Συστήματα οπτικής απεικόνισης και εκτύπωσης της Epson διακρίνονται με Good Design Awards

0
5377

Η Seiko Epson Corporation διακρίθηκε με το βραβείο Good Design Award 2018 για το σχεδιασμό οκτώ, συνολικά, προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων τριών βραβείων για βιντεοπροβολείς, τεσσάρων για εκτυπωτές και ενός βραβείου για σαρωτή. Τα βραβεία Good Design Awards πραγματοποιούνται ετησίως, επιβραβεύοντας το σχεδιασμό προϊόντων που προσφέρουν σημαντικά οφέλη και εμπλουτίζουν τον τρόπο ζωής των ανθρώπων και γενικότερα της κοινωνίας. Παρακάτω, περιγράφονται τρία αντιπροσωπευτικά προϊόντα της Epson, που έλαβαν βράβευση για το σχεδιασμό τους, μαζί με τα σχόλια των κριτών.

Βιντεοπροβολέας σήμανσης LightScene EV-100

Ο σχεδιασμός του ενδείκνυται για προβολές με φωτισμό ή προβολές video σε προϊόντα ή εκθέματα, που βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα και μουσεία. Με σκοπό να αναδείξουμε καλύτερα το προβαλλόμενο προϊόν ή το έκθεμα, εστιάσαμε σε έναν απλό σχεδιασμό που αφομοιώνεται σε οποιοδήποτε περιβάλλον, ενώ για να επιτύχουμε μία ξεκάθαρη φόρμα, αφαιρέσαμε όλες τις οπές και την καλωδίωση, τις οποίες παρατηρούν οι πελάτες, στα πλαϊνά του προϊόντος. Τα σημεία εξαερισμού, που είναι απαραίτητα σε κάθε βιντεοπροβολέα, αφομοιώνονται στο σώμα του προϊόντος ως σχισμές που ακολουθούν το ίδιο μοτίβο στο μπροστινό και πίσω μέρος του. Ο κυλινδρικός σχεδιασμός, κατασκευασμένος να μοιάζει με προβολέα spot, σάς επιτρέπει να τον τοποθετήσετε στην οροφή, χωρίς να επεμβαίνει στην αισθητική του χώρου.

Σχόλια των κριτών

Αυτοί οι βιντεοπροβολείς, με τον στρογγυλεμένο σχεδιασμό τους, είναι τόσο διακριτικοί, όσο είναι και ελκυστικοί. Παραδείγματος χάρη, σε μια τοποθέτηση σε εμπορικό κέντρο, μοιάζουν περισσότερο με συστήματα φωτισμού παρά με βιντεοπροβολείς. Μας άρεσε η απόλυτη απλότητα της φόρμας του προϊόντος. Οι βιντεοπροβολείς έχουν συχνά μια αίσθηση λειτουργικότητας, αλλά τα συγκεκριμένα προϊόντα φέρουν έναν κομψό σχεδιασμό που αφήνει μια φρέσκια, πολύ διαφορετική αίσθηση.

Εκτυπωτής: Για ETM1100/ETM1200

Αυτοί οι μονόχρωμοι inkjet εκτυπωτές μεγέθους A4 διαθέτουν έναν πρωτοφανή συμπαγή σχεδιασμό, ο οποίος επιτεύχθηκε με τα εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας ενσωματωμένα δοχεία μελανιού. Ο ολοκαίνουριος σχεδιασμός των δοχείων προσθέτει μόνο μια ενιαία σχισμή στο απλό και λιτό εξωτερικό περίβλημα. Μπορείτε να ελέγξετε διαισθητικά τη στάθμη του μελανιού ή να ανοίξετε και να κλείσετε το κάλυμμα του δοχείου. Το στόμιο της φιάλης των μελανιών και η υποδοχή του στον εκτυπωτή είναι κατασκευασμένες με ένα μοναδικό τρόπο, ώστε να αποφευχθούν λάθη κατά την αναπλήρωση μελανιού. Απλά εισάγετε τη φιάλη στην υποδοχή και η αναπλήρωση ξεκινάει και σταματάει αυτόματα, για μια γρήγορη, εύκολη, χωρίς διαρροές διαδικασία. Το χαμηλό κόστος ανά εκτύπωση σας απαλλάσσει από τις ανησυχίες για τα έξοδα που μπορεί προκύψουν και σας επιτρέπει να εκτυπώνετε όσο χρειάζεστε, ώστε να ολοκληρώσετε την εργασία σας.

