Overprint MIS: Powering Label & Packaging Workflows στη Labelexpo

0
1330

Η bel θα παρουσιάσει τις προηγμένες εξελίξεις του Overprint Management Information System στη Labelexpo Europe 2023 για τις ανάγκες της ετικέτας και της συσκευασίας.

Με στόχο να βοηθήσει τους ετικετοποιούς να επιτύχουν μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα, αποτελεσματικότητα και βιωσιμότητα, ενώ βελτιστοποιούν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες για την ψηφιακή εποχή, η bel παρουσιάζει με υπερηφάνεια τις τελευταίες καινοτομίες της που αξιοποιούν τη δύναμη της τεχνολογίας, της συνδεσιμότητας και του machine learning.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Overprint MIS είναι το εργαλείο Cost Estimation, το οποίο παρέχει μια υβριδική προβολή συμβατικού και ψηφιακού περιβάλλοντος παραγωγής. Αξιοποιώντας έναν αλγόριθμο Machine Learning και ιστορικά δεδομένα, το εργαλείο υπολογίζει και προβλέπει τις βέλτιστες προτάσεις παραγωγής, συγκρίνοντας το κόστος σε διάφορες ποσότητες εκτύπωσης για κάθε τεχνολογία εκτυπωτή. Πρόσθετα χαρακτηριστικά επιτρέπουν την ακριβή διαχείριση του κόστους, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν το πραγματικό κόστος παραγωγής και να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Επιπλέον, το Overprint MIS βελτιστοποιεί τον προγραμματισμό παραγωγής εμφανίζοντας εργασίες παραγωγής σε μία κύρια προβολή, μαζί με υπολογισμένες εκτιμήσεις χρόνου με βάση τη μηχανική εκμάθηση, την παραμετροποίηση και την εισαγωγή δεδομένων χειροκίνητα. Η πρόβλεψη με τη χρήση Machine Learningστο σύστημα χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα παραγωγής για να παρέχει τις πιο ακριβείς εκτιμήσεις χρόνου, επανυπολογίζοντας συνεχώς για να διασφαλίζει βελτιστοποιημένη ιεράρχηση εργασιών και κέρδος στους χρόνους προετοιμασίας, ανεξάρτητα από αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Με την ψηφιοποίηση και τη σύνδεση όλων των τομέων της επιχείρησης, το Overprint MIS προσφέρει περιεκτική και ολοκληρωμένη παρακολούθηση παραγωγής σε ένα κεντρικό σημείο πρόσβασης. Η αυτοματοποίηση των βημάτων παραγωγής και των ροών εργασίας διασφαλίζει συνεπείς διαδικασίες χωρίς σφάλματα, εξαλείφοντας τα σημεία συμφόρησης και τα ανθρώπινα λάθη. Τα σημεία ελέγχου του συστήματος διευκολύνουν τις διαδικασίες έγκρισης, τη διαχείριση των job ticket και πολλά άλλα, προάγοντας τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών.

Επιπλέον, το Overprint MIS ενσωματώνει βελτιωμένα χαρακτηριστικά διαχείρισης υλικών, ιχνηλασιμότητας και ποιοτικού ελέγχου. Επίσης, διασυνδέεται με συσκευές IoT στο χώρο της παραγωγής, επιτρέποντας τη συλλογή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο για πολύτιμες πληροφορίες, όπως οι καταναλώσεις, οι νεκροί χρόνοι και τα διαστήματα συντήρησης. Αυτό απλοποιεί την καταγραφή δεδομένων, μειώνει τις γραφειοκρατικές εργασίες και ενισχύει την παραγωγικότητα.

Η ενότητα Business Intelligence στο Overprint MIS ενοποιεί και αναλύει δεδομένα από τα στάδια παραγωγής, προσφέροντας προηγμένα αναλυτικά στοιχεία και ουσιώδεις μετρήσεις. Οι χρήστες αποκτούν μια πλήρη επισκόπηση της επιχείρησης, ενδυναμώνοντας τη λήψη αποφάσεων έγκαιρα και με ακρίβεια ενώ εντοπίζουν τάσεις και ευκαιρίες για βελτίωση.

