Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 119 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

 

 

Ο μοναδικός συνδυασμός τεχνολογιών, γνώσης και πληροφοριών εκτιμάται ιδιαίτερα από ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό διεθνών επισκεπτών

 

XeikonCafe2018 1a XeikonCafe2018 3a

 

Η επιτυχία του Xeikon Café μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο και η τέταρτη διοργάνωση που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Η τετραήμερη εκδήλωση είχε διεθνή απήχηση, συγκεντρώνοντας τον αριθμό-ρεκόρ των 830 μοναδικών επισκεπτών από 40 διαφορετικές χώρες – κυρίως από την Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία. Οι οργανωτές επιβεβαίωσαν επίσης τη διοργάνωση του Xeikon Café του επόμενου έτους, το οποία θα λάβει χώρα και πάλι στο Βέλγιο, μεταξύ 26 και 29 Μαρτίου 2019.

«Ο συνδυασμός του χαλαρού περιβάλλοντος με τις επιδείξεις και τις παρουσιάσεις τεχνολογιών από κορυφαίους προμηθευτές αποτελεί κομβικό στοιχείο για την επιτυχία του Xeikon Café,» δήλωσε ο κος Danny Mertens Corporate Communications Manager της Xeikon. «Βοηθά πάντα τους επισκέπτες να εντοπίσουν τα καλύτερα επιχειρηματικά οφέλη που προσφέρει η ψηφιακή προσέγγιση της παραγωγής και να προσδιορίσουν τους τρόπους με τους οποίους οι μελλοντικές εξελίξεις μπορούν να υποστηρίξουν την επικερδή ανάπτυξή τους. Ήταν σαφές ότι οι επισκέπτες είχαν πολύ συγκεκριμένη ατζέντα, επικεντρωμένοι σε τομείς σχετικούς με τις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους και ανακαλύπτοντας πληθώρα δυνατοτήτων παραγωγής και ζωντανών εφαρμογών. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε τόσο μεγάλο αριθμό συνεργατών, τεχνολογιών και πρακτικών εφαρμογών κάτω από την ίδια στέγη, ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι επισκέπτες θα μπορούσαν να συλλέξουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονταν ώστε να λάβουν τις σωστές αποφάσεις για τις επιχειρήσεις τους.»

 

Μια πολύ σημαντική εκδήλωση, όπου οι επισκέπτες Μαθαίνουν,
Διασυνδέονται και Ανακαλύπτουν

Στο φετινό Xeikon Café παρουσιάστηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ακαδημίας», το οποίο περιλάμβανε περισσότερα από 15 διαδραστικά εργαστήρια και τεχνικές παρουσιάσεις (Tech Talks) επικεντρωμένες στην τεχνολογία, συγκεντρώνοντας πληθώρα συμμετοχών. Προσέφερε χρήσιμη και διεξοδική πληροφόρηση σχετικά με τρέχοντα και μελλοντικά ενδιαφέροντα θέματα για τον κλάδο και τις τεχνικές διακόσμησης. Επίσης, οι επισκέπτες εκτίμησαν ιδιαίτερα τη ζωντανή παρουσίαση περισσότερων από 40 εφαρμογών και τις ευκαιρίες γνωριμίας με τεχνολογίες από κορυφαίους προμηθευτές του κλάδου.

Από τα σημαντικότερα σημεία του προγράμματος Συνεδρίων ήταν η παρουσίαση με κεντρικό ομιλητή τον Andrew Vorster, στην οποία ενέπνευσε τους συμμετέχοντες δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ρίξουν μια ματιά στο μέλλον και εξήγησε γιατί η αναζήτηση της καινοτομίας θυμίζει άπιαστα οράματα. Ο Johan Van de Velde της AB-InBev μίλησε για τη βελτίωση των σχέσεων με τους πελάτες μέσω της ψηφιακής εκτύπωσης, ο Niko Dhondt της Altrif Label περιέγραψε πώς η ψηφιακή εκτύπωση συνέβαλε στη επιτυχία των καινοτόμων εφαρμογών παραγωγής ετικετών και ο Patrick Poitevin της Mondelēz International μίλησε αναλυτικά για την τρέχουσα και την επόμενη γενιά τεχνολογιών εκτύπωσης. Το ερώτημα αναφορικά με το πώς μπορεί να επιτευχθεί ισορροπία μεταξύ των τεχνολογιών ξηρού γραφίτη και inkjet απαντήθηκε από τον Carsten Stahl Hansen της Limo Labels· η Lisa Sohanpal από τη Nom Noms World Food μοιράστηκε με τους συμμετέχοντες το σχεδιαστικό ταξίδι της εταιρείας της, ενώ ο Giuseppe Prioriello μίλησε για τη μοναδική λύση του για την εκτύπωση συσκευασιών μέσω Web, Packly.

