ΟΙ ειδικοί στις κάθετες μηχανές συσκευασίας

0
3462

 

 

 

 

 

Η VELTEKO, η οποία αντιπροσωπεύεται κατά αποκλειστικότητα από την εταιρεία A.P.S. Machines Ε.Ε., είναι ένας κατασκευαστής στην Ευρώπη με μια από τις πιο ευέλικτες μηχανές συσκευασίας στον κόσμο . Από τότε που η VELTEKO κατασκεύασε την πρώτη κάθετη μηχανή συσκευασίας, στις αρχές της δεκαετίας του 1990, παρέμειναν αποκλειστικά επικεντρωμένοι στην τελειοποίηση της διαδικασίας κάθετης μηχανής συσκευασίας μέσω συνεχούς καινοτομίας και ανάπτυξης.

Τα μηχανήματα κάθετης συσκευασίας της VELTEKO έχουν προληπτικά κατασκευαστεί, έτσι ώστε κάθε μεμονωμένος πελάτης να διαθέτει μια υψηλή τεχνολογία, υψηλή απόδοση και αξιόπιστη λύση συσκευασίας προσαρμοσμένη στις προσωπικές τους ανάγκες.

Η ΕΥΕΛΙΞΙΑ των μηχανών συσκευασίας VELTEKO τις καθιστά τις καλύτερες και ασφαλέστερες επιλογές!

Η αγορά οποιουδήποτε μηχανήματος συσκευασίας είναι μια σημαντική απόφαση. Δεν χρειάζεται μόνο να ικανοποιεί τις τρέχουσες απαιτήσεις, αλλά και τις μελλοντικές, απρόβλεπτες απαιτήσεις μιας απρόβλεπτης αγοράς. Γι’ αυτό η ευελιξία έχει σχεδιαστεί σε κάθε κάθετη μηχανή συσκευασίας VELTEKO . Οι μηχανές VELTEKO προσαρμόζονται στις ανάγκες των πελατών χάρη στην ικανότητά τους να συσκευάζουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων σε μια απίστευτα μεγάλη ποικιλία συσκευασιών.

Ανώτερη ταχύτητα μέσω προηγμένης τεχνολογίας

Η προηγμένη τεχνολογία που βρίσκεται σε κάθε μηχανή VELTEKO, επιτρέπει να φτάσουν στις υψηλότερες ταχύτητες που υπάρχουν στον κλάδο, μεγιστοποιώντας έτσι την παραγωγή και βελτιστοποιώντας τους περιορισμούς χρόνου λειτουργίας. Με ιδιαίτερη έμφαση στην δική της έρευνα και ανάπτυξη, η VELTEKO παραδίδει με συνέπεια κάθετες μηχανές συσκευασίας που έχουν σχεδιαστεί για να συσκευάζουν τα προϊόντα σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής

Ένα μηχάνημα είναι τόσο καλό όσο το σύνολο των μερών της, γι’ αυτό η VELTEKO χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας επώνυμα εξαρτήματα που επιτρέπουν στην κάθετη μηχανή συσκευασίας να βιώνει μια εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. Η ανθεκτικότητα έχει σχεδιαστεί σε όλες τις μηχανές VELTEKO, έτσι ώστε οι πελάτες μας να λαμβάνουν τη μέγιστη αξία από την επένδυσή τους. Μέσω του έξυπνου σχεδιασμού, την προηγμένη μηχανική λειτουργία και την χρήση υψηλής ποιότητας εξαρτήματα, οι μηχανές VELTEKO  βιώνουν τον ελάχιστο αριθμό προβλημάτων και τον μέγιστο χρόνο λειτουργίας.

e-mail : info@apsmachines.gr
web : www.apsmachines.gr