Η HP παρουσιάζει την πρέσα HP PageWide C550 για τη βιομηχανία κυματοειδών συσκευασιών.

0
1527

Η HP παρουσίασε μια νέα post-print ψηφιακή πρέσα υψηλής ταχύτητας για κυματοειδείς εκτυπώσεις συσκευασιών, την HP PageWide C550 Press, που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις επιχειρήσεις να βελτιστοποιούν το κόστος κατασκευής και να αναβαθμίζουν τη λειτουργική απόδοση. Η νέα πρέσα είναι σε θέση να παράγει υψηλής ποιότητας κυματοειδή κουτιά με ταχύτητα 90 μέτρα ανά λεπτό (295 linear feet per minute) χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Thermal Inkjet της HP και πραγματικά μελάνια νερού. Αυτή η νέα τεχνολογία παρουσιάζει μια σημαντική ευκαιρία για επιχειρηματική ανάπτυξη για τις εκτυπωτικές επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν αυξημένη πίεση στην αλυσίδα εφοδιασμού και θα τους βοηθήσει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ποιότητας και ευελιξίας των brands για τη συσκευασία.

Το C550 βασίζεται στη βραβευμένη τεχνολογία της προηγούμενης πρέσας C500 και προσφέρει βελτιωμένη παραγωγικότητα και αξία στη βιομηχανία βιομηχανικών συσκευασιών. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία ThermalInkjet της HP, η οποία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να παράγουν οικονομικά κυματοειδή κουτιά σε υψηλές ταχύτητες χωρίς να επιβραδύνουν τη πρέσα και τη παραγωγή και συμβάλλει στη βελτιστοποίηση διαχείρισης των αποθεμάτων, στη μείωση της απαξίωσης συσκευασιών και στην επιτάχυνση του χρόνου διεκπεραίωσης μέσω της τεχνολογίας της ψηφιακής εκτύπωσης. Χρησιμοποιεί επίσης αληθινά μελάνια HP με βάση το νερό που έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις εφαρμογών σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, καθώς και να παρέχουν ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον εργασίας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Print Engine Speed: 90 linear meters/min

Top liner: coated, uncoated

Supported flutes: 0.8-8mm (0.032”-0.32”) (F flute to BC double-wall flutes)

Sheet length3: 800-2,500mm (31.5”- 98.4”)

Sheet width3: 600-1,320mm (23.6″-51.9″)

Warp: < 4% & <40 mm (1.57″)

Input stack: <1.5m (59”)

Output stack: <1.8m (72″)

Technology: HP PageWide Thermal InkJet Technology

Native resolution: 1200 nozzles per inch

Ink: HP CV150 Water Based Ink & Bonding Agent

Ink colors: Cyan, Magenta, Yellow, Black (CMYK)

Η εταιρεία Saica Group εγκαθιστά την HP PageWide C550 στο εργοστάσιο της στη Viana της Ισπανίας

Η ειδική εταιρεία εφαρμογών και εκτυπώσεων στις κυματοειδείς συσκευασίες, Saica Group, παρήγγειλε το C550 για το εργοστάσιο στη Viana της Ισπανίας. Η εταιρεία δεσμεύεται στον ψηφιακό μετασχηματισμό και στη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για μικρότερες και προσαρμοσμένες εκτελέσεις παραγγελιών. Η πρέσα C550 πρόκειται να εγκατασταθεί στα μέσα του 2023 και θα υποστηρίξει την αυξημένη δυναμικότητα του εργοστασίου για την παραγωγή κυματοειδούς συσκευασίας.