H «ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ.GR» επενδύει σε MGI JETVARNISH 3DS

0
5509

Την πρωτοποριακή τεχνολογία ψηφιακού φινιρίσματος εντύπου MGI επέλεξε η «ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ.GR»,επιχείρηση γραφικών τεχνών με 18 χρόνια δραστηριότητας και έδρα το Ίλιον. Η επιχείρηση πρόσθεσε στον εξοπλισμό της το σύστημα τοπικού UVκαι 3DεφφέJETVARNISH 3DS.

Με πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή που περιλαμβάνει πιεστήρια offset (μικρού – μεγάλου σχήματος, μηχανογραφικά), ψηφιακά πιεστήρια, εκτυπωτικά plotterμεγάλου σχήματος και συστήματα φινιρίσματος, η εταιρεία καλύπτει ένα πλήρες φάσμα εμπορικών εκτυπώσεων για ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Για εργασίες υψηλών απαιτήσεων, όπως εταιρικά έντυπα, κατάλογοι και επαγγελματικές κάρτες, οι πελάτες και το δημιουργικό τμήμα της ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗΣ επιλέγουν συχνά ειδικό φινίρισμα με spotUV και γκοφρέ ανάγλυφο. Μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούνταν η λύση του outsourcing, έως ότου οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να επενδύσουν στην απόκτηση ενός JETVARNISH 3DS που συμπληρώνει αρμονικά τον εκτυπωτικό τους εξοπλισμό.

Πεδίο εφαρμογής της τεχνολογίας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι τα εξώφυλλα για βιβλία και ατζέντες, καθώς και τα εταιρικά folder. Η επίδραση της αφής και η συναισθηματική αντίδραση αυξάνονται κατακόρυφα όταν προστίθενται ανάγλυφα εφφέ και εξατομικευμένα στοιχεία στο προϊόν, η δε εταιρική επικοινωνία προσωποποιείται. Η ξεχωριστή εμπειρία ενός ειδικά επεξεργασμένου προϊόντος αποτυπώνει μοναδικάτο εκάστοτε brandστη συνείδηση του πελάτη, ενισχύοντας τις σχέσεις και τα επίπεδα δέσμευσής του σε αυτό.

Η επιβερνίκωση στο JETVARNISH 3DSακολουθεί μια 100% ψηφιακή διαδικασία και γίνεται σε εκτυπώσεις offset ή ψηφιακές, με ή χωρίς πλαστικοποίηση, με τη χρήση ενός και μόνο βερνικιού (για επίπεδο ή 3D αποτέλεσμα). Το σχήμα της μηχανής (36,4 x 102cm) καλύπτει κάθε τύπο ψηφιακού μοντέλου, ενώ είναι ιδανικό για πρέσσες offset 35x50cm. Το JETvarnish 3DS προσφέρει τη δυνατότητα εφαρμογής παραδοσιακού τοπικού βερνικιού και μπομπέ ανάγλυφου στην ίδια εργασία ή ξεχωριστά (πάχος βερνικιού από 15 έως 100*μm). Προσφέρει ακόμα δυνατότητες πλήρους εξατομίκευσης ανά φύλλο με τη βοήθεια προτυπωμένωνbarcodes και το προαιρετικό σύστημα VariableDataOption, που διαχειρίζεται σε πραγματικό χρόνο μεταβλητά δεδομένα σε βερνίκι (ή χρυσοτυπία). Το σύστημα AISSmartScanner©μειώνει έως και κατά 80% τον χρόνο που ξοδεύει ο χειριστής  για να επιτύχει σωστές συμπτώσεις και είναι ενσωματωμένο και στη βασική έκδοση του μοντέλου.

Φυσικά, υπάρχει πάντα η δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης του βασικού μοντέλου με την προσθήκη της μονάδας ψηφιακής χρυσοτυπίας iFOIL-s.

Μέσα από την επένδυσή της, η «ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ.GR»αναβάθμισε το portfolioτης με νέες, μοναδικές λύσεις και υπηρεσίες που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς για υψηλή ποιότητα, μικρά τιράζ και ondemandπαραγωγές.

Η τεχνολογία φινιρίσματος της MGI θα παρουσιαστεί μέσω του μοντέλου τροφοδοσίας ρολού MGIJETvarnish 3DWeb για ετικέτα/εύκαμπτη συσκευασία στην έκθεση Label Expo 2019 στις Βρυξέλλες (24-27 Σεπτεμβρίου). Εκπρόσωπος της GRAPHCOM θα βρίσκεται στο περίπτερο της MGI (8C12 & 8C19) καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

info@graphcom.gr, www.graphcom.gr .