«ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟÜΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»

0
5438

Η TÜV AUSTRIA HELLAS σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟÜΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ».

Θα αναλυθούν οι διαθέσιμες υπηρεσίες της TÜV AUSTRIA HELLAS σε σχέση με διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα και σχήματα για την αειφορία, όπως το OK Compost για την πιστοποίηση της βιοαποικοδομησιμοτητας προϊόντων και το FSC για την πιστοποίηση της προέλευσης του χαρτιού.

Τα σήματα περιβαλλοντικής επαλήθευσης προϊόντων που έχουν αναπτυχθεί από την TÜV AUSTRIA HELLAS, όπως το OK Compost και το  OK Βiobased, αποτελούν τα μοναδικά του είδους που προσφέρουν προσαρμοσμένη σήμανση πιστοποίησης για κάθε περιβάλλον βιοαποικοδόμησης και προσφέρουν προστιθέμενη αξία σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση, η οποία επιθυμεί την έμπρακτη επιβεβαίωση της περιβαλλοντικής της ευαισθησίας, για ένα καλύτερο κόσμο για τις μελλοντικές γενιές.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 στις 12.00στο ξενοδοχείο «ElectraMetropolis Hotel» (Μητροπόλεως 15, Αθήνα), στην αίθουσα (Magnolia), με ελεύθερη είσοδο.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σε αυτό το Link ή τηλεφωνικά στην TÜV AUSTRIA HELLAS (κ. Νάση Αλεξάνδρα 210 5220920 εσωτ. 225)

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης, Capital.gr, FNB DAILY, All Pack Hellas, Global Sustain