Η 2η FOODTECH δίνει ραντεβού 13-16 Νοεμβρίου 2021 σε ασφαλείς συνθήκες

0
3504

Μετά την πρώτη της, πετυχημένη επισκεπτικά και εμπορικά διοργάνωση, η μεγάλη έκθεση Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών, θα επιστρέψει δυναμικά, σε ασφαλείς συνθήκες.

Η εξαιρετικά θετική πορεία των εμβολιασμών όχι μόνο στην χώρα μας αλλά και παγκοσμίως, οι οποίοι προχωρούν με αμείωτους ρυθμούς και μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν «χτίσει» ένα σημαντικό τείχος ανοσίας, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις έτσι ώστε η FOODTECH να διοργανωθεί με απόλυτη εμπορική και επισκεπτική επιτυχία, 13 έως τις 16 Νοεμβρίου 2021.

Λαμβάνοντας υπόψιν και την ανάγκη της αγοράς για την πραγματοποίηση των φυσικών εκθέσεων ξεκινάμε δυναμικά τις προετοιμασίες για την διοργάνωση της FOODTECH 2021 με στόχο να αποτελέσει για ακόμα μία φορά την έκθεση – σταθμό για τις τεχνολογίες παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης Τροφίμων & Ποτών, να αποτελέσει το κομβικό σημείο συνάντησης για όλους τους decision makers της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών με τους προμηθευτές της και τέλος να συμβάλλει στην διαδικασία ανάκαμψης της επιχειρηματικής δραστηριότητας του κλάδου στην χώρα μας.

Η νέα εποχή για τον κλάδο ξεκινάει στη FOODTECH

Η Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών, ο μεγαλύτερος κλάδος στην ελληνική μεταποίηση, που καλύπτει σχεδόν το 28% του συνόλου των επιχειρήσεων, στη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας επέδειξε και συνεχίζει να επιδεικνύει προσαρμοστικότητα, ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα της αγοράς και πορεύεται με αισιοδοξία, έχοντας ως στόχο να παγιώσει την θέση της εντός των συνόρων και να συνεχίσει την περαιτέρω ανάπτυξη σε μεγάλα δίκτυα διανομής του εξωτερικού.

Στην εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού που προκαλεί δυσκολίες σε όλες τις δραστηριότητες, οι επιχειρήσεις της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών μελετούν επίμονα, πειραματίζονται και επιλέγουν νέες τεχνολογίες για την παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και υγιεινών προδιαγραφών.

Και εδώ έρχεται να συμβάλλει η έκθεση FOODTECH, καθώς οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν από κοντά νέα και καινοτόμα προϊόντα, να συνομιλήσουν με τους εκθέτες – προμηθευτές τους και να κλείσουν απευθείας εμπορικές συμφωνίες.

Σημαντικά οφέλη από την παράλληλη διοργάνωση με την ARTOZA

Η FOODTECH 2021 θα διεξαχθεί στα HALLS 1,2 παράλληλα με την έκθεση ARTOZA, που θα λάβει χώρα στα HALLS 3,4. Οι ιδιοκτήτες και σημαντικά στελέχη του κλάδου τροφίμων και ποτών, θα έχουν τη δυνατότητα με μία και μοναδική επίσκεψή τους να δουν από κοντά και τους προμηθευτές του κλάδου της αρτοζαχαροπλαστικής. Η ARTOZA αποτελεί μία αναγνωρισμένη διεθνώς έκθεση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των επιχειρήσεων σε Α’ Ύλες, Εξοπλισμό, Μηχανήματα και Υπηρεσίες για τους κλάδους Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Παγωτού και Σοκολατοειδών Προϊόντων.