Σειρά DS9900. Ενσύρματος αναγνώστης barcode με υβριδικό σύστημα απεικόνισης για το λιανικό εμπόριο

0
5482

Ενισχύστε την παραγωγικότητα στο σημείο πώλησης με μοναδική σχεδίαση και εξαιρετική απόδοση
Βελτιώστε την αγοραστική εμπειρία των πελατών σας με την βοήθεια της σειράς DS9900

H σειρά DS9900 παρέχει ένα αποτελεσματικό μοντέλο λειτουργίας στο σημείο πώλησης προσφέροντας γρήγορες συναλλαγές, μικρές ουρές αναμονής και προσεγμένη εξυπηρέτηση. Με μοναδικό υβριδικό σχεδιασμό παρέχει μέγιστη ευελιξία, προσφέροντας ταυτόχρονα λειτουργία χειροκίνητης σάρωσης ή σάρωσης hands free. Παρέχει επίσης την κορυφαία τεχνολογία σάρωσης της Zebra, μεγάλη ευκολία χρήσης, απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών, καθώς και ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων χαρακτηριστικών. Το μοντέλο DS9908R με τεχνολογία RFID συνδυάζει έναν σαρωτή γραμμωτού κώδικα και έναν αναγνώστη RFID για να επεκτείνει τα πλεονεκτήματα της χρήσης RFID στο σημείο πώλησης. Ενισχύστε τα ταμεία σας με τον DS9900 Hybrid Presentation Imager με μοναδική σχεδίαση και εξαιρετική απόδοση.

Σαρώστε κάθε γραμμωτό κώδικα χωρίς εξαιρέσεις
Η σειρά DS9900 συνδυάζει την ισχύ ενός μικροεπεξεργαστή 800 MHz, έναν αισθητήρα εικόνας υψηλής ανάλυσης και την μοναδική τεχνολογία PRZM Intelligent Imaging της Zebra για απαράμιλλη απόδοση στους γραμμικούς κώδικες 1D, 2D και Digimarc. Με αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό προηγμένων αλγορίθμων και hardware, η σειρά DS9900 διαβάζει κάθε γραμμωτό κώδικα που συναντάμε, συμπεριλαμβανομένων γραμμωτών κωδικών υψηλής πυκνότητας, μικρών σε μέγεθος, κακοτυπωμένων, ξεθωριασμένων, παραμορφωμένων, βρώμικων ή κατεστραμένων όπως επίσης και γραμμωτών κωδικών που εμφανίζονται σε οθόνες κινητών τηλεφώνων.

Αδιάβροχο και ανθεκτικό στις πτώσεις
H σειρά DS9900 διαθέτει πιστοποίηση IP52 για προστασία από σκόνη και υγρασία. Θα συνεχίσει να λειτουργεί αξιόπιστα ακόμα και μετά από πολλαπλές πτώσεις από ύψος 5 ποδών. (1.5 μέτρων).