Η δέσμευση της bel για απρόσκοπτη διασύνδεση είναι εμφανής μέσω συνεργασιών με κορυφαίες πλατφόρμες λύσεων και παρόχους τεχνολογίας. Διασυνδέσεις με πολλά συστήματα ERP και με το Esko Automation Engine και το Hybrid Cloudflow βελτιστοποιούν τη διαχείριση διαδικασιών και την αυτοματοποίηση των ροών εργασίας.

Θα παρουσιαστούν προηγμένες διασυνδέσεις με κατασκευαστές πιεστηρίων (όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα με τη BOBST), όπως η υποβολή job ticket σε πραγματικό χρόνο μέσω διασύνδεσης JDF σε ένα DFE και η ενσωμάτωση inspection reports από άλλα συστήματα στο job ticket. Αυτές οι εξελίξεις στοχεύουν να οδηγήσουν την παραγωγή και να εξασφαλίσουν ολοκληρωμένη διασφάλιση ποιότητας.

«Οι πρόσφατες εξελίξεις έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τη συνδεσιμότητα σε υβριδικά περιβάλλοντα, ξεκλειδώνοντας την απρόσκοπτη ενσωμάτωση των ροών εργασίας ενώ ενισχύουν την αποτελεσματικότητα, τον αυτοματισμό και την παραγωγικότητα. Με το Overprint MIS, οι ετικετοποιοί μπορούν να κινηθούν με σιγουριά στις προκλήσεις του σύγχρονου τοπίου, μεγιστοποιώντας τις δυνατότητές τους και ευδοκιμώντας στην ψηφιακή εποχή», λέει ο Γιάννης Κατής, Διευθύνων Σύμβουλος της bel. «Αυτή θα είναι μια έκθεση ορόσημο για την bel, θέτοντας τις βάσεις για τη μελλοντική κατεύθυνση του Overprint MIS».

Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν τη bel στο περίπτερο 9A15 (Αίθουσα 9) και στο περίπτερο 3A58 της BOBST (Αίθουσα 3) κατά τη διάρκεια της Labelexpo Europe 2023 για να δουν από κοντά αυτές τις εξελίξεις.

Για να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια εξατομικευμένη παρουσίαση που καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους, οι επισκέπτες μπορούν να εγγραφούν σε αυτό το link.

Σχετικά με το Overprint

Η ναυαρχίδα μας, το Overprint είναι ένα end-to-end modular Print MIS, που χαρακτηρίζεται από ανοιχτή αρχιτεκτονική, απρόσκοπτη συνδεσιμότητα, παραμετροποίηση του προϊόντος, και ευκολονόητη ροή εργασιών για το χρήστη. Είναι ένα σύστημα που καθοδηγείται από τη βιομηχανία, το οποίο μοιράζεται το ίδιο περιβάλλον σε όλους τους κλάδους της Χάρτινης Συσκευασίας, των Ετικετών In Mould (IML), των Ετικετών, της Εύκαμπτης Συσκευασίας, της Εμπορικής Εκτύπωσης, των Εκτυπώσεων Ασφαλείας και της Χάραξης Κυλίνδρων.

Σχετικά με τη bel

Η bel, που ιδρύθηκε το 1998 και εδρεύει στην Αθήνα, αναπτύσσει λύσεις λογισμικού και υπηρεσίες ειδικά για τις ανάγκες της βιομηχανίας των εκτυπώσεων και της συσκευασίας. Με 25 χρόνια εμπειρίας, η ομάδα των επαγγελματιών συμβούλων μας έχει συγκεντρώσει σημαντική τεχνογνωσία και τεράστια γνώση του κλάδου, αξιοποιώντας την σε πολυάριθμες επιτυχημένες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, την Τουρκία, τα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη.

Εκτιμούμε τις επιχειρηματικές απαιτήσεις των πελατών μας στο να παραμένουν κερδοφόροι και ανταγωνιστικοί, και με ισχυρό επίκεντρο τον πελάτη, δεσμευόμαστε να διασφαλίζουμε την πλήρη κάλυψη επιχειρηματικών διαδικασιών για τους πελάτες μας με μία οικονομικά αποδοτική εγκατάσταση, γρήγορη απόδοση επένδυσης (ROI) και προσιτό κόστος ιδιοκτησίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το website www.bel.gr

ή ακολουθήστε μας σε :

 https://www.linkedin.com/company/bel-information-systems/

 https://www.facebook.com/BELsoftware/