Σχόλια των κριτών

Διαρροές. Μουτζούρες. Μηνύματα ειδοποίησης αναπλήρωσης μελανιού σε κρίσιμες στιγμές. Η αντικατάσταση του toner και των μελανιών του εκτυπωτή προκαλεί εκνευρισμό και άγχος. Αυτοί οι εκτυπωτές αντιμετωπίζουν άμεσα τα συγκεκριμένα προβλήματα. Οι φιάλες με τα μελάνια διαθέτουν ειδικό σχεδιασμό που αποτρέπει τη διαρροή και επιτρέπουν αναπλήρωση με μία μόνο κίνηση. Εξοπλισμένοι με δοχεία μελανιού, τα οποία αξιοποιούν μέχρι και την τελευταία σταγόνα, αυτοί οι εκτυπωτές, επίσης, απαλλάσσουν τους χρήστες από ανησυχίες σχετικά με την πιθανότητα να έχει απομείνει μελάνι στις φιάλες, κατά την αναπλήρωση. Τα προϊόντα αυτά αποτελούν έναν ισχυρό σύμμαχο στις καθημερινές σας ανάγκες εκτύπωσης.

Σαρωτής: ES-50/ES-55R/DS-70/ES-60W/ES-60WW/ES-60WB/ES-65WR/DS-80W

Πρόκειται για σαρωτές με τροφοδότη φύλλων A4. Με όλο και περισσότερες εταιρείες να «αγκαλιάζουν» τις ψηφιακές τεχνολογίες, αυξάνεται η ζήτηση για φορητούς σαρωτές που μπορούν εύκολα να μετατρέψουν φωτογραφίες, αποδείξεις και έγγραφα όλων των ειδών σε ψηφιακή μορφή, τόσο εντός όσο και εκτός του γραφείου. Σκεπτόμενοι αυτό, συνεργαστήκαμε με μηχανικούς για να βελτιώσουμε το βαθμό φορητότητας των προϊόντων, επιδιώκοντας το χαμηλότερο βάρος και το μικρότερο μέγεθος στην κατηγορία, ώστε να αποτυπώνει σε περισσότερους πελάτες μια ικανοποιητική εμπειρία. Τα τελικά προϊόντα σχεδιάστηκαν για να αποτρέπουν τα λειτουργικά λάθη κατά τη μεταφορά και να προσφέρουν εξαιρετική φορητότητα, ευκολία στη χρήση και απλό τρόπο λειτουργίας. Επίσης, διαθέτουν ελκυστικό σχεδιασμό.

Σχόλια των κριτών

Αυτά είναι εξελιγμένα μοντέλα σαρωτών με τροφοδότη φύλλων. Απέσπασαν υψηλές βαθμολογίες ως προς την φορητότητα: το χαμηλό βάρος και το μικρό μέγεθός τους, επιτρέπουν την εύκολη τοποθέτησή τους σε μια τσάντα μεταφοράς, εξοικονομώντας χώρο. Η εύκολη μεταφορά αυτών των σαρωτών θα σας κάνει να θέλετε να τους πάρετε μαζί σας, αυξάνοντας την αποδοτικότητα της εργασίας σας και την παραγωγικότητά σας, εκτός του γραφείου.

Βραβευμένοι με Good Design Awards 2018 σχεδιασμοί που φέρουν τα προϊόντα που διακρίθηκαν:

  • Βιντεοπροβολέας Σήμανσης: LightScene EV-100/EV-105
  • Βιντεοπροβολέας: EB-L610U/EB-L615U
  • Βιντεοπροβολέας: EB-L20000U/EB-L12000Q
  • Inkjet εκτυπωτής: ET-M1100/ET-M1200
  • Επαγγελματικός inkjet εκτυπωτής: PX-M884F/PX-M886FL/PX-S884/PX-M380F/PX-M381FL/PX-S380/PX-S381L/PX-M880FX/PX-S880X
  • Εκτυπωτής μεγάλου φορμά : SC-T5150/SC-T5150N/SC-T3150/SC-T3150N (SC-T5100/SC-T3100)
  • Εκτυπωτής μεγάλου φορμά:SC-T5450/SC-T3450/SC-T3450N (SC-T5400/SC-T3400)
  • Σαρωτής:ES-50/ES-55R/DS-70/ES-60W/ES-60WW/ES-60WB/ES-65WR/DS-80W

Σημειώστε ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Epson διαφέρουν ανά περιοχή. Ανατρέξτε στα τοπικά σημεία πωλήσεων της Epson για λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται στην περιοχή σας