Μετατέθηκε για τις 12 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2022 η Διεθνής Έκθεση Τεχνολογίας Ποτών και Ρευστών Προϊόντων Τροφίμων, drinktec, στο Μόναχο

0
3299

Τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της Διεθνούς Κλαδικής Έκθεσης Τεχνολογίας Ποτών και Ρευστών Προϊόντων Τροφίμων, drinktec, για τις 12 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2022, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

«Αυτή η εμπιστοσύνη στη φήμη της drinktec, ως της κορυφαίας παγκόσμιας έκθεσης του κλάδου της, είναι ακριβώς ο λόγος, για τον οποίο πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δρ. Reinhard Pfeiffer, Αναπληρωτής Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου.

Σημειώνεται ότι η drinktec, παρά την πανδημική κρίση COVID-19, κατέγραψε υψηλή ζήτηση από εταιρίες από τη Γερμανία και παγκοσμίως, για συμμετοχή στην έκθεση του Οκτωβρίου 2021 -που ήταν αρχικά προγραμματισμένη- καταλαμβάνοντας ήδη τα τρία τέταρτα του εκθεσιακού χώρου.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες και για τη συμμετοχή στην έκθεση drinktec, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.drinktec.com