Μαλαματίνα

0
3920
Η αγαπημένη μας Ελληνική ρετσίνα Μαλαματίνα, ένα brand συνώνυμο των όμορφων στιγμών μας, βάζει το δικό της λιθαράκι…

Το 2020 ήταν μια χρονιά που δοκίμασε τις αντοχές και τις δυνατότητες όλων μας.
Μια πανδημία που έφερε δραστικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας και μας έφερε αντιμέτωπους ακόμα και με βασικά ζητήματα επιβίωσης.
Μια τέτοια περίπτωση ήταν και τα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο. Μέσα από μια ανακοίνωση, που συγκίνησε και ενεργοποίησε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, το Χωριό έκανε έκκληση καθώς αδυνατούσε να καλύψει τις ανάγκες αυτών των παιδιών, για σίτιση, θέρμανση και βασικά αγαθά.

Λανσάρει μια συλλεκτική 4-pack συσκευασία και προσφέρει μέρος των εσόδων της για τη στήριξη του Ελληνικού Παιδικού Χωριού. Μια μικρή κίνηση με μεγάλη σημασία, καθώς η Μαλαματίνα δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να συνδράμει, αγοράζοντας τη συσκευασία με το χαρακτηριστικό αυτοκόλλητο.

Με μια 4άδα Μαλαματίνα, ερχόμαστε λίγο πιο κοντά σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Με κάθε φιάλη, ανοίγουμε κι ένα παραθυράκι αισιοδοξίας για τα παιδιά που το χρειάζονται όσο ποτέ.
Αναζητήστε τις 4-pack συσκευασίες σε mini markets & κάβες λιανικής της γειτονιάς σας, και γίνετε κι εσείς μέρος αυτής της προσπάθειας.