ΣΑΚΟΥΛΕΣ VACUUM ECO70

0
223

Η συσκευασία σε κενό, των τροφίμων είναι μια τεχνική διατήρησης, η οποία είναι πολύ χρήσιμη στην κουζίνα και το σύγχρονο λιανικό εμπόριο.

Αυτός ο τρόπος συσκευασίας επιβραδύνει την ανάπτυξη ενός μεγάλου αριθμού μικροοργανισμών που απαιτούν οξυγόνο για να πολλαπλασιάζονται.
Αυτό μεταφράζεται σε τεράστια πλεονεκτήματα για την επιχείρηση επιτρέποντας να:

• Βελτιώσει τις αγορές της
• Μειώσουν τα απορρίμματα
• Αυξήσει το μέγεθος του μενού και τον αριθμό των προϊόντων που προσφέρονται στους πελάτες
• Οργανώσει αποτελεσματικά τους χώρους στο ψυγείο
• Διαθέτει ένα υγιεινό τρόπο συντήρησης των προϊόντων της και κατά συνέπεια καλύτερη ποιότητα των προϊόντων της.

Όλα τα συσκευασμένα σε κενό προϊόντα, που διατηρούνται σε χαμηλές θερμοκρασίες, διατηρούνται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η διάρκεια ζωής τους είναι αυξημένη χωρίς να διακυβεύονταιοι οργανοληπτικές τους ιδιότητες, όπως η ποιότητα, το χρώμα, το άρωμα και τη γεύση.
Συσκευασία των 100 τεμαχίων/πακέτο.