Ένα ακόμα έργο της Novacel Hellas, για λογαριασμό της Stinger MON I.K.E.

0
906

Εισαγωγή

Την Novacel Hellas (μία affiliate εταιρεία του ομίλου Innvestio) επέλεξε λίγους μήνες πριν η Stinger MON Ι.Κ.Ε. για την ποιοτική αναβάθμιση της παραγωγικής γραμμής της.

Βασικά στοιχεία του έργου

Το έργο αφορά σε δύο μέρη, με εγκατάσταση δύο ξεχωριστών, αλλά άκρως αλληλοσυμπληρούμενων μηχανών υψηλής καινοτομίας για την παραγωγή ετικετών. Πρόκειται για ένα έργο που προσέδωσε σημαντική προστιθέμενη αξία αυξημένης παραγωγικότητας και βιώσιμου οφέλους στην παραγωγική αλυσίδα της Stinger MON Ι.Κ.Ε. Πρόκειται για την εγκατάσταση των μηχανών: Valloy BIZPRESS 13R και Valloy Duoblade WS. Οι συγκεκριμένες λύσεις θα προσφέρουν τα ακόλουθα:

  • Ο εκτυπωτής ρολού Valloy BIZPRESS 13R, επιτυγχάνει την άριστη εκτύπωση ετικετών σε μεγάλη ποικιλία υλικών, και χαμηλό εκτυπωτικό κόστος. Η τεχνολογία Led Toner με την χαμηλή θερμοκρασία του φούρνου αυξάνει την παραγωγικότητα, με μικρό χρόνο προθέρμανσης, εκτύπωση ακόμα και σε λεπτά υποστρώματα και εύκολη λειτουργία χωρίς διακοπές.
  • Το κοπτικό – χαρακτικό Valloy Duoblade WS, μορφοποιεί το σχήμα της ετικέτας με ταχύτητα, ακρίβεια και αξιοπιστία.

Η Novacel Hellas πέραν της εγκατάστασης των μηχανημάτων, διαθέτοντας άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό, ανέλαβε και την ολοκληρωμένη παρακολούθησης τεχνικής υποστήριξης των συγκεκριμένων λύσεων.

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Για το έργο ο κος. Μέλιος Κανελλόπουλος (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος) εκ μέρους της Stinger MON Ι.Κ.Ε., δήλωσε τα ακόλουθα σχετικά με τη συνεργασία:

Μετά από μεγάλη έρευνα από την πλευρά μας καταλήξαμε στην Novacel Hellas και στην Valloy, επειδή θέλαμε πέρα από καλά προϊόντα να έχουμε δίπλα μας  και έναν αξιόπιστο συνεργάτη για να υποστηρίξει τον εξοπλισμό μας.”.

Για το έργο ο κος. Δημήτριος Σπυρόπουλος (Εμπορικός Δ/ντής) εκ μέρους της Novacel Hellas, δήλωσε τα ακόλουθα σχετικά με τη συνεργασία:

Είμαστε περήφανοι που η εταιρεία Stinger μας εμπιστεύτηκε να υποστηρίξουμε το σχέδιο της, για να κάνει το επόμενο βήμα στην παραγωγική της διαδικασία. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μία επιτυχημένη απόφαση από κάθε άποψη.”.

Προφίλ εταιρειών

Ποια είναι η Stinger MON Ι.Κ.Ε. 

Η Stinger ΙΚΕ δραστηριοποιείται στον χώρο των εκτυπώσεων και ειδικότερα σε ετικέτες, ταινίες τούρτας και κορδέλες με πρωταρχικό σκοπός την άμεση εξυπηρέτηση και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Έχοντας ως στόχο την κάλυψη των αναγκών των πελατών και την ευρεία γκάμα των προϊόντων σε αλουμίνιο, σελοφάν και άλλα είδη συσκευασίας.

Ποια είναι η Novacel Hellas

Η Novacel Hellas αποτελεί όμιλο εταιρειών με πάνω από 20 ετή εμπειρία δραστηριότητας σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρησιακών δραστηριοτήτων (στην Ελλάδα και το εξωτερικό), κυρίως στους τομείς της εκτύπωσης, της προεκτύπωσης, της συσκευασίας αλλά και των ευρύτερων βιομηχανικών λύσεων, ενδεικτικά με: (εισαγωγή και προμήθεια βιομηχανικών μηχανημάτων και αναλωσίμων, εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξης μηχανημάτων, αλλά και παραγωγή και προμήθεια λοιπών προϊόντων και υπηρεσιών για τους ανωτέρω τομείς δραστηριότητας). Η εταιρεία από το 1998 που ιδρύθηκε, επιζητεί να δημιουργεί συνεχώς διατηρήσιμη προστιθέμενη αξία, για τους πελάτες, τους ανθρώπους, τους μετόχους, αλλά και το ευρύτερο το κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον.