Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

We have 84 guests and no members online

 

 

FESPA GLOBAL PRINT EXPO 2018 logo


Η καινοτομία των «πράσινων» HP Latex
μελανιών τώρα και για εφαρμογές POP/POS
σε άκαμπτα υλικά – και με εκτύπωση Λευκού!

 

 

Η HP πρόκειται να παρουσιάσει στη FESPA 2018 τη νέα τεχνολογία Latex που επιτρέπει την εκτύπωση με μελάνια Latex και με λευκό χρώμα τώρα και σε άκαμπτες επιφάνειες.

Βασικά σημεία:

Η πρώτη πραγματική υβριδική τεχνολογία HP Latex Printing για εύκαμπτα & άκαμπτα υλικά
Το μελάνι HP White Latex Ink, μια πραγματική επανάσταση στη βιομηχανία
Η πρώτη λύση παραγωγής απόλυτα άοσμων εκτυπώσεων με τα φιλικά προς το περιβάλλον HP Latex water-based μελάνια
Νέες ευκαιρίες για τους επαγγελματίες των εκτυπώσεων να διευρύνουν το portfolio λύσεων & προϊόντων τους και να επεκταθούν σε νέες αγορές

Η HP ανακοίνωσε τη νέα σειρά HP Latex R, την πρώτη πραγματική υβριδική τεχνολογία HP Latex για εκτύπωση εύκαμπτων και άκαμπτων επιφανειών. Η σειρά HP Latex R προσφέρει ζωντανά, λαμπερά χρώματα και πρωτοπορεί με την εισαγωγή του λευκού μελανιού (HP Latex White Ink).

 

coroplast

 

Η νέα γενιά εκτυπωτών επιτρέπει υψηλές ταχύτητες παραγωγής με μοναδική ποιότητα εκτύπωσης σε μια σειρά άκαμπτων υλικών όπως foam PVC, foamboards, fluted polypropylene, χαρτόνι, αλουμίνιο, πλαστικά, γυαλί, ξύλο κ.α. Σε αντίθεση με την τεχνολογία UV που δημιουργεί ένα παχύ στρώμα μελάνης που καλύπτει πλήρως την επιφάνεια και χρειάζεται χρόνο για να στεγνώσει πλήρως, τα μελάνια. H Latex διατηρούν την εμφάνιση και υφή της επιφάνειας του υλικού και προσφέρουν άοσμες εκτυπώσεις, ασφαλείς για τον χειριστή και για το περιβάλλον.

«Με τη νέα HP Latex Rigid τεχνολογία οι πελάτες μπορούν να διευρύνουν το portfolio λύσεών τους με νέες, κερδοφόρες εφαρμογές και να προσφέρουν δημιουργικές ιδέες με μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους στην αγορά του sign & display» αναφέρει ο Joan Perez Pericot, General Manager, HP Large Format Graphics Business, HP Inc.

Για να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση στη βιομηχανία, το λευκό μελάνι HP White Latex διαθέτει ένα πρωτοποριακό σύστημα ανακύκλωσης για την αποφυγή του στεγνώματος και βουλώματος των κεφαλών. Για πρώτη φορά το λευκό HP Latex μελάνι προσφέρει υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα «πραγματικού λευκού» που δεν κιτρινίζει με τον καιρό, όπως τα παραδοσιακά μελάνια UV.

Ο κορυφαίος χημικός μελανιών της HP Thom Brown δηλώνει «το λευκό μελάνι ήταν πάντα θέμα για τη βιομηχανία. Κανονικά χρησιμοποιεί βαρύτερα και μεγαλύτερα σωματίδια χρωστικής που συχνά φράζουν τις κεφαλές ή προκαλούν διαχωρισμό του διαλύματος και κατακάθονται στον πάτο του μελανοδοχείου. Μέχρι πρόσφατα η μόνη λύση ήταν η φυσική ανακίνηση των δοχείων σε τακτική βάση. Μέσα από την πρωτοπορία της HP στη χημεία, το λευκό μας μελάνι σε συνδυασμό με τη σειρά εκτυπωτών HP Latex R είναι χωρίς αμφιβολία επανάσταση στη βιομηχανία».

Η σειρά HP Latex R θα κάνει το ντεμπούτο της στη FESPA 2018 στο Βερολίνο.

 

PRODUCTS RIGID Feature 
 Μεγαλύτερη γκάμα εφαρμογών με το πιο γυαλιστερό λευκό της βιομηχανίας

 

 

graphcom logo 2010 center hp logo

Τα προϊόντα HP Latex διατίθενται από
τη GRAPHCOM,
επίσημη αντιπρόσωπο ΗΡ,
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.