Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 535 επισκέπτες και κανένα μέλος

Η έκθεση είναι μέρος της καμπάνιας What’s Next της Xeikon,
που στοχεύει να δείξει ότι η ψηφιακή παραγωγή
αποτελεί απαραίτητο στοιχείο σε έναν κόσμο που αλλάζει

 

Η Xeikon, επιχειρησιακός τομέας  του Ομίλου Flint και ηγέτιδα στις τεχνολογίες ψηφιακής έγχρωμης εκτύπωσης για τον κλάδο των ετικετών και της συσκευασίας, θα παρουσιάσει το σύστημά της Folding Carton Suite στην interpack, μια έκθεση η οποία διοργανώνεται ανά τριετία και θα διεξαχθεί φέτος στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, από 4 έως 10 Μαΐου. Στην αίθουσα 13, περίπτερο E90, θα παρουσιαστεί η πλήρης λύση παραγωγής διπλωτών χαρτόκουτων της Xeikon που βασίζεται στο κορυφαίο ψηφιακό πιεστήριο Xeikon 3500 και αποτελεί βασικό μέρος της καμπάνιας What’s Next (Τι ακολουθεί) της Xeikon, η οποία στοχεύει να δείξει ότι η ψηφιακή παραγωγή αποτελεί απαραίτητο στοιχείο σε έναν κόσμο που αλλάζει.

Η interpack 2017, που πέτυχε τη μεγαλύτερη συμμετοχή εκθετών στην άνω των 55 ετών ιστορία της, καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα αξίας του κλάδου της συσκευασίας: από την παραγωγή υλικών και εξοπλισμού συσκευασίας έως τη διανομή, τη διασφάλιση ποιότητας και την προστασία των καταναλωτών. Κατά τη διάρκεια της interpack, ειδικοί της Xeikon θα δείχνουν τους τρόπους με τους οποίους το ψηφιακό σύστημα Folding Carton Suite μπορεί να συνδράμει μια επιχείρηση, προσφέροντας ευελιξία στην παραγωγή μικρών τιράζ και ταχύτερη απόκριση, καθώς και περισσότερες ευκαιρίες για την προσέλκυση νέων πελατών και ροών εσόδων.

Ο Gert Geens, Υπεύθυνος επιχειρηματικής ανάπτυξης για τον τομέα των Διπλωτών χαρτόκουτων, δήλωσε «Το μέλλον των διπλωτών χαρτόκουτων και της ψηφιακής εκτύπωσης διαγράφεται λαμπρό. Μπορούμε να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να ξεχωρίσουν και να ανταποκριθούν στις καίριες τάσεις της αγοράς: μικρότεροι χρόνοι παραγωγής, αιτήματα παράδοσης σε πολύ συγκεκριμένους χρόνους, περισσότερη ποικιλία, εποχιακές συσκευασίες, μικρότερα μεγέθη πακέτων, βελτιστοποιημένες αλυσίδες εφοδιασμού και εξατομίκευση. Στην interpack 2017 η Xeikon θα παρουσιάσει μια δοκιμασμένη λύση για διπλωτά χαρτόκουτα, η οποία υπογραμμίζει το πλεονέκτημα της ψηφιακής παραγωγής σε αυτές τις εφαρμογές».

 

Βελτιστοποίηση της παραγωγής διπλωτών χαρτόκουτων

Το πεντάχρωμο ψηφιακό πιεστήριο Xeikon 3500 για εφαρμογές διπλωτών χαρτόκουτων έχει ευρεία γκάμα χρωμάτων, γεγονός το οποίο το καθιστά ιδανική επιλογή για τους κλάδους καλλυντικών, τροφίμων, ποτών και φαρμακευτικών προϊόντων. Θα επιδειχθεί σε λειτουργία στην interpack. Η Xeikon θα παρουσιάσει την ευκολία με την οποία παράγονται εντυπωσιακά διπλωτά χαρτόκουτα σε μέγεθος φύλλου B2 ή μεγαλύτερο, με πραγματική ανάλυση 1200 dpi. Αναπόσπαστο μέρος του συστήματος, η ψηφιακή μονάδα επεξεργασίας (front-end) Xeikon X-800 με πλήρως αυτοματοποιημένη ροή εργασιών χειρίζεται την προετοιμασία των εργασιών και εξασφαλίζει ανώτερη και σταθερή ποιότητα εκτύπωσης.

Στο περίπτερο θα έχει επίσης παρουσία του επιχειρησιακού τομέα  λύσεων κομμένων φύλλων του Ομίλου Flint, με συμπληρωματικές εφαρμογές που χρησιμοποιούν μελάνια και επιχρίσματα χαμηλής μετανάστευσης· κορυφαίοι ειδικοί θα παρέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εκτύπωση υλικών συσκευασίας για τρόφιμα και την ασφάλεια των καταναλωτών.

