Ένταξη της εταιρείας Καρύδης Labels στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

0
3680


Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ανακοίνωσε ότι επεκτείνεται με την ένταξη στους κόλπους της της επιχείρησης Καρύδης Labels, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των εκτυπώσεων και της συσκευασίας από το 1986 και έχει έδρα την Τρίπολη Αρκαδίας.
Ειδικότερα, η Καρύδης Labels, ιδρύθηκε από τον Παναγιώτη Καρύδη, ο οποίος διαθέτοντας πολυετή εμπειρία τόσο στον τεχνικό όσο και στον διοικητικό τομέα εισήγαγε καινοτόμες και σύγχρονες μεθόδους τυπογραφίας καθιστώντας την επιχείρηση ιδιαίτερα ανταγωνιστική.
Το 2010 τα ηνία της εταιρείας ανέλαβε η 3η γενιά, ο Ηλίας Καρύδης, φέρνοντας νέο αέρα στην επιχείρηση και δημιουργώντας τμήμα graphic design και ψηφιακών εκτυπώσεων offset. Λίγα χρόνια αργότερα εισήλθε δυναμικά στον κλάδο της ετικετοποιίας, επενδύοντας σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, καθιστώντας την εταιρεία μια κάθετη, ολοκληρωμένη παραγωγική μονάδα στον κλάδο των γραφικών τεχνών, ενώ το 2015 εντάχθηκε και το νεότερο μέλος, η Βαλίνα Καρύδη, δίνοντας έναν πιο εξωστρεφή χαρακτήρα στην εταιρεία.
Η εταιρεία Καρύδης Labels, εδώ και 35 χρόνια προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις έντυπης επικοινωνίας, που περιλαμβάνουν εκτυπώσεις offset-συσκευασία, αυτοκόλλητες ετικέτες και υπηρεσίες δημιουργικού.
Το νέο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ τοποθετεί στο επίκεντρο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελατολογίου του προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και αναπτύσσοντας σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί του και από κοινού με τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας συμβάλλει στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.