προσφέρει θερμική παραγωγή εκτυπωτικών πλακών χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Θα παρουσιαστεί ο Θερμικός επεξεργαστής nyloflex® Xpress, που παρέχει απαράμιλλες δυνατότητες ελέγχου, καθώς και συνεπέστερη και σταθερότερη παραγωγή πλακών. Στην καρδιά του συστήματος επεξεργασίας βρίσκονται οι Θερμικές εκτυπωτικές πλάκες nyloflex®, οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες πληθώρας εφαρμογών –συμπεριλαμβανομένου του φιλμ– και το πρωτοποριακό Ρολό εμφάνισης nyloflex®, το οποίο είναι σχεδιασμένο με στόχο την υψηλή αποδοτικότητα και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον. «Αυτό είναι ένα θερμικό σύστημα που όμοιό του δεν έχετε ξαναδεί. Πιστεύουμε ότι η νέα ολοκληρωμένη λύση μας αποτελεί μια κατηγορία από μόνη της. Επιτύχαμε αυτό το αποτέλεσμα αντιμετωπίζοντας ολιστικά τη θερμική διαδικασία. Συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία στους τομείς σχεδίασης εξοπλισμού, ανάπτυξης εκτυπωτικών πλακών και κατασκευής υφασμάτων, ο Όμιλος Flint προσφέρει ένα σύστημα το οποίο παρέχει μειωμένο κόστος, βελτιωμένη ποιότητα και καλύτερη περιβαλλοντική βιωσιμότητα.» δήλωσε ο Friedrich von Rechteren, Αντιπρόεδρος πωλήσεων EMEA & παγκόσμιου μάρκετινγ. Για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου. Οι επισκέπτες του περιπτέρου μπορούν να ζητήσουν ένα δωρεάν Κιτ δοκιμής εκτυπωτικών πλακών nyloflex® Xpress.

Στο περίπτερο θα υπάρχει επίσης το προηγμένης τεχνολογίας σύστημα rotec® Eco Bridge του Ομίλου Flint (αναμένεται κατοχύρωση διπλώματος ευρεσιτεχνίας) για χρήση σε πιεστήρια φλεξογραφικής εκτύπωσης και σε εξοπλισμό τοποθέτησης εκτυπωτικών πλακών. Το rotec® Eco Bridge είναι ένας προσαρμογέας με μεταλλικό δακτύλιο διέλευσης αέρα, ο οποίος δημιουργεί ένα στρώμα αέρα που επιτρέπει εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση «μανικιών». Αυτή η γέφυρα μειώνει τις απαιτήσεις όγκου αέρα έως 90%, προσφέρει μείωση του θορύβου έως 30% και βελτιώνει σημαντικά την ευκολία και την ταχύτητα τοποθέτησης όλων των «μανικιών».

 

PX3000 X800 studio2

 


Επεκτείνετε τις δυνατότητές σας: Μπείτε στην αγορά των συσκευασιών τροφίμων
με την πιο πρόσφατη καινοτομία, τα μελάνια περιορισμένης μετανάστευσης
που στερεοποιούνται με LED UV

Η οργανική μονάδα Narrow Web του Ομίλου Flint θα παρέχει απτά παραδείγματα των τρόπων με τους οποίους οι επιχειρήσεις μεταποίησης μπορούν να επεκτείνουν τις δυνατότητές τους και να εισέλθουν σε νέες αγορές – στον ευρύτερο κόσμο της εκτύπωσης εύκαμπτων συσκευασιών με πιεστήρια μικρού πλάτους!

Η οργανική μονάδα Narrow Web του Ομίλου Flint θα παρουσιάσει στην έκθεση την εκτενή σειρά μελανιών εκτύπωσης που πληρούν τις απαιτήσεις του κλάδου συσκευασίας τροφίμων για όλες τις βασικές τεχνολογίες εκτύπωσης: UV Mercury Flexo, UV LED Flexo, Water Based Flexo και UV και EB Offset. Θα παρουσιάσουμε τις νεότερες καινοτομίες μας στα υλικά Low Migration (περιορισμένης μετανάστευσης), δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη βραβευμένη και πρωτοποριακή τεχνολογία περιορισμένης μετανάστευσης με LED UV, EkoCure™ ANCORA.

«Τα συστήματα εκτύπωσης με μελάνια περιορισμένης μετανάστευσης που στερεοποιούνται με φωτισμό LED προσφέρουν ευκαιρίες επέκτασης στον τομέα της συσκευασίας τροφίμων που δεν υπήρχαν στο παρελθόν,» δήλωσε η Kelly Kolliopoulos, Διευθυντής παγκόσμιου μάρκετινγκ, Flint Group, Narrow Web. «Οι πελάτες με πιεστήρια μικρού πλάτους μπορούν πλέον να εκτυπώνουν σε φιλμ ευαίσθητα στη θερμοκρασία –καθώς τα συστήματα LED λειτουργούν σε πολύ πιο χαμηλές θερμοκρασίες– και επιπλέον να καλύπτουν τις απαιτήσεις για τα υλικά συσκευασίας τροφίμων χάρη στην πρωτοποριακή χημική σύνθεση των μελανιών περιορισμένης μετανάστευσης του Ομίλου Flint. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε με τους πελάτες μας αναλυτικές πληροφορίες για τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις των συσκευασιών τροφίμων, τα συστήματα LED και την αξιόπιστη στερεοποίηση που προσφέρουν, ιδέες επιχειρηματικής επέκτασης, καθώς και ένα οικονομικό μοντέλο το οποίο δείχνει πόσο γρήγορη μπορεί να είναι η απόσβεση της επένδυσης.»

