Η FOODTECH 2019 δίνει ραντεβού με τους επαγγελματίες της Βιομηχανίας Τροφίμων & Ποτών τον Οκτώβριο!

0
5706

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες της FOODTECH 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 12-14 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo και φιλοδοξεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο της Βιομηχανίας των Τροφίμων και τον Ποτών τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Στο σύγχρονο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον, η προσαρμογή στην καινοτομία και ο συνεχής εκσυγχρονισμός των επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων & Ποτών, για την παραγωγή ποιοτικών, ασφαλών και ανταγωνιστικών προϊόντων, αποτελεί πλέον μονόδρομο. Την αδήριτη αυτή ανάγκη έρχεται να καλύψει η νέα, διεθνής έκθεση FOODTECH, η οποία είναι 100% στοχευμένη στις τεχνολογίες παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης Τροφίμων & Ποτών. Ο μεγάλος αριθμός των Ελλήνων αλλά και ξένων εκθετών, η τεράστια γκάμα και η υψηλή ποιότητα των εκθεμάτων τους, που καλύπτει όλη την αλυσίδα παραγωγής και συσκευασίας Τροφίμων & Ποτών, θα αναδείξουν την FOODTECH 2019 ως κομβικό σημείο συνάντησης και επενδυτικών επιλογών για τους ιδιοκτήτες και τα εξειδικευμένα στελέχη όλων των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Μία πραγματικά διεθνής έκθεση

Με γνώμονα πάντα την εξωστρέφεια, κινούνται όλες οι διαδικασίες προκειμένου η FOODTECH 2019 να αποτελέσει σημείο αναφοράς μέσα από τις καινοτομίες, τις εμπνεύσεις, την ενημέρωση και τις ευκαιρίες επενδύσεων που θα προσφέρει σε μία διεθνή κλίμακα. Μία τεχνογνωσία που κατέχει πολύ καλά η διοργανώτρια, έχοντας σαν παρακαταθήκη τις μεγαλύτερες εκθέσεις που γίνονται στην Ελλάδα. Έτσι λοιπόν, η FOODTECH με 45 ξένους εκθέτες και 150 διεθνείς hostedbuyers, θα αποτελέσει ένα εμπορικό φόρουμ που δεν περιορίζεται στα ελληνικά σύνορα αλλά και ένα κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στη νότια πύλη της Ευρώπης.

140 εταιρείες έχουν ήδη επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους

Απέχοντας λίγους μήνες από την επίσημη έναρξη του πολλά υποσχόμενου εκθεσιακού event για την βιομηχανία των Τροφίμων και τον Ποτών, τα πρώτα σημάδια ανταπόκρισης έχουν κάνει αισθητή την εμφάνιση τους. Ήδη 140 μεγάλες εταιρείες έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους (με τον τελικό αριθμό να υπολογίζεται ότι θα ανέλθει στους 220) προκειμένου τον ερχόμενο Οκτώβριο να είναι έτοιμες για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στους δυνητικούς πελάτες τους από την ελληνική αλλά και διεθνή αγορά. Ανάμεσα σε αυτές, ξεχωρίζουν πολλές σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις, όπως: ΑΒΕΝΚΟ, ΑΓΓΙΔΗΣ Σ. – A.M.S PACK, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ, ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ , ΓΚΑΤΖΕΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΙ, ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΑΣΤΙΚΑ, ΜΑΚΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΑΜΠΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ, ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΥΔΑΤΩΡ, ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ, ACMON GROUP, ALFA COOL HELLAS, ENKO PLASTICS, KAPELIS PACKAGING, HELLAS DIGITAL HELLAS PACK, METROTECH, MULTIVAC HELLAS κ.α.