Ο όμιλος Rengo εγκαθιστά την πρώτη HP PageWide T1190 στην Ασία

0
1805

Η  Rengo που δραστηριοποιείται στο χώρο της συσκευασίας στην Ιαπωνία, εγκατέστησε επιτυχώς την πρώτη ψηφιακή εκτυπωτική πρέσα HP PageWide T1190 στην Ασία.

Ο όμιλος Rengo, που ιδρύθηκε το 1909, απασχολεί περίπου 17.000 άτομα σε 100 διαφορετικές εταιρείες και 170 μονάδες παραγωγής σε όλο τον κόσμο. Η Rengo παράγει μια ποικιλία διαφορετικών συσκευασιών για τους πελάτες της. Το τρέχον χαρτοφυλάκιο της περιλαμβάνει όχι μόνο υψηλής ποιότητας κυματοειδείς συσκευασίες (corrugated packaging), αλλά κι εύκαμπτες συσκευασίες για τον τομέα των τροφίμων και πολλών άλλων.

Η ψηφιακή εκτυπωτική πρέσα ρολού HP PageWide T1190 είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της HP και της Koenig & Bauer. Έχει πλάτος 2,8 μέτρων και ταχύτητα παραγωγής 305 μέτρα το λεπτό. Τα μελάνια έχουν βάση το νερό κι έχουν αναπτυχθεί ειδικά για την liner pre-printing σε σύνδεση με corrugated packaging, σε συμμόρφωση με τις παγκόσμιες νομικές απαιτήσεις και προδιαγραφές. Επιπλέον, λαμβάνεται υπόψη ένα ευρύ φάσμα πτυχών που σχετίζονται με την υγεία και το περιβάλλον σε όλο το κύκλο ζωής ενός προϊόντος – από την παραγωγή έως τη διάθεση.

 

 

 

Εκτός από την πρώτη εγκατάστασή της στην Ασία, η HP PageWide T1190, που είναι η μεγαλύτερη ψηφιακή εκτυπωτική πρέσα σε πλάτος εκτύπωσης παγκοσμίως, αποτελεί την πρώτη πρέσα τέτοιου τύπου με 6 χρώματα. Η HP PageWide T1190 διαθέτει επιπλέον μονάδα ρολοφορέα Pastomat, τύπου “Patras A reel handling”, τη μονάδα προ-επεξεργασίας (pre-coating unit) και την επανατύλιξη (rewinder) με αυτόματη αφαίρεση.

Ο Junjiro Watanabe, γενικός διευθυντής τεχνικής ανάπτυξης στη Rengo, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την HP PageWide T1190. Η συνεργασία με την HP και την Koenig & Bauer ήταν άψογη. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, η ψηφιακή εκτυπωτική πρέσα HP PageWide T1190 εκπληρώνει όλες μας τις προσδοκίες όσον αφορά την απόδοση.»