Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 352 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

LITHOTECH LOGO

 

H LITHOTECH A.E. δραστηριοποιείται στον χώρο των Γραφικών Τεχνών και της Συσκευασίας.  Διατηρεί μακρόχρονη συνεργασία με την εταιρία Foliant E.U. διαθέτοντας αξιόπιστα, καινοτόμα μηχανήματα πλαστικοποίησης κατάλληλα για όλες τις ανάγκες της παραγωγής (διαστάσεις Β3,Β2,Β1), ημιαυτόματα, αυτόματα, με πατάρι ή παλέτα.  Εύκολα στην λειτουργία τους και στην τοποθέτηση του φιλμ, με αντικολλητικό κύλινδρο, μπάρα αντικύρτωσης, σύστημα χρυσοτυπίας κ.α.

Παράλληλα η Lithotech προχώρησε σε συνεργασία με την εταιρία Derprosa για την διάθεση φιλμ πλαστικοποίησης (WET- THERMAL- DIGITAL-SPECIAL) κατάλληλο και για τρόφιμα.

Το φιλμ είναι υψηλών προδιαγραφών αφού κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Ισπανία με Ευρωπαϊκές πρώτες ύλες. Κόβεται και τυλίγεται σε όλες τις διαστάσεις στο εργοστάσιο παραγωγής και διαθέτει διπλό τρατάρισμα για απροβλημάτιστη επεξεργασία και εκτύπωση μετά την πλαστικοποίηση όπως OFFSET PRINTING, HOT STAMPING, GLUING. Παράγεται και σε ειδικές κατηγορίες όπως BACTER STOP-ANTISCRATCH-SOFT TOUCH-BLACK SOFT TOUCH –WHITE – SILVER- LUMINENSENCE για ειδικές εργασίες.

Η Lithotech πάντα με γνώμονα την παροχή ποιοτικών και άρτιων λύσεων, προσφέρει την απόλυτη λύση στην πλαστικοποίηση ακόμα και για τις πιο απαιτητικές παραγωγές.