Novacel Hellas και Xeikon σε μία συνεργασία που ενδυναμώνει την παρουσία και των δύο εταιρειών σε Ελλάδα και Κύπρο, προσφέροντας σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης και συσκευασίας!

0
4271

 

H Novacel Hellas, που από το 1998, προσφέρει εμπειρία και εξειδικευμένες λύσεις, σε ένα μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων της βιομηχανικής  δραστηριότητας με υπηρεσίες και προϊόντα συσκευασίας στους αναπτυσσόμενους τομείς των Εκτυπώσεων, της Συσκευασίας και της ασφάλειας των Τροφίμων, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Xeikon, εταιρεία που ανήκει στον μεγάλο διεθνή όμιλο επιχειρηματικών λύσεων εκτύπωσης, Flint.

Πιο συγκεκριμένα στην Novacel Hellas ανατέθηκε η εκπροσώπηση της Xeikon για ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και την αγορά της Κύπρου. Η εταιρεία υπέγραψε σύμβαση με αντικείμενο τη διάθεση της πλήρους γκάμας προϊόντων της Xeikon στον επαγγελματικό τομέα και στον τομέα της ετικέτας και της συσκευασίας, με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών, των εν λόγω αγορών, για τις συγκεκριμένες χώρες.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Novacel Hellas για τους τομείς Printing, Packaging & Digital Solutions, κος Δημήτρης Σπυρόπουλος, δήλωσε τα ακόλουθα σχετικά με τη συνεργασία: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα προχωρήσουμε με αυτήν τη συνεργασία. Η συνεργασία αυτή θα ανεβάσει την επιχείρησή μας σε νέο επίπεδο. Η ψηφιακή καινοτομία της Xeikon βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας σήμερα και θα φέρει νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες στους πελάτες μας στην Ελλάδα και στην Κύπρο αλλά και μακροπρόθεσμα, και σε άλλες γεωγραφικές διεθνείς περιφέρειες. Η Ελληνική οικονομία παρότι διήλθε, από μία βαθιά οικονομική κρίση, από το 2008, στην οποία ήρθε να προστεθεί και η πρόσφατη, παγκόσμια κρίσης της πανδημίας του νέου Κορωνοϊού (Covid-19), οι εταιρείες της βλέπουν πλέον, σημαντικά σημάδια σαφούς βελτίωσης τόσο σε επίπεδο ιδιωτικής εθνικής κατανάλωση, όσο και σε επίπεδο εξαγωγών και εν γένει εξωστρέφειας. Και στην περίπτωσή μας, η αγορά των εκτυπώσεων ωφελείται και από τις δύο αυτές τάσεις. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το υλικό και το λογισμικό της Xeikon έχουν αποδείξει επανειλημμένα την εγκυρότητα, την ποιότητα και την αξιοπιστία τους, καθότι η Xeikon, αναντίρρητα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας σήμερα, χάρη στο πληρέστατο χαρτοφυλάκιο ψηφιακού εξοπλισμού που διαθέτει.».

Ενώ πιο συγκεκριμένα, για την προϊοντική γκάμα της Xeikon, κατέληξε στα εξής: Χάρη στην πρωτοποριακή και παγκοσμίως κορυφαία ψηφιακή τεχνολογία ξηρού γραφίτη της Xeikon για ασφαλείς σε τρόφιμα εκτυπώσεις, αλλά και η προηγμένη τεχνολογία UV –Inkjet- και τα υψηλής ποιότητας μελάνια νερού, καθιστούν το χαρτοφυλάκιο ψηφιακού εξοπλισμού της το πληρέστερο στην αγορά, εξασφαλίζοντας υψηλές αποδόσεις σε κάθε βήμα διεργασίας ψηφιακής παραγωγής. Επίσης, είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι με το προηγμένο λογισμικό X-800 που επιτρέπει σε οποιονδήποτε χειριστή να διαφοροποιηθεί, χάρη σε έναν τεράστιο αριθμό δημιουργικών εφαρμογών που ξεπερνά κάθε ανταγωνισμό σήμερα. Το σχέδιό μας είναι να βοηθήσουμε την Xeikon να κατακτήσει την πρώτη θέση στην αγορά της Ελλάδας, της Κύπρου και, μακροπρόθεσμα, των γύρω γεωγραφικών περιφερειών.».

