Οι εκτυπωτές της Epson κερδίζουν το πρώτο τους “Red Dot: Best of the Best” Βραβείο

0
5441

Πέντε εκτυπωτές, ένας σαρωτής
και ένας βιντεοπροβολέας απέσπασαν,
επίσης, Βραβεία Red Dot

reddotlogo 133297

Η εταιρεία Seiko Epson Corporation (TSE: 6724, “Epson”) κέρδισε το πρώτο της βραβείο “Red Dot: Best of the Best’’ για τους μεγάλου φορμά εκτυπωτές της, στην κατηγορία Product Design (Red Dot Award: Product Design 2019). Επιπλέον, πέντε inkjet εκτυπωτές, ένας σαρωτής και ένας βιντεοπροβολέας απέσπασαν Βραβεία Red Dot. Αυτό το έτος σηματοδοτεί την τρίτη συνεχή χρονιά που τα προϊόντα της Epson έχουν διακριθεί στα Red Dot Awards.

Ο θεσμός Red Dot Design Award ξεκίνησε το 1955 στη Γερμανία και διοργανώνεται από το σχεδιαστικό κέντρο Design Zentrum Nordrhein Westfalen, ενώ αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο ως ένα από τα πιο διάσημα βραβεία στον τομέα του σχεδιασμού. Μια κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων αξιολογεί τα προϊόντα που κυκλοφόρησαν τα τελευταία δύο χρόνια και επιλέγει τα καλύτερα σχέδια βάσει εννέα κριτηρίων, ανάμεσα στα οποία ο βαθμός καινοτομίας, η λειτουργικότητα, η εργονομία, η οικολογική συμβατότητα και η ανθεκτικότητα.

Ο κος Manabu Kawahara, Γενικός Διευθυντής του τμήματος P Design που ανήκει στον κλάδο λειτουργίας των εκτυπωτικών λύσεων και εφαρμογών της Epson (Epson’s Printing Solutions Operations Division), δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος. Αυτό το βραβείο είναι το αποτέλεσμα μιας πραγματικά ομαδικής προσπάθειας για την επίτευξη ενός αξιόλογου προϊόντος που υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών. Προχωρώντας, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας σχέδια που τους ικανοποιούν».

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα προϊόντα της Epson
που διακρίθηκαν με το Βραβείο «Best of the Best»

 

SC-T5450/ SC-T3450/ SC-T3450N/ SC-T3400/
SC-T3400N/ SC-T5400 inkjet εκτυπωτές

Πρόκειται για εκτυπωτές μεγάλης ταχύτητας, υψηλής ανάλυσης, μεγάλου φορμά (LFP) για την εκτύπωση σχεδίων σε επαγγελματικούς χώρους γραφείου και στούντιο αρχιτεκτονικής ή εκτύπωση PoP σε καταστήματα λιανικής πώλησης. Επανασχεδιάσαμε τη σειρά LFP, που χρησιμοποιείται συμβατικά για ειδικές εφαρμογές, με ένα UI (User Interface) αντίστοιχο με επαγγελματικούς εκτυπωτές και με μια απλή και ξεκάθαρη μορφή που ταιριάζει σε οποιοδήποτε γραφείο. Παρέχει έξυπνη λειτουργία και διατηρεί μία λιτή ατμόσφαιρα στο γραφείο.

Ο μεγάλος πίνακας αφής, οι προειδοποιητικές λυχνίες LED και το κουμπί εκτύπωσης σας δίνουν τη δυνατότητα να δείτε την κατάσταση του εκτυπωτή με μια ματιά και να δώσετε οδηγίες για εύκολη χρήση. Προσπαθήσαμε επίσης να μειώσουμε το χρόνο συναρμολόγησης, διευκολύνοντας τη διαδικασία με την ανάπτυξη νέων στηριγμάτων στη βάση που συναρμολογούνται σε τρία βήματα.

 

ET-M1100/ ET-M1120/ ET-M1108/ ET-M1128 inkjet εκτυπωτές

EPSON ET M1128 inkjet εκτυπωτές

Πρόκειται για τους Α4, μονόχρωμους εκτυπωτές inkjet, οι οποίοι διαθέτουν ένα πρωτοφανές συμπαγές μέγεθος, ενσωματώνοντας απευθείας τα υψηλής χωρητικότητας δοχεία μελανιού Ecotank στο σώμα του εκτυπωτή. Ο εντελώς νέος σχεδιασμός των EcoΤank εκτυπωτών φέρει μια ενιαία σχισμή, σε ένα απλό και λιτό εξωτερικό περίβλημα. Μπορείτε να ελέγξετε διαισθητικά τη στάθμη του μελανιού ή να ανοίξετε και να κλείσετε το κάλυμμα των δοχείων μελανιού. Ένα μοναδικό σχήμα χρησιμοποιήθηκε για το στόμιο της φιάλης του μελανιού αλλά και την είσοδο στο δοχείο του εκτυπωτή, ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα κατά τη διάρκεια της αναπλήρωσης. Απλώς τοποθετείτε τη φιάλη – ο εκτυπωτής γεμίζει αυτόματα μελάνι και στη συνέχεια σταματά. Με χαμηλό κόστος, σάς επιτρέπει, επίσης, να εκτυπώνετε εύκολα όπως ολοκληρώνετε απρόσκοπτα τις καθημερινές σας εργασίες.

