Νέα σειρά κοπτικών συστημάτων βινυλίου S One από τη Summa 

0
3668

Η Summa είναι γνωστή για τις πρωτοποριακές της τεχνολογίες κοπής για τις αγορές των επιγραφών και ψηφιακών εκτυπώσεων, έχοντας προσφέρει αξιόπιστες λύσεις σε πολλές επιγραφοποιίες.

Η συνεχής εξέλιξη και καινοτομία είναι βασικοί στόχοι της εταιρίας, που ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες μια ολοκαίνουρια σειρά κοπτικών ρολού με το όνομα S One. Η σειρά S One είναι το επόμενο βήμα εξέλιξης στη μεσαία κατηγορία κοπτικών περιγραμμικής κοπής και έρχεται να αντικαταστήσει την προηγούμενη σειρά SummaCut. Για τη βελτιστοποίηση της ποιότητας, της εργονομίας και της απόδοσης, η σειρά S One είναι κατασκευασμένη από την αρχή, χρησιμοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί με την πάροδο των ετών.

Αυξημένη παραγωγικότητα, ποιότητα και δυνατότητες

Η σειρά S One διαθέτει μια νέα, πιο κομψή και μοντέρνα εμφάνιση. Περιλαμβάνει επίσης πρόσθετα και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά για καλύτερη ποιότητα, εργονομία και υψηλότερη παραγωγικότητα. Οι βελτιώσεις και προσθήκες περιλαμβάνουν:

  • Φιλικό προς το χρήστη λογισμικό GoSign, για τη διαχείριση των ροών εργασίας με μεγάλη ευελιξία
  • Προηγμένη κεφαλή κοπής τεχνολογίας drag με πίεση μαχαιριού έως 600gr.
  • Εργονομική οθόνη αφής για εύκολη πλοήγηση
  • Ισχυρός αισθητήρας OPOS για αυξημένη ταχύτητα ανάγνωσης των σημαδιών κοπής
  • Βελτιωμένη «τεχνητή νοημοσύνη» που ελαχιστοποιεί την παρέμβαση του χειριστή και τα ανθρώπινα σφάλματα
  • Απόλυτα ελεγχόμενη προώθηση υλικού για εξαιρετική ακρίβεια κοπής
  • Ενσωματωμένη λειτουργία OPOS Xtra για άψογη επεξεργασία ακόμα και πολύ μικρών εργασιών
  • Εύχρηστη λειτουργία FlexCut (κοπή περφορέ)

Η νέα σειρά αποτελείται από τέσσερα μοντέλα, τα S1 D60, S1 D120, S1 D140 (FX) και S1 D160 για πλάτος κοπής 60, 120, 135 και 158cm αντίστοιχα, που περιλαμβάνουν βάση και καλάθι νέου σχεδιασμού (δίχτυ) για καλύτερη διαχείριση των κομμένων υλικών (προαιρετικά στο D60). Η γρήγορη και αξιόπιστη κεφαλή τεχνολογίας drag επιτρέπει γρήγορες εναλλαγές μεταξύ λεπίδων, κοπιδιών για υλικά μεγάλου πάχους, πενών σχεδίασης κ.α. Συνδυάζοντας έξυπνες και εύχρηστες λειτουργίες με δύναμη κοπής έως και 600 γραμμάρια, η σειρά S One ξεπερνά σε απόδοση τα περισσότερα ανταγωνιστικά μοντέλα της κατηγορίας της.

Επένδυση για το μέλλον

Τα μηχανήματα που κατασκευάζονται από τη Summa ξεχωρίζουν για την αξιοπιστία, την αντοχή και την ευελιξία τους. Πιστή σε αυτήν την παράδοση, η νέα σειρά S One σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές των προϊόντων της Summa, με σύγχρονα, ποιοτικά εξαρτήματα και συνδυασμό καινοτόμων χαρακτηριστικών.

Ο Christof Van Driessche, εμπορικός διευθυντής στη Summa δήλωσε: «Με όπλα την εμπειρία και την αφοσίωση, η Summa συνεχίζει να ηγείται στην αγορά ως προμηθευτής λύσεων κοπής τελευταίας τεχνολογίας. Η παρουσίαση της σειράς S One αποτελεί ορόσημο στη μεγάλη ιστορία της θρυλικής παρουσίας της Summa. Η σειρά S One θα φέρει αναμφισβήτητα υπεραξία και καινοτομία σε πολλές επιχειρήσεις».

Η νέα σειρά S One, καθώς και ολόκληρη η γκάμα λύσεων κοπής της Summa διατίθεται από τη GRAPHCOM, επίσημη αντιπρόσωπο Summa, Τ:210 9823800, E: info@graphcom.gr, www.graphcom.gr.