Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 168 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

 

Τι να περιμένετε από την Xeikon Café 2017

 

Το 2016 αποτέλεσε ένα σημαντικό έτος για τη Xeikon. Ήταν ο πρώτος χρόνος ένταξης μας στην οργανική μονάδα του FLINT GROUP, η οποία βοήθησε στην περεταίρω κάλυψη των αναγκών των πελατών μας σε παγκόσμια κλίμακα. Για το νέο έτος, και καθώς η αγορά της ψηφιακής εκτύπωσης συνεχίζει να αναπτύσσεται, ανυπομονούμε να συναντηθούμε με όλους τους παράγοντες της αγοράς το 2017 στην εκδήλωση Xeikon Café Packaging Innovations και να δώσουμε στις επιχειρήσεις του κλάδου την πολύτιμη ευκαιρία να ανακαλύψουν και να γνωρίσουν την ψηφιακή παραγωγή.

Οπότε ανοίξτε το ολοκαίνουργιο ημερολόγιό σας για το 2017 και σημειώστε την ημερομηνία: 28 έως 31 Μαρτίου. Ή, ακόμη καλύτερα, γραφτείτε τώρα! Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει στη δ/νση www.xeikoncafe.com και είναι απολύτως δωρεάν. Εν συντομία, να τι μπορείτε να περιμένετε από την εκδήλωση Xeikon Café:

 

Έκθεση και συνέδριο

E1 ΑΡΘΡΟ Β no3 NEWSLET 37

Το 2017 θα αποτελέσει την 3η έκδοση της Xeikon Café Packaging Innovations και θα είναι πολύ μεγαλύτερη, όχι μόνο με περισσότερους προμηθευτές του κλάδου (πάνω από 30 συνολικά) αλλά και με πολλές περισσότερες εφαρμογές και ένα ανεκτίμητο πρόγραμμα Επαγγελματικών και Τεχνικών συνεδρίων για τα «καυτά» θέματα του χώρου.

Θα δείτε ζωντανές επιδείξεις ολοκληρωμένων ψηφιακών ροών εργασίας για πολλές διαφορετικές εφαρμογές παραγωγής ετικετών και υλικών συσκευασίας, επικεντρωμένων σε κάθετες αγορές. Θα αποκτήσετε πολύτιμες και σαφείς πληροφορίες μεγάλης αξίας για τις πιο πρόσφατες καινοτομίες και τάσεις στον κλάδο από ειδικούς του χώρου. Θα μάθετε επίσης περισσότερα για τον εξοπλισμό και τα εργαλεία που σας ταιριάζουν, τώρα και στο μέλλον. Βασικά, η εκδήλωση 2017 Xeikon Café είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να κατανοήσετε, να αξιολογήσετε και να γνωρίσετε από κοντά κάθε πτυχή της διαδικασίας ψηφιακής παραγωγής υλικών συσκευασίας και ετικετών!

 

Βρείτε τις απαντήσεις

E1 ΑΡΘΡΟ Β no1 NEWSLET 37

Θέλουμε σ΄αυτήν την εκδήλωση να ανατρέψουμε τις λανθασμένες πεποιθήσεις σχετικά με την ψηφιακή παραγωγή και να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε πού βρίσκεται η πραγματική αξία για την επιχείρησή σας. Λόγω του τεράστιου όγκου των πληροφοριών που κυκλοφορούν για την ψηφιακή παραγωγή, είναι πιθανό να μην μπορείτε να επιλέξετε τη βέλτιστη λύση ή την πιο προσοδοφόρα προσέγγιση για τη δική σας επιχείρηση. Η εκδήλωση Xeikon Café προσφέρει μια πλατφόρμα με πρακτικές εφαρμογές ώστε να πάρετε άμεσα απαντήσεις από ειδικούς του χώρου και άλλους επιχειρηματίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε τι σας ταιριάζει και ποια είναι η καλύτερη επιλογή για την επιχείρησή σας.

 

Ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις συγκεντρωμένες σε έναν χώρο

E1 ΑΡΘΡΟ Β no2 NEWSLET 37

Η εκδήλωση Xeikon Café αποτελεί επίσης ένα σημείο συγκέντρωσης στελεχών του κλάδου που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Δεν αμφιβάλλουμε ότι υπάρχει πληθώρα εξαιρετικών εμπορικών εκθέσεων και συνεδρίων σχετικά με τις ετικέτες και τη συσκευασία, όπου συναντώνται οι παράγοντες του χώρου. Αλλά αυτό που κάνει μοναδική την Xeikon Café εκδήλωση είναι ότι εδώ οι επισκέπτες μπορούν να δουν ολοκληρωμένες και ενοποιημένες λύσεις σε έναν χώρο. Δεν υπάρχουν ανεξάρτητοι προμηθευτές που παρουσιάζουν τις λύσεις τους και παρέχουν ο καθένας πληροφορίες για τα δικά του προϊόντα. Υπάρχουν συνεργάτες που δουλεύουν μαζί για να παρουσιάσουν ολοκληρωμένες λύσεις –όπως ροές εργασίας, αναλώσιμα και συστήματα εκτύπωσης και τελικής επεξεργασίας– που καλύπτουν όλα τα στάδια, από τη σχεδίαση της αρχικής ιδέας έως την παραγωγή.

Όπως βλέπετε, ετοιμάζουμε πολλά για εσάς το 2017, με την εκδήλωση Xeikon Café να αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα. Αν θέλετε, μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα νέα μέσω των λογαριασμών μας στο Twitter (#XC17 και #Xeikoncafe), στο LinkedIn και στο Facebook.

Πιστεύουμε ότι αυτός θα είναι ένας ακόμη συναρπαστικός χρόνος. Όλοι εμείς στη Xeikon σας ευχόμαστε να έχετε ένα φωτεινό νέο έτος, με χαρά και ευημερία!

 

 

XEIKON Logo NEWSLET 37