 

ET-M1140/ ET-M1180/ ET-M2140/ ET-M3140/ ET-M3170 inkjet εκτυπωτές

EPSON ET M3170 inkjet εκτυπωτές

Αυτοί είναι μονόχρωμοι Α4 inκjet εκτυπωτές, με υψηλής χωρητικότητας Ecotank δοχεία μελανιού που επιτρέπουν εκτυπώσεις έως και 6.000 φύλλων με ένα γέμισμα μελάνης. Ο εντελώς νέος σχεδιασμός των EcoΤank εκτυπωτών φέρει μια ενιαία σχισμή, σε ένα απλό και λιτό εξωτερικό περίβλημα. Μπορείτε να ελέγξετε διαισθητικά τη στάθμη του μελανιού ή να ανοίξετε και να κλείσετε το κάλυμμα των δοχείων μελανιού. Ένα μοναδικό σχήμα χρησιμοποιήθηκε για το στόμιο της φιάλης του μελανιού αλλά και την είσοδο στο δοχείο του εκτυπωτή, ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα κατά την αναπλήρωση. Απλώς τοποθετείτε τη φιάλη – ο εκτυπωτής γεμίζει αυτόματα μελάνι και στη συνέχεια σταματά. Παράλληλα με το χαμηλό κόστος εκτύπωσης, σάς επιτρέπει ταυτόχρονα να εκτελείτε εύκολα διάφορες εκτυπώσεις και να μειώσετε το χρόνο διακοπής λειτουργίας και τη σπατάλη πόρων.

 

ET-2710/ ET-4700/ L1110/L3100/ L3110/L3150/ L5190 inkjet εκτυπωτές

EPSON L5190 inkjet εκτυπωτές

Είναι έγχρωμοι Eco Tank inkjet εκτυπωτές υψηλής χωρητικότητας, μεγέθους A4, που σάς επιτρέπουν να πραγματοποιείτε εύκολα μεγάλη γκάμα εκτυπώσεων, με χαμηλό κόστος. Επικεντρωθήκαμε στη λειτουργικότητα του προϊόντος για να εξαλείψουμε την ταλαιπωρία και τις ανησυχίες για λεκέδες, κατά την αναπλήρωση μελανιού. Δεν βελτιώσαμε μόνο την πρόσβαση από το μπροστινό μέρος και την ευκολία αναγνώρισης της στάθμης του μελανιού, αλλά χρησιμοποιήσαμε, επίσης, ένα μοναδικό σχήμα για το πώμα κάθε φιαλίδιου χρώματος, για να αποφύγουμε τα ατυχήματα κατά τη διάρκεια της αναπλήρωσης. Το σχήμα που προεξέχει σηματοδοτεί την απόδοση του υψηλής χωρητικότητας Eco Tank εκτυπωτή, και ο απλός, στρογγυλός σχεδιασμός που περιβάλλει το τμήμα των δοχείων δίνει μία προσιτή και οικεία αίσθηση.

 

WF-M5799/ WF-C5710/ WF-C5790/ WF-C5210/ WF-C5290/ WF-M5299/
WF-M5298/ WF-C579R/ WF-C529R inkjet εκτυπωτές

EPSON WF C529R inkjet εκτυπωτές

Αυτοί είναι οι επαγγελματικοί inkjet A4 εκτυπωτές, που παρέχουν υψηλή χωρητικότητα μελανιού ενώ εξοικονομούν χώρο στο περιβάλλον εργασίας. Διαθέτουν ένα λιτό σχέδιο που ταιριάζει σε οποιοδήποτε γραφείο, ενώ το υψηλής χωρητικότητας δοχείο μελανιού έχει ενσωματωθεί στο σώμα του εκτυπωτή, επιτυγχάνοντας ένα πιο συμπαγές μέγεθος, το οποίο ταιριάζει ακόμη και σε στενούς χώρους. Η αλλαγή από τις συμβατικές κασέτες μελάνης σε δοχεία μελανιού υψηλής χωρητικότητας, μειώνει τον αριθμό των αντικαταστάσεων αναλώσιμων μελανιού αλλά και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Έχουμε επικεντρωθεί στη λειτουργικότητα και την βελτίωση της παραγωγικότητας των χώρων εργασίας, παρέχοντας στα δοχεία μελανιού ένα απλό σχήμα τοποθέτησης για τη λαβή και το δίσκο, ενώ περιλαμβάνει ένα στιβαρό δίσκο εκτόξευσης και ένα κεκλιμένο πλαίσιο με υψηλή συγκράτηση και εύκολη λειτουργία.

