Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 168 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

 

3M logo

Η 3Μ Ελλάς έπειτα από αρκετά χρόνια συνεργασίας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την εταιρεία IMAGCO Printing Business Solutions ως Επίσημο Διανομέα των Προϊόντων Επιγραφοποιίας και Ψηφιακών Εκτυπώσεων.

Η 3Μ Ελλάς κατά τα τελευταία χρόνια, παρακολουθώντας συνεχώς την αγορά και προσαρμόζοντας τη διανομή των προϊόντων της, κατάφερε να αναπτύξει τους τρόπους πωλήσεων με πρωτοποριακές κινήσεις, δημιουργώντας χώρο για όλα τα κανάλια τονίζοντας ταυτόχρονα τη διαφορετικότητά τους, μα στόχο να ικανοποιούν ανάγκες διαφορετικών απαιτήσεων των τελικών πελατών της. Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής η εταιρεία ενέταξε και την ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων μέσω ισχυρών εταιρειών στο χώρο της επιγραφοποιίας και της ψηφιακής εκτύπωσης.

Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί την συνεχή προσπάθεια για την αμεσότητα και την έγκαιρη εξυπηρέτηση κάθε μοναδικού πελάτη, σε ένα ευρύτερο γεωγραφικό πλάτος ανά την Ελλάδα.

Απευθυνθείτε στο Επίσημο Δίκτυο Διανομής της 3Μ για να γνωρίσετε τα Προϊόντα Επιγραφοποιίας και Ψηφιακών Εκτυπώσεων. Επωφεληθείτε από την ποιότητα και τις λύσεις που μπορούν να δώσουν στις μοναδικές σας ανάγκες!