Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 351 επισκέπτες και κανένα μέλος

  

 

logo Xeikon NEWSLETTERS 38

ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ PACK
& LABELS DAYS 2017

Όπως γνωρίζετε η Xeikon έχει ολοκληρωμένες ψηφιακές εκτυπωτικές λύσεις που μπορούν  με εξαιρετική ποιότητα να καλύπτουν πολλές εφαρμογές στο χώρο του εντύπου και της συσκευασίας.

Ο χώρος της συσκευασίας αποτελεί εδώ και καιρό στρατηγικός στόχος για την Xeikon. Μετά την επιτυχή διείσδυση ως ηγέτιδα δύναμη στην αγορά ψηφιακής εκτύπωσης ετικέτας με τις εξαιρετικές «value for money» λύσεις πλέον εστιάζει και στο χώρο ψηφιακής εκτύπωσης χαρτονιού για κουτιά συσκευασίας που τον θεωρεί ένα σημαντικό μοχλό ανάπτυξης της προσδοκώντας αντίστοιχα αποτελέσματα τα επόμενα χρόνια.

Επίσης η πρόσφατη ένταξη της Xeikon στο όμιλο Flintgroup σε έναν από τους δύο μεγαλύτερους διαθέτες αναλωσίμων υλικών παγκοσμίως δίνει πλέον μια άλλη δυναμική στην ανάπτυξη της εταιρείας κυρίως ενισχύοντας σημαντικά την παγκόσμια παρουσία της και όχι μόνο.

Κατά την πολυετή της παρουσία στην Ελλάδα, η Xeikon κατάφερε να δημιουργήσει την πιο αξιόλογη εγκατεστημένη βάση στα Βαλκάνια κυρίως μέσα από τον χώρο του εντύπου. Την τελευταία τριετία αυτή η βάση εμπλουτίστηκε με 4 επιπλέον μηχανές στον χώρο της συσκευασίας και πιο συγκεκριμένα στην εκτύπωση ετικετών κατέχοντας έτσι ένα πολύ υψηλό μερίδιο.

Η Xeikon θα συνεχίζει να υποστηρίζει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης της ελληνικής συσκευασίας μέσα από οποιαδήποτε μέσα μπορεί να επιτευχθεί αυτό. Το απέδειξε στο παρελθόν επιλέγοντας την Ελλάδα σαν έδρα για την Xeikon SEEurope και σαν την μοναδική χώρα μεταξύ άλλων στα Βαλκάνια πού έχει καθετοποιημένη παρουσία και αυτό προτίθεται να κάνει και στο μέλλον.

Η συμμετοχή λοιπόν της Xeikon στο Pack & Labels Days 2017 ως μέγας χορηγός  - που σημειωτέον δεν είναι και η πρώτη-  επιβεβαιώνει την παραπάνω πρόθεση.  Επίσης οι επιλογές  θεμάτων των ομιλιών και των σεμιναρίων όπως Why digital, Brand protection, Xeikon Color Services και Folding carton suite έρχονται να απαντήσουν σε σύγχρονα ερωτήματα και ανάγκες της εκτυπωτικής διαδικασίας και των εφαρμογών τους.

Επιπλέον η διπλή φυσική παρουσία της Xeikon σε δύο ξεχωριστά booth και η επιλογή σε ένα από αυτά να προβληθούν ψηφιακές Xeikon δουλειές των πελατών της έτσι ώστε να τεκμηριώσουμε την ποιότητα μέσα από την «πραγματική ζωή» δείχνει την απεριόριστη εμπιστοσύνη στην τεχνολογία μας και στις δυνατότητες των συνεργατών μας.

Όσον αφορά τα συμπεράσματα για το Pack & Labels Days 2017 νομίζουμε ότι πέρασε το crash test του διημέρου με επιτυχία. Η προσέλευση ήταν βελτιωμένη, οι ομιλητές και τα θέματα αξιόλογα. Αυτό που νομίζουμε ότι θα έδινε επιπλέον ώθηση θα ήταν η μεγαλύτερη συμμετοχή brand owners ομιλητών έτσι ώστε να αντιληφθούμε καλύτερα τα προβλήματα, τις ανάγκες, τις καινοτομίες και τις προκλήσεις της αγοράς της συσκευασίας μέσα από τους τελικούς παραλήπτες του προϊόντος που το αξιοποιούν ως μέσο εμπορικής επιβίωσης δηλαδή ως προωθητικό μέσο.

 

XEIKON PLD 17 9 NEWSLETTERS 38 XEIKON PLD 17 10 NEWSLETTERS 38 XEIKON PLD 17 7 NEWSLETTERS 38

O sales manager της ΧΕΙΚΟΝ μαζί με 3 από τους πελάτες μας
που παρευρέθηκαν στο Συνέδριο Pack & Labels Days 2017

 

XEIKON PLD 17 2 NEWSLETTERS 38

H ομάδα της xeikon

 

XEIKON PLD 17 1 NEWSLETTERS 38 XEIKON PLD 17 3 NEWSLETTERS 38
Τo booth της xeikon Το booth των πελατών

 

XEIKON PLD 17 4 NEWSLETTERS 38 XEIKON PLD 17 5 NEWSLETTERS 38 XEIKON PLD 17 6 NEWSLETTERS 38

Βιτρίνες από κάποιους από τους πελάτες μας