Εκσυγχρονισμός του εργοστασίου ΣΤΕΡΓΙΟΥ με την υπογραφή ACMON

0
3613

Στην Acmon Systems ανατέθηκε ο εκσυγχρονισμός της παραγωγικής μονάδας φρέσκων προϊόντων της γνωστής Ελληνικής Εταιρίας «Οικογένεια Στεργίου». Η εταιρεία «Οικογένεια Στεργίου» διαθέτει ένα από τα πλέον σύγχρονα εργοστάσια στην Μεταμόρφωση Αττικής και ασχολείται με την παραγωγή και διάθεση προϊόντων Ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας και Sandwiches, προσφέροντας προϊόντα άριστης ποιότητας, ασύγκριτης γεύσης και φρεσκάδας.

Η Acmon Systems, μέλος του Ομίλου Acmon, ανέλαβε να αυτοματοποιήσει πλήρως τη διαδικασία διαχείρισης όλων των Α’ υλών, στερεών (ποικιλία αλεύρων, ζάχαρη, μικρο-υλικά) και υγρών (γλυκόζη, κρύο νερό και διαφόρων ποικιλιών λαδιών) για την αυτόματη τροφοδοσία των κύριων γραμμών παραγωγής του εργοστασίου.

Πιο συγκεκριμένα το έργο περιλαμβάνει εσωτερικά και εξωτερικά ζυγιστικά σιλό αποθήκευσης αλεύρων, ζάχαρης και αυτόματο συγκρότημα μικρο-υλικών καθώς και ανοξείδωτες με μόνωση και εναλλάκτες θερμοκρασίας δεξαμενές για την αποθήκευση υλών υγρής μορφής. Διαμέσου πνευματικής διακίνησης τα στερεά και αντλητικών συστημάτων τα υγρά, οδηγούνται σε ζυγιστικούς σταθμούς πάνω από τα ζυμωτήρια.. Ο σύγχρονος αυτοματισμός αναλαμβάνει την εκτέλεση συνταγών με απόλυτη ακρίβεια καθώς επίσης και την διαχείριση του συνόλου των συνταγών.

Η Acmon Systems για το συγκεκριμένο έργο θα παρέχει πιστοποίηση ATEX και συστήματα τα οποία θα διασφαλίζουν, υγιεινή, easy cleaning & dedusting control σύμφωνα με τα standards της σύγχρονης βιομηχανίας. Με το τρόπο αυτό επιτυγχάνεται low cost λειτουργία παραγωγής σε ένα απόλυτα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον, εξασφαλίζοντας συγχρόνως υψηλή ποιότητα τελικού προϊόντος.

Acmon Systems με λίγα λόγια

Η Acmon Systems είναι μία εταιρία engineering με πλήρως οργανωμένο κατασκευαστικό τμήμα, πιστοποιημένη κατά το σύστημα ποιότητας ISO 9001, που παρέχει Βιομηχανικές Λύσεις (Industrial Solutions) με σημαντική εμπειρία άνω των 29 ετών. Η Acmon Systems, σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει αξιόπιστα συστήματα που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών της για την παράδοση ολοκληρωμένων έργων με το κλειδί στο χέρι (turn key projects), παρέχοντας πλήρη τεχνική υποστήριξη και service μετά την πώληση.