Αναβολή του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου και του 4ου Θερινού Σχολείου Γραφικών Τεχνών λόγω COVID 19 μέχρι νεοτέρας

0
4662

Σας ανακοινώνουμε την επιβεβλημένη λόγω των συνθηκών αναβολή του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου και του 4ου Θερινού Εργαστηρίου Γραφικών Τεχνών. Οι ημερομηνίες μετάθεσης της διοργάνωσης είναι υπό διαπραγμάτευση από την Οργανωτική Επιτροπή και θα αποφασιστούν όποτε αυτό καταστεί δυνατό αναλόγως των περιστάσεων.

Ωστόσο, με την ελπίδα και την ευχή τα πράγματα με την πανδημία να εξελιχθούν όσο το δυνατό πιο ευνοϊκά για την Ελλάδα και τους κατοίκους της, δίνουμε παράταση ενός μήνα (έως 30 Απριλίου 2020) στην προθεσμία υποβολής των επιστημονικών εργασιών προς παρουσίαση στο συνέδριο και δημοσίευση στα πρακτικά αυτού.

Ελπίζουμε με τον τρόπο αυτό να ενεργοποιήσουμε δημιουργικά όσο το δυνατό περισσότερους συναδέλφους, επιστήμονες και ερευνητές των Γραφικών Τεχνών προκειμένου να συμμετάσχουν με γραπτές ανακοινώσεις στο Συνέδριο. Με τον τρόπο αυτό ο καθένας/καθεμία μας μπορεί να αξιοποιήσει τον χρόνο που αναγκαστικά θα περάσει στο σπίτι του μακριά από την καθημερινότητα της εργασίας του/της.

Παρακαλούμε πολύ για την κατανόησή σας ελπίζοντας να είμαστε σε θέση να καθορίσουμε τις νέες ημερομηνίες σε χρονικό διάστημα περίπου ενός μηνός από σήμερα (στις αρχές Μαΐου) αλλά κυρίως σε μια αίσια εξέλιξη της παγκόσμιας αυτής υγειονομικής κρίσης.

Για την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου και του Θερινού Εργαστηρίου
Μηνάς Πασχόπουλος, Αντιπρύτανης Παν. Ιωαννίνων, Πρόεδρος Οργαν. Επιτροπής

Για την Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου
Χρυσούλα Γάτσου, Αν. Καθ. Κατεύθ. Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών ΠΑΔΑ, Πρόεδρος Επιστ. Επιτροπής

Για τους Συνδιοργανωτές:
Μάριος Τσιγώνιας, Πρόεδρος ΔΣ Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών (HELGRAMED)
Φοντίνα Λομβαρδιά, Πρόεδρος ΔΣ FESPA Hellas