Q-Line με BHS180

0
388

Η Zünd Systemtechnik AG, κορυφαίος κατασκευαστής στον χώρο της ψηφιακής κοπής, πρόσφατα ενίσχυσε το χαρτοφυλάκιο της με τη νέα Q-Line.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση στη βιομηχανική παραγωγή που συνδυάζεται με το σύστημα διαχείρισης υλικών BHS180, UNDERCAM και είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του εξαιρετικά αυτοματοποιημένου, βιομηχανικού φινιρίσματος της ψηφιακής παραγωγής οθονών και έντυπων συσκευασιών.

Η έξυπνη τεχνολογία ελέγχου και το υψηλό επίπεδο αυτοματισμού καθιστούν την Q-Line με το BHS180 την κορυφαία λύση στην κατηγορία της ψηφιακής κοπής.

Όλα τα εξαρτήματα της Q-Line έχουν αναπτυχθεί με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσης και την ενίσχυση της παραγωγικότητας,

Ο τροφοδότης με UNDERCAM, το κοπτικό σύστημα Q-Line και η μονάδα εκφόρτωσης, είναι τέλεια συντονισμένα μεταξύ τους ώστε να επιτρέπουν ασυναγώνιστες ταχύτητες (δυνατότητες εξοικονόμησης) και να εξασφαλίζουν την αδιάλειπτη, χωρίς επίβλεψη παραγωγή (μειωμένοι χρόνοι προετοιμασίας).

Η εντελώς νέα ιδέα του μηχανήματος πίσω από την Q-Line με το BHS180 επαναπροσδιορίζει τις διαδικασίες παραγωγής. Η συμπαγής υποδομή από ορυκτό χυτό, η νέα γραμμική κίνηση και οι δοκοί από πλαστικό ενισχυμένο από ανθρακονήματα συνεργάζονται για να παρέχουν εντυπωσιακές ταχύτητες έως και 2,8 m/s.

Χρησιμοποιώντας κωδικούς QR, το σύστημα καταγράφει τα ενσωματωμένα δεδομένα που σχετίζονται με κάθε εργασία και έτσι εξασφαλίζει έξυπνη παραγωγή χωρίς σφάλματα βάσει κωδικών QR. Η επεξεργασία διαφορετικών εργασιών μέσα σε μια στοίβα γίνεται παιχνιδάκι και η παραγωγή κάθε μεμονωμένης εργασίας ξεκινάει αυτόματα!

Διαβάστε περισσότερα στο σύνδεσμο https://www.zapadel.gr/michanimata/zund/q-line/

Βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=nH_5WiR50hQ