Από την πλευράς της η Xeikon δήλωσε τα ακόλουθα σχετικά με τη συνεργασία: «Η Novacel Hellas είναι ο τέλειος συνεργάτης για τη Xeikon, σε αυτήν τη γεωγραφική περιφέρεια. Η εταιρεία θα μπορεί πλέον να προσφέρει μια πλατφόρμα ψηφιακού μετασχηματισμού στους Έλληνες και Κύπριους πελάτες της, με τα πλήρως ενσωματωμένα πακέτα λογισμικού και υλικού μας σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, βοηθώντας με την αυτό τον τρόπο τις εταιρείες εκτυπώσεων, να μεταρρυθμίσουν τις εμπορικές τους λειτουργίες, προς ένα καλύτερο ψηφιακό μέλλον.».

Το εταιρικό προφίλ της Novacel Hellas Ε.Π.Ε.

Με γνώμονα την αποστολή της που απαρτίζεται από το τρίπτυχο «Ομαδικό Πνεύμα, Υπευθυνότητα και Καινοτομία», η Novacel Hellas επιτυγχάνει κάθε χρόνο από την ίδρυσή της το 1998 μια σταθερή ετήσια αναβάθμιση των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, προσφέροντας παράλληλα σημαντική προστιθέμενη αξία στους πελάτες της. Η άριστη εξυπηρέτηση αποτελεί όχι μόνον βασικό πυλώνα προτεραιοτήτων, αλλά και θεμέλιο λίθο για την μακρόπνοη ανάπτυξή της. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τρεις ενθουσιώδεις επιχειρηματίες, το Δημήτρη Σπυρόπουλο, το Διονύση Ραυτόπουλο και τον Κώστα Σπυρόπουλο και από μία, αρχικά, μικρή οικογενειακή επιχείρηση έχει εξελιχθεί σε μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία, με ετήσιο κύκλο εργασιών που αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ, χάρη ενός δομημένου επιχειρηματικού μοντέλου ανάπτυξης, που επικεντρώνεται σε όλες τις πτυχές του τομέα της συσκευασίας, αλλά και σε άλλους, επίσης πολλά υποσχόμενους τομείς της αγοράς, όπως π.χ. την ασφάλεια των τροφίμων, τις σύγχρονες λύσεις 3PL Logistics, ενώ πρόσφατα δραστηριοποιήθηκε και στον τομέα της Ηλεκτροκίνησης.

Το εταιρικό προφίλ της Xeikon

Η Xeikon, που ανήκει στον όμιλο της Flint, κατέχει εδώ και πολλά χρόνια μια ηγετική και καινοτόμο θέση στην τεχνολογία ψηφιακών εκτυπώσεων.  Έχοντας ως βάση της τις αρχές της ποιότητας, της ευελιξίας και της βιωσιμότητας, η Xeikon σχεδιάζει, αναπτύσσει και παρέχει ψηφιακά έγχρωμα εκτυπωτικά μηχανήματα για εφαρμογές ετικετών και συσκευασίας, εκτύπωση εγγράφων και λύσεις προϊόντων επαγγελματικής εκτύπωσης. Επίσης, η Xeikon προμηθεύει μηχανήματα επεξεργασίας τσίγκων offset για εφαρμογές εκτύπωσης εφημερίδων, λύσεις επεξεργασίας από υπολογιστή σε συμβατικό τσίγκο offset (Computer-to-Conventional Plate, CtCP) για την αγορά των επαγγελματικών εκτυπώσεων, ενώ για την αγορά της φλεξογραφίας (Flexo), η Xeikon προσφέρει ψηφιακά συστήματα επεξεργασίας φωτοπολυμερικών πλακών με την εμπορική ονομασία ThermoFlexX. Τα συστήματα ThermoFlexX παρέχουν υψηλής ποιότητας επεξεργασία πλακών σε συνδυασμό με μοναδικό χειρισμό, ευελιξία και απαράμιλλη παραγωγικότητα. Από το 2015, η Xeikon εντάχθηκε στον όμιλο Flint, έναν όμιλο που σε παγκόσμιο επίπεδο αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή ως προμηθευτής για πολλούς από τους τομείς αγορών τους οποίους εξυπηρετεί. Ο όμιλος Flint αναπτύσσει και κατασκευάζει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο αναλώσιμων για τον τομέα εκτυπώσεων.  Με την είσοδο της εταιρεία στον όμιλο Flint, κατάφερε και δημιούργησε ένα καινοτόμο τμήμα «Ψηφιακών λύσεων εκτύπωσης».

 

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση στον επίσημο ιστότοπο της Xeikon, εδώ: (www.xeikon.com/en/blog/general/xeikon-appoints-novacel-hellas-expand-growth-greece-cyprus).

 

Για πληροφορίες, αναφορικά με το δελτίο τύπου επικοινωνήστε μαζί μας, σύμφωνα με τα κάτωθι στοιχεία:

Για την Novacel Hellas Ε.Π.Ε.

Printing, Packaging & Digital Solutions

 

#NovacelHellas #Xeikon