Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 169 επισκέπτες και κανένα μέλος

E4 shires all sc s 80610 NEWSLET 37

Ανακαλύψτε τον εντυπωσιακό εκτυπωτή παραγωγής SureColor SC-80610 με 10 χρώματα και απολαύστε την ποιότητα που προσφέρει η Epson με μια σειρά δημιουργικών εφαρμογών για ετικέτες, επιγραφές και μέσα παρουσίασης. 

Ο SC-80610 είναι εξοπλισμένος με τελευταίας γενιάς κεφαλές εκτύπωσης Epson PrecisionCore TFP και χρησιμοποιεί μελάνια UltraChrome GS3, έχοντας σχεδιαστεί για να παράγει ανθεκτικά και υψηλής ποιότητας αποτελέσματα, σε υψηλές ταχύτητες, για τις πιο ακριβείς εφαρμογές, καθώς και για εξειδικευμένες χρήσεις που απαιτούν εξαιρετικά αποτελέσματα και ζωντανά χρώματα.

Προσφέρει ακριβείς εκτυπώσεις και είναι ιδανικό για την αποτύπωση μικρού μεγέθους  γραμματοσειρών, καθώς αποδίδει απαράμιλλη ακρίβεια χάρη σε ένα εξελιγμένο σύστημα χειρισμού υποστρωμάτων για κορυφαία απόδοση στην κατηγορία. Ο SC-80610 αποτελεί μια εξαιρετική λύση για την παραγωγή μικρού τιράζ ετικετών, εξαλείφοντας την ανάγκη για συντήρηση και φύλαξη μεγάλου αποθέματος προτυπωμένων ετικετών και προσφέροντας την ελευθερία αλλαγής και παραμετροποίησης ή εξατομίκευσης των ετικετών, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και απαιτήσεις του προϊόντος.

Με τον SureColor 80610 απολαμβάνετε εγγυημένη ακρίβεια καθώς ο εκτυπωτής αποδίδει το 98,2% των σταθερών χρωμάτων της PANTONE βάσει του PANTONE MATCHING SYSTEM®,  ενώ κάθε εξάρτημα έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί εξ’ολοκλήρου από την Epson ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία και τα αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας.

Δείτε απο κοντά τα αποτελέσματα και τις επιδόσεις του SC-80610 στο περίπτερο της Imagco στην έκθεση Graphica 2017, στο MEC Παιανίας, από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2017.

 

IMAGCO L0L0

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.