Allpack Ηλεκτρονικός Οδηγός Συσκευασίας

Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 273 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εκθέσεις

 

Η τεράστια επιτυχία που σημείωσε φέτος η Food Expo απέδειξε περίτρανα ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρη τη Ν/Α Ευρώπη.

 

FOODEXPO 2017 2

 

Με 60.000 επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και 2.500 από κάθε γωνιά του πλανήτη, εδραίωσε πανηγυρικά τη θέση της ως το κορυφαίο εμπορικό γεγονός της χρονιάς, συμβάλλοντας σημαντικά στην προώθηση των ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων στα πέρατα του κόσμου!

 

Μια μεγάλη διεθνής έκθεση

foodexpo1


Mέσα σε μόλις 4 χρόνια, η FOOD EXPO κατάφερε να εξελιχθεί σε ένα μοναδικό εκθεσιακό φαινόμενο, υπερδιπλασιάζοντας τα μεγέθη της με ασύλληπτους ρυθμούς! Η γιγάντωση αυτή οφείλεται εν μέρει στο όραμα και το στρατηγικό σχεδιασμό της διοργανώτριας εταιρείας για τη δημιουργία μιας πραγματικά μεγάλης διεθνούς έκθεσης, αλλά κυρίως στη μοναδικότητα και την ποιοτική υπεροχή των ελληνικών Τροφίμων και Ποτών. Δεν είναι τυχαίο ότι για την έκθεση έδειξαν ενδιαφέρον φέτος δεκάδες εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι από το εξωτερικό, καθώς και εκπρόσωποι από τις διπλωματικές αντιπροσωπείες 15 χωρών που δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το οργανωτικό επίπεδο, τον τεράστιο αριθμό των εκθετών και τον πλούτο των εκθεμάτων. Συγχρόνως, πλήθος εμπορικών επισκεπτών από όλο τον κόσμο έδωσαν δυναμικό παρών, πραγματοποιώντας ουσιαστικές επαφές και σημαντικές εμπορικές συμφωνίες, ενώ χάρη στη FOOD EXPO, η ποιοτική υπεροχή των ελληνικών Τροφίμων & Ποτών διαδόθηκε στα πέρατα του κόσμου. Όλοι δήλωσαν συνεπαρμένοι από την απίστευτη επιτυχία αυτής της έκθεσης, που συγκαταλλέγεται πλέον αδιαμφισβήτητα στις πιο σημαντικές διοργανώσεις για τα Τρόφιμα και Ποτά στην Ευρώπη.

 

60.000 επαγγελματίες από 25.000 επιχειρήσεις!

Η 4η FOOD EXPO κατάφερε να αυξήσει την ποσοτική και ποιοτική υπεροχή των επισκεπτών της, προσελκύοντας 60.000 επαγγελματίες από 25.000 επιχειρήσεις της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης!

foodexpo2

 

Mεγάλος αριθμός επισκεπτών από την επαρχία

Η 4η FOOD EXPO 2017 υποδέχθηκε εκπροσώπους όλων των κλάδων επιχειρηματικής δραστηριότητας που έχουν συνάφεια με Τρόφιμα και Ποτά από όλη την Ελλάδα! Μάλιστα, το 46% των επισκεπτών προήλθε από την Περιφέρεια.

foodexpo3

 

 FOODEXPO 2017 5  FOODEXPO 2017 1
 FOODEXPO 2017 3  FOODEXPO 2017 4

 

 

 

 

 

poster CULINARY 2017

 

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΩΝ
ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ

ΜΟΝΑΧΟ
23 - 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

 

 

CULINARY SUMMER FESTIVAL 2017

Η CULINARY SUMMER FESTIVAL 2017 - FOOD & WINE LIVE SHOW, είναι μια ετήσια καλοκαιρινή επαγγελματική Έκθεση - Φεστιβάλ ανοιχτή για το κοινό. Ξεκινά την παρουσία της στο Μόναχο της Βαυαρίας, σε ένα από τους ιδανικότερους χώρους διοργάνωσης ανοιχτών εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης, τη Wittelsbacherplatz. Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 25 Ιουνίου 2017 και θεωρείται η μεγαλύτερη εταιρική διοργάνωση τροφίμων και ποτών της Γερμανίας και της Αυστρίας γενικότερα.

Στόχος της είναι η παρουσίαση και γνωριμία, των ελληνοκυπριακών τροφίμων και ποτών, τόσο στους επαγγελματίες του χώρου όσο και στο καταναλωτικό κοινό της Γερμανίας. Αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που αναμφισβήτητα θα συζητηθεί και θα προσελκύσει τους σημαντικότερους εκπροσώπους των κλάδων, τόσο του λιανικού όσο και του χονδρικού εμπορίου, της τροφοδοσίας, της διανομής, της μαζικής εστίασης, των τροφίμων και ποτών, καθώς και του Τύπου.

