Σύσταση νέου εθνικού συμβουλίου εφοδιαστικής

0
4661

Ανακοινώθηκε το νέο Συμβούλιο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Εφοδιαστικής στο οποίο Πρόεδρος αναλαμβάνει ο καθηγητής Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος, ενεργό μέλος του Οργανισμού μας, και τ. μέλος Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, καθώς και τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Στο νέο Συμβούλιο θέσεις μονίμων μελών αναλαμβάνουν, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, Νικόλαος Ροδόπουλος, με αναπληρωτή τον Χαράλαμπο Σιαφλά, Αντιπρόεδρο Οικονομικών του Οργανισμού μας, και ο Δρ. Βασίλης Ζεϊμπέκης, Αντιπρόεδρος Διοικητικού της Ελληνικής Εταιρείας Logistics ως εκπρόσωπος της Ακαδημαϊκής κοινότητας.

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί κεντρικό άξονα υποβοήθησης και δημιουργίας στρατηγικής για την ελληνική εφοδιαστική αλυσίδα, όπως κάνει άλλωστε από το 2009, συμμετέχοντας άοκνα και εθελοντικά με τους εκπροσώπους της σε όλα τα Εθνικά Συμβούλια που έχουν συσταθεί έκτοτε.

Όπως τονίζει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, Νικόλαος Ροδόπουλος, «Θα ήθελα να δώσω θερμά συγχαρητήρια στον Θανάση Ζηλιασκόπουλο, ενεργό μέλος του Οργανισμού μας, αλλά και σε όλα τα μέλη που συνθέτουν το νέο Συμβούλιο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Εφοδιαστικής. Ευελπιστώ ότι η παραγωγικότητα και η αποτελεσματικότητα των προτάσεων του νέου Συμβουλίου θα είναι στοιχεία ανάπτυξης για την Εθνική Οικονομία».

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του απερχόμενου Εθνικού Συμβουλίου και ιδιαίτερα τον απερχόμενο Πρόεδρο καθηγητή Ιωάννη Μίνη για την θετική συνεισφορά του στην ανάπτυξη του τομέα και διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίζει να συμβάλει με κατεύθυνση και όραμα την περαιτέρω αναβάθμιση των Ελληνικών Logistics προς όφελος της εθνικής οικονομίας της επιχειρηματικότητας και της κοινωνίας.