 

Η καμπάνια What's Next (Τι ακολουθεί)

Η αγορά της συσκευασίας υπόκειται σε διαρκείς αλλαγές, με υψηλότερο εύρος SKU. Οι επαγγελματίες του χώρου αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην εύρεση των σωστών απαντήσεων στα ερωτήματα που τίθενται, καθώς υπάρχουν πάρα πολλές προτάσεις για επενδύσεις. Η Xeikon θα ενημερώσει τους επισκέπτες της interpack για την αξία της ψηφιακής τεχνολογίας στην παραγωγή διπλωτών χαρτόκουτων παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη λύση που καλύπτει όλα τα στάδια, από την παραγγελία μέχρι το τελικό προϊόν, με το σύστημα Xeikon Folding Carton Suite. Περιλαμβάνει το πιεστήριο, ροή εργασίας με ειδικό λογισμικό και μονάδες για διπλωτά χαρτόκουτα, ιδανικούς γραφίτες για την παραγωγή διπλωτών χαρτόκουτων, ποικιλία υλικών εκτύπωσης και εξοπλισμό μεταποίησης. Παρουσιάζεται επίσης η γκάμα λύσεων της Xeikon για την εκτύπωση ετικετών και υλικών συσκευασίας.

Για να δείτε τι μπορεί να προσφέρει η ψηφιακή παραγωγή στις δικές σας εφαρμογές, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.seetheproof.com για να λάβετε δωρεάν δοκίμια που παράγονται χρησιμοποιώντας δικά σας αρχεία.

 

Η XEIKON

Η Xeikon, επιχειρησιακός τομέας  του Ομίλου Flint, είναι μια ηγέτιδα και καινοτόμος εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας ψηφιακής εκτύπωσης, με μακρόχρονη παρουσία στην αγορά. Έχοντας ως βασικές αρχές την ποιότητα, την ευελιξία και τη βιωσιμότητα, η Xeikon σχεδιάζει, αναπτύσσει και διαθέτει ψηφιακά έγχρωμα πιεστήρια με τροφοδοσία ρολού για εφαρμογές παραγωγής ετικετών και υλικών συσκευασίας, εκτύπωση εγγράφων, καθώς και εμπορικές εκτυπώσεις. Αυτά τα πιεστήρια χρησιμοποιούν ηλεκτροφωτογραφική μέθοδο εκτύπωσης, βασιζόμενη σε διάταξη LED, ανοικτό λογισμικό ροής εργασιών και ειδικούς γραφίτες για κάθε εφαρμογή.

Ως προμηθευτής OEM, η Xeikon σχεδιάζει και παράγει επίσης μηχανήματα εκτυπωτικών πλακών για εφαρμογές εκτύπωσης εφημερίδων. Επιπλέον, η Xeikon κατασκευάζει τις λύσεις CtCP (computer-to-conventional plate, από τον υπολογιστή σε συμβατική εκτυπωτική πλάκα) basysPrint για την αγορά εμπορικών εκτυπώσεων όφσετ. Για την αγορά της φλεξογραφίας, η Xeikon προσφέρει ψηφιακά συστήματα εκτυπωτικών πλακών με το εμπορικό όνομα ThermoFlexX. Τα συστήματα ThermoFlexX παρέχουν έκθεση υψηλής ανάλυσης για εκτυπωτικές πλάκες, σε συνδυασμό με μοναδικές μεθόδους χειρισμού, ευελιξία και ασύγκριτη παραγωγικότητα.

Το 2015 η Xeikon έγινε μέλος του Ομίλου Flint, ως ένας νέος επιχειρησιακός τομέας  «Λύσεων Ψηφιακής Εκτύπωσης» (Digital Printing Solutions), με στόχο να καταστεί ηγετικός πάροχος αναλώσιμων και λύσεων εκτύπωσης στους κλάδους της συσκευασίας και των υλικών εκτύπωσης παγκοσμίως. Ο όμιλος Flint αναπτύσσει και κατασκευάζει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο αναλώσιμων εκτύπωσης. Σε αυτά περιλαμβάνεται μια τεράστια γκάμα συμβατικών και σταθεροποιούμενων με εφαρμογή ενέργειας μελανιών και επιχρισμάτων, χημικά για τυπογραφεία, εκτυπωτικές πλάκες και εξοπλισμός, καουτσούκ και «μανίκια» εκτύπωσης, καθώς και χρωστικές και πρόσθετα για χρήση σε μελάνια και άλλες εφαρμογές χρώσης. Με έδρα το Λουξεμβούργο, ο Όμιλος Flint διαθέτει περίπου 7.900 υπαλλήλους. Ως προμηθευτής και σε παγκόσμια βάση, η εταιρεία κατέχει την πρώτη ή δεύτερη θέση σε κάθε μεγάλη κατηγορία της αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Xeikon, επισκεφτείτε την τοποθεσία www.xeikon.com για τον Όμιλο Flint, επισκεφτείτε την τοποθεσία www.flintgrp.com ή επικοινωνήστε με:

 

Xeikon
Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Danny Mertens
Brieversstraat 70 - 4529 GZ Eede, Ολλανδία

Τ: +32 (0)3 443 13 11 – Κ: +32 (0)494 50 00 57
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. – www.xeikon.com
Γραφείο δημοσίων σχέσεων για τη Xeikon
duomedia

Margot Schuljin
Barastraat 175 - 1070 Brussels - Βέλγιο

Τ: +32 (0)2 560 21 50 – M: +32 (0)472 11 30 57
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. – www.duomedia.com