 

Πρώτη Ευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου Xeikon PX 3000 στην Labelexpo Europe 2017

Η Xeikon θα παρουσιάσει την τεχνολογία Panther που μόλις ανακοινώθηκε, μια πλατφόρμα inkjet UV η οποία συμπληρώνει την τεχνολογία ξηρού γραφίτη της Xeikon, καθώς και το πρώτο πιεστήριο inkjet UV που βασίζεται σε αυτήν την τεχνολογία, το Xeikon PX3000. Το νέο πιεστήριο αναπτύχθηκε ως απάντηση στην αυξανόμενη ανάγκη για νέες τεχνολογίες στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών, για να δώσει ώθηση σε νέες εφαρμογές και στην παραγωγή τους με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Οι βασικές εφαρμογές στις οποίες εστιάζει το Xeikon PX3000, που εκτυπώνει με ανάλυση 600 dpi, είναι οι αυτοκόλλητες ετικέτες για προϊόντα υγείας και ομορφιάς και οι βιομηχανικές ετικέτες – δύο τομείς στους οποίους ο ξηρός γραφίτης αποτελεί την προτιμώμενη τεχνολογία, καθώς η ασφάλεια των τροφίμων αποτελεί αδιαπραγμάτευτη απαίτηση.

«Το Xeikon PX3000 συμπληρώνει το ευρύ χαρτοφυλάκιο των ψηφιακών πιεστηρίων μας για ετικέτες που χρησιμοποιούν γραφίτη και θα παρουσιαστεί κι αυτό στην έκθεση», σχολίασε ο Filip Weymans, Αντιπρόεδρος παγκόσμιου μάρκετινγκ της Xeikon. «Αυτή η τεχνολογία θα επιτρέψει την υλοποίηση ακόμη περισσότερων εφαρμογών και την παραγωγή μεγαλύτερων τιράζ με ψηφιακές τεχνολογίες αντί αναλογικών. Οι εκτυπώσεις είναι ανθεκτικές στην τριβή και στις γρατσουνιές, καθώς και στην έκθεση σε νερό και σε χημικές ουσίες, χωρίς να απαιτείται λαμινάρισμα. Επιπλέον, το νέο μας πρόγραμμα aXelerate θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις μεταποίησης να κατανοήσουν τους τρόπους πώλησης της ψηφιακής παραγωγής ώστε να αυξήσουν ταχύτατα τους όγκους – είτε χρησιμοποιούν τεχνολογία γραφίτη είτε inkjet.» Για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε τα δελτία τύπου σχετικά με την Τεχνολογία Panther και το Xeikon PX3000.


Κορυφαία τεχνολογία απεικόνισης από τα συστήματα ThermoFlexX

Τα συστήματα εκτυπωτικών πλακών ThermoFlexX παρέχουν μεθόδους έκθεσης των πλακών με μεγάλη ανάλυση και υψηλές τιμές επιραστέρωσης, καθώς και διαχείριση ροής εργασιών. Μαζί με το λογισμικό ροής εργασιών από τον συνεργάτη μας Hybrid Software, η οργανική μονάδα ThermoFlexX θα παρουσιάσει επίσης:

• Το σύστημα ThermoFlexX 48 με μέγιστο μέγεθος εκτυπωτικής πλάκας 900 x 1.200 mm, το οποίο συνοδεύεται από έναν σταθερό δίσκο FlexTray που διευκολύνει την αυτόματη τοποθέτηση και αφαίρεση των εκτυπωτικών πλακών. Η στάνταρ ανάλυση 2.540 dpi το καθιστά ιδανικό για εφαρμογές εύκαμπτης συσκευασίας και διπλωτών χαρτόκουτων.

• Το σύστημα ThermoFlexX 30 θα παρουσιαστεί με ένα υβριδικό τύμπανο το οποίο επιτρέπει τον χειρισμό πλακών Polyester Flexo αλλά και πλακών Letterpress «μεταλλικού υποστρώματος».

«Όλα τα συστήματά μας χρησιμοποιούν αποκλειστική τεχνολογία απεικόνισης, η οποία επιτρέπει αποτύπωση με διαφορετικές αναλύσεις και παρέχει τη μοναδική δυνατότητα αποτύπωσης με διαφορετικές αναλύσεις στην ίδια εκτυπωτική πλάκα,» εξηγεί ο Christophe Lievens, Διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ για την ThermoflexX. «Επίσης, η μέγιστη ανάλυση των 5.080 dpi επιτρέπει τη δημιουργία προϊόντων εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, το μοναδικό σύστημα ολίσθησης με χρήση υποπίεσης που προσφέρουμε παρέχει δυνατότητα παραγωγής πλακών τμηματικά, χωρίς να απαιτείται στερέωσή τους με ταινία, γεγονός το οποίο βελτιώνει τη συνολική παραγωγικότητα.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρουσία του Ομίλου Flint στην Labelexpo Europe, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.flintgrp.com/labelexpo.

FLINT PR17022 Labelexpo Logo Flint Group