Σημαντικότερο όλων δε, είναι η δυνατότητα επίσκεψης που δίνεται στον τελικό καταναλωτή.

Συμμετέχουν αποκλειστικά Ελληνικής και Κυπριακής προέλευσης, μικρομεσαίας παραγωγής και μη βιομηχανοποιημένης δυναμικής εταιρείες, ποιοτικών τροφίμων και ποτών από τους κλάδους γαλακτοκομίας, ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, οίνου, αποσταγμάτων, αναψυκτικών, αλλαντικών, βιολογικών προϊόντων, ιχθυηρών, φρούτων και λαχανικών κ.ά.

 

Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

  • 3.500 τ.μ. εκθεσιακού χώρου
  • 150 διαθέσιμες θέσεις εκθέτών
  • Περισσότεροι των 10.000 επισκεπτών ημερησίως, από 20 διαφορετικές εθνικότητες.
    (πρόβλεψη βάσει στατιστικών επισκεψιμότητας προηγούμενων εκθέσεων).

Η Έκθεση διοργανώνεται από την εταιρεία Vlasios Simos - Culinary Trading Services.
Υποβολή αίτησης - δήλωσης συμμετοχής έως 31.05.2017

 

FOTO CULINARY

 

 

 

 

Θετικό πρόσημο στη 15η έκθεση γραφικών τεχνών
και οπτικής επικοινωνίας, η οποία ολοκληρώθηκε

 

GRAPHICA 2017

 

 

Χαλάνδρι, 8 Μαρτίου 2017

Με εργαστήρια τυπογραφίας και καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας, με τη φιλοξενία ενός διεθνούς συνεδρίου για τη συσκευασία και δεκάδες εκθεσιακά περίπτερα των σημαντικότερων εταιρειών γραφικών τεχνών, σήμανσης, ετικετοποιίας και συσκευασίας, η έκθεση GRAPHICA 2017, που πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας, αποτέλεσε πόλο έλξης για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Το νεωτεριστικό στοιχείο στη φετινή διοργάνωση ήταν η ενσωμάτωση του συνόλου των γραφικών τεχνών και της οπτικής επικοινωνίας κάτω από την ίδια στέγη.

Κόντρα στις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, η έκθεση GRAPHICA απέδειξε ότι οι συνεπείς και ολοκληρωμένες προσπάθειες αντέχουν στο χρόνο και στους κάθε λογής κλυδωνισμούς, φέρνοντας αξιόλογα αποτελέσματα. Άλλωστε ο στόχος είναι η δυνατότητα της «προσωπικής επαφής» και της δυναμικής προβολής των προϊόντων και των υπηρεσιών των επαγγελματιών που σχετίζονται με τον συγκεκριμένο επαγγελματικό χώρο στο άμεσα ενδιαφερόμενο κοινό, μετατρέποντας την έννοια της παραδοσιακής έκθεσης σε δυναμικό εργαλείο του Marketing.

Κατά την τριήμερη διάρκεια της GRAPHICA, 4.892 επιχειρήσεις την τίμησαν με την επίσκεψή τους. Συγκεκριμένα:

  • Το 36% ανήκε στον κλάδο των εκτυπώσεων και των γραφικών τεχνών,
  • Το 17% των επισκεπτών ανήκε στον κλάδο της χάρτινης συσκευασίας και των εκτυπώσεων,
  • Το 23% ήταν γραφίστες και δημιουργικά γραφεία,
  • Το 21% επιγραφοποιοί και εκπρόσωποι της οπτικής επικοινωνίας,
  • Το 3% προέρχονταν από τον κλάδο της ετικετοποιίας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγιναν δεκάδες επαγγελματικές επαφές και δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για τη σύναψη άμεσων εμπορικών συμφωνιών. Επαγγελματίες που έψαχναν νέους προμηθευτές και συνεργάτες κατάφεραν να βρουν αυτό που ζητούσαν χάρη στην έκθεση GRAPHICA.

Λίγα λόγια για την ιστορία της έκθεσης GRAPHICA

Η GRAPHICA αποτελεί κλαδική έκθεση και διοργανώνεται από την εταιρεία Lexxel Hellas LTD, κάθε δύο χρόνια. Πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε το 1991 και αποτελεί τη μακροβιότερη έκθεση Γραφικών Τεχνών στην Ελλάδα. Στόχος της, από την πρώτη στιγμή, ήταν η ενημέρωση των επαγγελματιών του χώρου, για νέα μηχανήματα παραγωγής, νέα υλικά αλλά και νέα λογισμικά εκτυπώσεων.

 

Graphica Logo