Ανακυκλώσιμες Σακούλες Κενού

0
4294

Η Kapelis Packaging, ακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις σε ένα μέλλον πιο φιλικό προς το περιβάλλον, εισάγει στη γκάμα της τις πρωτοποριακές σακούλες κενού με βάση το καινοτόμο υλικό της πολυολεφίνης, προϊόν νέας παραγωγικής τεχνικής, έτσι ώστε με λιγότερο πλαστικό να επιτυγχάνονται ίδιες ιδιότητες και αυξημένη ευκαμψία!

Επιλέξτε τις οικονομικές, αν και τεχνολογικά προηγμένες σακούλες κενού Next Flex, πάντοτε πιστοποιημένης καταλληλότητας για επαφή με όλα τα είδη τροφίμων. Τριών κολλήσεων, κατάλληλες για παστερίωση, ενώ εμφανίζουν επιπλέον και υψηλή φραγή αερίων ώστε να είναι κατάλληλες για συσκευασία σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα (MAP).

Η εξασφάλιση διατήρησης της ποιότητας, η αύξηση της διάρκειας ζωής στο ράφι και εν γένει η προστιθέμενη αξία των προϊόντων, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τη σωστή επιλογή συσκευασίας.

Συσκευάστε το προϊόν σας με τις φιλικότερες προς το περιβάλλον σακούλες κενού Next Flex της Niederwieser, μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ δείτε εδώ: https://bit.ly/2ZyofKr ή επικοινωνήστε μαζί μας: https://www.kapelis.gr/contact-us/