 

XeikonCafe2018 4a XeikonCafe2018 2a

 

Σχόλια των επισκεπτών

«Είμαι εδώ όλη την εβδομάδα για να μάθω περισσότερα σχετικά με την ψηφιακή παραγωγή. Προέρχομαι από τον χώρο της φλεξογραφίας, οπότε ήθελα να εκμεταλλευτώ των ευκαιρία για να διευρύνω τις γνώσεις μου σχετικά με τις ψηφιακές τεχνολογίες· σκοπεύω να λάβω μέρος σε πολλά εργαστήρια και να συλλέξω γενικές πληροφορίες.» - Anton Cook, Multipackaging Solutions, Η.Β.

«Ήρθα πέρυσι για να δημιουργήσω ισχυρότερες σχέσεις και να συναντήσω νέους πελάτες. Εφέτος έφερα μαζί μου και έναν συνάδελφο, για να γνωρίσει κι αυτός τις ευκαιρίες που προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία. Σχεδιάζουμε να συμμετέχουμε σε πολλά εργαστήρια και τεχνικές παρουσιάσεις.» - Angelo Stefanoni, Ανώτερο στέλεχος στην Soconomar Spa, Ιταλία.

«Ενδιαφερόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα των inkjet UV, γι' αυτό ήρθαμε να δούμε το νέο κορυφαίο πιεστήριο και να κάνουμε κάποιες έρευνες. Από τη σκοπιά μας, είναι το μέλλον της ψηφιακής τεχνολογίας και ιδιαίτερα παραγωγικό.» - Andre Reshetev, FlexPrint, Ρωσία.

«Είμαστε μια εταιρεία φλεξογραφικής παραγωγής και ήρθαμε εδώ για να δούμε τι έχει να προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία και να μάθουμε για τις δυνατότητες που υπάρχουν. Έχουμε εντυπωσιαστεί πολύ, ιδιαίτερα με την ποιότητα των πολλών εφαρμογών που βλέπουμε να υλοποιούνται ζωντανά στην εκδήλωση!» - Ivan Crnojevic, Elmed Doo, Σερβία.

«Βρίσκομαι εδώ επί τρεις ημέρες για συναντήσεις με επισκέπτες, προμηθευτές και τη Xeikon, καθώς και για να ακούσω και να μάθω. Με ενδιέφερε να ακούσω περισσότερα για τις τάσεις και τις νέες ιδέες, καθώς και να μάθω πώς ανταπεξήλθαν στις προκλήσεις επιχειρήσεις άλλων κλάδων. Είναι σημαντικό να έχει κανείς ανοικτό μυαλό.» - Benjamin Rudt von Collenberg, InForm Etiketten, Γερμανία.

«Το περιβάλλον στο Xeikon Café είναι πάντα πολύ φιλικό και η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική. Ήρθαμε για την ακαδημία, ώστε να ενημερωθούμε για τις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις, καθώς και για να επισκεφτούμε το εργοστάσιο γραφίτη. Είχαμε επίσης ορισμένα ερωτήματα στα οποία θέλαμε να λάβουμε απαντήσεις. Η συμμετοχή και η συλλογή αυτής της γνώσης είναι πολύ σημαντική για εμάς.» - Tim Murphy, Mercian Labels, Η.Β.

«Η ψηφιακή εκτύπωση στην Ινδία είναι πολύ διαφορετική απ' ότι στην Ευρώπη. Έχει αρχίσει να αναπτύσσεται μόλις τα τελευταία τρία χρόνια, οπότε υπάρχουν πολλά για να δει και να μάθει κανείς. Βρίσκομαι εδώ για να δω τα πάντα και να επιλέξω την τεχνογνωσία που μπορώ να πάρω πίσω μαζί μου.» - Prakask Patel, Javcorp, Ινδία.

«Είμαστε πελάτες της Xeikon και ήρθαμε για να δούμε τα διάφορα πιεστήρια σε λειτουργία και να ενημερωθούμε για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις. Έχουμε επίσης προγραμματίσει ένα-δύο συναντήσεις για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες των συστημάτων inkjet.» - A P G de Vos, Label-Pak, Βέλγιο.

 

XeikonCafe2018 7a

 

 

Xeikon Cafe logo