5 χρυσά βραβεία και 1 ασημένιο για την forlabels στα «Printing Awards 2020»!

0
5196

Η forlabels κέρδισε 6 βραβεία στο νεοσύστατο θεσμό «Printing Awards» που διοργάνωσε η εταιρία Bοussias Communications, παρουσία των κυριότερων εκπροσώπων του κλάδου των εκτυπώσεων & των γραφικών τεχνών γενικότερα, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στο Gazarte.

 

 

 

 

 

 

 

Πιο συγκεκριμένα, κέρδισε δύο χρυσά βραβεία, στον πυλώνα Επιχειρηματική Αριστεία, εκ των οποίων, το πρώτο για το Όραμα, την Αποστολή και την γενικότερη φιλοσοφία της εταιρείας, και το δεύτερο στην ενότητα
Υβριδική Εκτύπωση για τις ετικέτες  οίνου «AETHERIA» & «THEA» της εταιρίας  SEMELI Α.Ε. και τα «ΚΡΑΜΑ» & «AΓΙΟΧΩΜΑ» του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λήμνου.

Επίσης δύο χρυσά βραβεία κατέκτησε στον πυλώνα Τεχνολογία: ένα για το «Metallic Color Effect Selector Book» της ίδιας της εταιρίας, forlabels και ένα για τις πολυσέλιδες ετικέτες peel off  ¨Formore¨ με το προϊόν «HERBALIVE».

To ασημένιο βραβείο κέρδισε στην κατηγορία Ψηφιακή Εκτύπωση ετικετών για τη σειρά προϊόντων «NORTH EVIA».

Τέλος, ένα ακόμη χρυσό βραβείο στην κατηγορία Φλεξογραφική Εκτύπωση ήρθε να ολοκληρώσει την επιτυχημένη συμμετοχή της forlabels με τις ετικέτες «ION Σοκοφρέτα Cream» και «AΓΙΟΧΩΜΑ» του Αγροτικού Συνεταιρισμού  Λήμνου.

Η βράβευση της forlables, σημαίνει αναγνώριση των προσπαθειών όλων των ανθρώπων μας και της φιλοσοφίας μας να δημιουργούμε διακριτά πρότυπες εφαρμογές  συσκευασίας, που συμβάλλουν στην προβολή της ταυτότητας, αλλά και διαφορετικότητας των αξιών των πελατών, των designers  και συνεργατών μας.