Durst Tau-RSC για την Renksan Label, Κωνσταντινούπολη!

0
5168

Δυναμική ετικετοποιία με έμφαση στην υψηλή τεχνολογία

Η Renksan Label andPrintingSolutions ιδρύθηκε το 2008 στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Ως νέα εταιρεία, ξεκίνησαν την παραγωγή ετικετών με letterpress, και αναπτύχθηκαν εξυπηρετώντας αυξανόμενο κάθε χρόνο αριθμό πελατών.

Από την αρχή ο στόχος τους ήταν η ικανοποίηση των πελατών και η μέγιστη ποιότητα, με αποτέλεσμα να επενδύουν συνεχώς σε νέο εξοπλισμό για την αύξηση των προσφερόμενων υπηρεσιών και της ποιότητας εκτύπωσης σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών τους.
Ιδιαίτερη σημασία δίνεται επίσης στην ύπαρξη έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού με πνεύμα ομαδικής εργασίας.

Letterpress, flexo, offset, μεταξοτυπία είναι οι τεχνολογίες που παρέχουν ευελιξία στην παραγωγή και η Renksan Label μπορεί να προσφέρει τις βέλτιστες λύσεις και να παράγει ετικέτες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικό κόστος και με γρήγορους χρόνους παράδοσης.
Σήμερα, η Renksan Label andPrintingSolutions είναι μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών ετικετών στην Τουρκία και εξυπηρετεί αρκετές αγορές όπως καλλυντικά, αγροχημικά, χημικά και τρόφιμα.

Η Renksan Label συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο Gebze στο Kocaeli και σύντομα μετακομίζει στο νέο της εργοστάσιο με βιομηχανικό κτίριο 4.000 τ.μ. με σύγχρονες εγκαταστάσεις, νέα γραφεία και μεγαλύτερη αποθήκη υλικών. Το γεγονός αυτό θα επιτρέψει στην εταιρεία να εργάζεται με κάθετη παραγωγή με μεγαλύτερη αποδοτικότητα και με νέες προηγμένες υπηρεσίες στους πελάτες της.

Η επέκταση των δραστηριοτήτων περιλαμβάνει επίσης και νέες επενδύσεις σε εξοπλισμό παραγωγής:

–  Durst Tau 330 RSC E ψηφιακό UV inkjet πιεστήριο με προηγμένη τεχνολογία.

Ο κ. OrhanTuyuuz δήλωσε σχετικά με την επένδυση αυτή:

«Μετά από εκτεταμένη έρευνα αγοράς μεταξύ τεχνολογιών ψηφιακής τεχνολογίας, flexo και offset, αποφασίσαμε να είμαστε οι πρώτοι στην Τουρκία που θα φέρουμε την πιο εξελιγμένη τεχνολογία ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών της Durst, το ψηφιακό πιεστήριο Tau 330 RSC E. Συγκρίναμε παραμέτρους όπως η υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, η ταχύτητα εκτύπωσης, το κόστος εκτύπωσης, η ευκολία χρήσης, η ποικιλία των υλικών εκτύπωσης, το ότι δεν απαιτείται επίστρωση στα υλικά και αυτά ήταν οι κύριοι λόγοι της απόφασής μας. Επισκεφθήκαμε το νέο εντυπωσιακό εργοστάσιο της Durst στην Ιταλία και η απόφαση μετά από αυτή την επίσκεψη ήταν μια εύκολη επιλογή και η καλύτερη εναρμονισμένη επιλογή  για τις νέες εγκαταστάσεις μας.

Η ευελιξία του νέου μηχανήματος θα μας δώσει την δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας γρήγορους χρόνους παράδοσης, υψηλή ποιότητα, μικρά τιράζ, εξοικονόμηση κόστους και ευελιξία σχεδιασμού. Θα προσθέσει περισσότερες δυνατότητες παραγωγής σε συνδυασμό με τον υπάρχοντα εξοπλισμό μας και θα μας βοηθήσει να προσφέρουμε νέα προϊόντα και να μπούμε σε νέες αγορές».

Το UV inkjet σύστημα εκτύπωσης ετικετών Durst Tau 330 RSC E συνδυάζει την βιομηχανική παραγωγικότητα με εντυπωσιακή ποιότητα εκτύπωσης και αποτελεσματικότητα. Το πιεστήριο χρησιμοποιεί την τεχνολογία αιχμής RSC της Durst. Η βασική ανάλυση εκτύπωσης των  1.200 x 1.200 dpi σε συνδυασμό με το μικρότερο μέγεθος σταγόνας μελανιού των 2 pl παρέχει ποιότητα εκτύπωσης παρόμοια με φωτογραφική. Σε συνδυασμό με την υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης 52 m/min είναι εφικτή η παραγωγή 1.020 m2 / h. Επιπλέον, το λευκό χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην πλήρη ταχύτητα 52 m/min.

Το Tau 330 RSC E μπορεί να εξοπλισθεί με 8 χρώματα (CMYK + W + OVG) και εκτυπώνει με τα μελάνια υψηλής πυκνότητας Durst Tau RSC. Η απόδοση μέχρι και του 98% της σκάλας Pantone δίνει τη δυνατότητα εύκολου ταιριάσματος και αναπαραγωγής των ειδικών χρωμάτων των εμπορικών σημάτων. Κατά την σχεδίαση και ανάπτυξη, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην δυνατότητα αναβάθμισης και ευελιξίας του συστήματος.

Όλες οι προαιρετικές επιλογές από το Tau 330 RSC, όπως για παράδειγμα ο ψύκτης, η μεταβλητή εκτύπωση δεδομένων ή οι εξωτερικοί ρολοφορείς μεγάλων ρολών μπορούν να τοποθετηθούν στο Tau 330 RSC- E. Εάν η ανάγκη για πρόσθετη παραγωγική ικανότητα αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου, το Tau 330 RSC E επίσης να αναβαθμιστεί σε ταχύτητα εκτύπωσης φθάνοντας τα 80 m/min.

Το Tau 330 RSC E εκτυπώνει σε επιστρωμένα και μη επιστρωμένα υλικά, σε υλικά με βάση ή χωρίς, χαρτί, λευκά και διαφανή φιλμ, PP, PE, PVC, PET, BOPP και αλουμινόχαρτο.

Για τη σειρά Tau 330, η Durst προσφέρει ένα ξεχωριστό σύστημα software που ελέγχει  πλήρως την ροή εργασίας με ετικέτες. Αυτή η ολοκληρωμένη λύση καλύπτει όλες τις διαδικασίες από τη διαχείριση δεδομένων και την προετοιμασία των εκτυπώσεων για την παραγωγή στον εκτυπωτή και την δημιουργία report. Η πρόσβαση στο λογισμικό βασίζεται σε πρόγραμμα βασισμένο στο web και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς πρόσθετες εγκαταστάσεις από κινητές συσκευές.

Το πακέτο software της Durst προσφέρει μια σειρά αυτόνομων μονάδων(modules) που μπορούν να επεκταθούν ανά πάσα στιγμή και να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις. Οι διάφορες ενότητες περιλαμβάνουν λύσεις για μεταβλητή εκτύπωση δεδομένων, υπολογισμό κόστους μελανιών, ψηφιακό σύστημα διαχείρισης χρωμάτων, διαχείριση εργασιών και πολλά άλλα.