i_IMAGCO: 20 YEARS PRINTING SOLUTIONS

0
5182

 

Η swissQprint παρουσιάζει τη νέα Generation 3

 

Ακόμα πιο ακριβή και σταθερά αποτελέσματα εκτύπωσης, εκτεταμένη ποικιλία σε εφαρμογές, αυξημένη φιλικότητα προς το χρήστη και μέγιστη παραγω-γικότητα τώρα στα 370 m2/h – είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της τρίτης γενιάς. Στην πραγματικότητα αυτά τα εκτυπωτικά συστήματα είναι πάντοτε διαθέσιμα για κάθε ευφάνταστη ιδέα, είτε αφορά σε παραγωγή είτε δοκίμια συσκευασίας, κ.ά.

Τα Nyala 3Impala 3 και Oryx 3, μαζί με τα Impala 3S διατηρούν τις γνωστές λειτουργίες τους για ανά πάσα στιγμή αναβάθμιση σε μελάνια, ταχύτητα κλπ και επέκταση με προέκταση τραπεζιού ή επιλογή roll to roll ή, όμως τώρα στην περίπτωση ρολού, περιλαμβάνουν και την επιπρόσθετη επιλογή φόρτωσης διπλού μέσου στον ίδιο βραχίονα. Το carriage των κεφαλών έχει επανασχεδιάσει πλήρως ως προς την αρχιτεκτονική του και ένα νέο σύστημα ελέγχου συμβάλλει επίσης στην αυξημένη φιλικότητα προς το χρήστη. Αυτό είναι εμφανές σε πολλές λεπτομέρειες, όπως φερ’ ειπείν ο έλεγχος και η ρύθμιση του vacuum.

 

 

GPAPHTEC Flatbed Cutting Plotters σειρά FCX-2000

Η οικονομική επιλογή, χωρίς συμβιβασμούς. Μock-up, κουτί, stickers, και τόσες ακόμη εφαρμο-γές, μπορούν να εξυπηρετηθούν στα 3 διαθέσιμα μεγέθη τραπεζιού της σειράς. Τα μοντέλα με τα αντίστοιχα μεγέθη τους είναι: FCX2000-60V με επιφάνεια κοπής 61x92cm, FCX2000-120VC με επιφάνεια κοπής 120x92cm και FCX2000-180VC με επιφάνεια κοπής 180x92cm.

Η σειρά της Graphtec FCX2000 είναι η τελική λύση για δειγματισμό και μικρές σειρές παραγωγής άκαμπτων υλικών χωρίς τη χρήση μήτρας κοπτικού. Τα κοπτικά ακριβείας Graphtec με το ειδικό λογισμικό, σας προσφέρουν μειωμένο χρόνο επεξεργασίας, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις φύρες. Η σειρά προσφέρει μεγάλη ποικιλία λεπίδων και εργαλείων κοπής, χάραξης και περφορέ, μεγεθύνοντας ακόμη περισσότερο το εύρος των υλικών και των εφαρμογών. Υλικά όπως αυτοκόλλητο χαρτί, υλικά signage, βαρύ χαρτί / χαρτόνι, συμπιεσμένο foam, ελαστικό αντιολισθητικό, F/G flute κ. ά είναι μερικά από τα υλικά αυτά.

 

 

 

 

Εμείς εδώ στην Imagco,  φροντίζουμε να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα. Έτσι, από την παρουσίαση αυτή δεν θα μπορούσε να λείψει η Epson με τις πολυάριθμες προτάσεις της για proofing, printing, σε μεγάλο ή μικρότερο σχήμα. Εδώ σας παρουσιάζουμε δύο από αυτές, που ενδιαφέρουν κάθε επαγγελματία των γραφικών τεχνών.

 

Epson Sure Color SC P-5000

 

Ο εκτυπωτής με την υψηλή ποιότητα, την σταθερή ακρίβεια χρωμάτων και την αξιόπιστη απόδοση δίχως κόπο. O Sure Color SC-P5000 επαναπροσδιορίζει τα standards στην εκτύπωση προεκτυπωτικών δοκιμίων, έργων τέχνης και φωτογραφιών. Για σας που τολμάτε να γίνεστε δημιουργικοί, τώρα πια δεν χρειάζεται να περιο-ρίζετε τη πεδίο σας, αφού μπορείτε να επιτύχετε κορυφαία ποιότητα χωρίς να επηρεάζεται η ευκρίνεια της εικόνας, έχοντας εκτυπώσεις μεγάλης διάρκειας και υψηλή ανθεκτικότητα στο φως. To software Ergosoft διασφαλίζει την χρωματική απόδοση των Pantone στα προεκτυπωτικά σας δοκίμια. Η δε πιστοποίηση Fogra θα εδραιώσει τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας.

Φορτώνοντας συνεχές ρολό και ρολό φύλλων ταυτόχρονα, μπορείτε να μεταβαίνετε με ευκολία από το ένα στο άλλο, χωρίς να πρέπει να φορτώνετε ξανά και ξανά. Εξαιρετικά απλός στην εγκατάσταση, προσφέρει ασυναγώνιστη ταχύτητα και αξιοπιστία.

Κεφαλές εκτύπωσης Epson Precision Core TFP, Variable size Droplet, 11 Μελάνια Epson Ultra Chrome HDXμε optional violet που μπορεί να αποδώσει έως και το 99% της σκάλας Pantone. Οι μικρές του διαστάσεις είναι αντιστρόφως ανάλογες με τα αποτελέσματά του.

 

Epson Sure Color SC S-80610

Προηγμένη εμπειρία, ορατά αποτελέσματα, εντυπωσιακή ποιότητα. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το αποτέλεσμα του εκτυπωτή συνδέεται με την ποιότητα κατασκευής του. Η εμπειρία έγκειται στη σχεδίαση και την κατασκευή οργάνων ακριβείας για υλικό εκτύπωσης και στη συγκέντρωση εκτεταμένης γνώσης σχετικά με την εκτύπωση υψηλής ποιότητας. Αυτή η τεχνογνωσία έχει ενσωματωθεί σ΄ αυτόν τον εκτυπωτή μεγάλου format και έχει σχεδιαστεί έως την παραμικρή λεπτομέρεια, με όλα τα εξαρτήματα να έχουν δημιουργηθεί και κατασκευαστεί από την ίδια την Epson. Για απαιτητικές εφαρμογές όπου η χρωματική απόδοση είναι καθοριστικής σημασίας, o SC-S80610 είναι ο εκτυπωτής υψηλής απόδοσης με επιπλέον χρώματα (πορτοκαλί, κόκκινο, silver και λευκό) βελτιστοποιημένα για επαγγελματική εμφάνιση και εκτύπωση μεγάλου σχήματος, υψηλής ποιότητας, με μεγαλύτερη επιλογή μελανιών για μια σειρά εφαρμογών.

Χρησιμοποιώντας το προηγμένο σύστημα τροφοδότησης υλικού (Take Up-Reel) D-ATC της Epson, δημιουργούνται εκτυπώσεις με ακρίβεια διαστάσεων από την αρχή έως το τέλος του ρολού. Τα μελάνια Epson UltraChrome GS3 παράγουν πιο ζωντανές εκτυπώσεις που στεγνώνουν ταχύτερα, χρησι-μοποιώντας λιγότερη ποσό-τητα. Οι κεφαλές Epson PrecisionCore TFP παράγουν εξαιρετική ποιότητα με δια-μόρφωση εικόνας στα 360 dpi και μέγιστη ανάλυση έως 1440×1440 dpi.