 

SC-T5150/ SC-T5150N/ SC-T3150/ SC-T3150N/ SC-T3100/
SC-T3100N/ SC-T5100/ SC-T5100N inkjet εκτυπωτές

EPSON SC T5100N inkjet εκτυπωτές

Πρόκειται για έγχρωμους εκτυπωτές μεγάλου φορμά (LFP), μεταξύ των μικρότερων αντίστοιχων εκτυπωτών στον κόσμο για χρήση σε περιβάλλον γραφείου, σε αρχιτεκτονικά στούντιο, σχολεία και καταστήματα λιανικής πώλησης. Αυτά τα LFP χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για ειδικές εφαρμογές, αλλά τώρα με UI (User Interface) αντίστοιχο με εκείνο των επαγγελματικών εκτυπωτών και με μια απλή και λιτή εμφάνιση που ταιριάζει σε οποιοδήποτε γραφείο, σχεδιάσαμε εκτυπωτές που διευκολύνουν τους καταναλωτές να αγοράσουν το πρώτο τους LFP. Ειδικά για τα σχολεία, δώσαμε προτεραιότητα στην ασφάλεια, μειώνοντας τη θύρα εξόδου σε δέκα χιλιοστά, ώστε τα παιδιά να μην μπορούν να περάσουν τα δάχτυλά τους μέσα. Ο μεγάλος πίνακας αφής και το κουμπί εκτύπωσης διευκολύνουν στο να ελέγξετε την κατάσταση του εκτυπωτή με μια ματιά, όπως και να έχετε οδηγίες για εύκολη χρήση.

 

ES-50/ ES-60W scanner

EPSON ES 50 ES 60W scannerΠρόκειται για έναν σαρωτή με τροφοδότη σελίδων μεγέθους A4. Όσο οι περισσότερες εταιρείες απομακρύνονται από το χαρτί, η ζήτηση αυξάνεται για φορητούς σαρωτές που μπορούν εύκολα να ψηφιοποιήσουν διάφορα έγγραφα, όπως φωτογραφίες ή αποδείξεις τόσο εντός όσο και εκτός του γραφείου. Έχοντας αυτό κατά νου, συνεργαστήκαμε με τους μηχανικούς και βελτιώσαμε τη φορητότητα, ώστε να επιτύχουμε το ελαφρύτερο βάρος και το μικρότερο μέγεθος στην κατηγορία, προσφέροντας σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές μια άνετη εμπειρία. Το τελικό προϊόν βοηθά στην αποφυγή λειτουργικών σφαλμάτων κατά τη μεταφορά, βελτιώνει τη φορητότητα για εύκολη χρήση, διαθέτει απλές λειτουργίες, καθώς και ελκυστικό σχεδιασμό.

 

EV-100/ EV-105 projectors

EPSON EV 100 EV 105 projectors

Πρόκειται για βιντεοπροβολείς που ενδείκνυνται για φωτισμό ή προβολές video σε προϊόντα ή εκθέματα που βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα και μουσεία. Με σκοπό να αναδείξουμε καλύτερα το προϊόν ή το έκθεμα, εστιάσαμε σε έναν απλό σχεδιασμό που αφομοιώνεται σε οποιοδήποτε περιβάλλον, ενώ για να επιτύχουμε μία ξεκάθαρη φόρμα, αφαιρέσαμε όλες τις οπές και την καλωδίωση, τις οποίες παρατηρούν οι πελάτες, στα πλαϊνά του βιντεοπροβολέα. Τα σημεία εξαερισμού, τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε βιντεοπροβολέα, αφομοιώνονται στο σώμα του, ως σχισμές που ακολουθούν το ίδιο μοτίβο στο μπροστινό και πίσω μέρος του. Ο κυλινδρικός σχεδιασμός του τον κάνει να προσομοιάζει με προβολέα spot και σάς επιτρέπει να τον τοποθετήσετε σε οροφή, χωρίς να παρεμβαίνει στην αισθητική του χώρου.

Σημειώστε ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Epson ποικίλλουν ανά περιοχή.

Απευθυνθείτε στον τοπικό πωλητή της Epson για λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στην περιοχή σας ή επισκεφθείτε το https://www.epson.gr/

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα Red Dot Awards,
παρακαλώ επισκεφθείτε το σύνδεσμο https://www.red-dot.org/about-red-dot/red-dot-award/