Τα προϊόντα της Epson διακρίνονται για ακόμη μια χρονιά στα iF Design Awards 2020

0
4753

 

Η Epson υπερήφανα ανακοινώνει ότι οι εκτυπωτές της μεγάλου φορμά, Surecolor SC-P7500 και Surecolor SC-P9500, ανακηρύχθηκαν νικητές του βραβείου iF Design Award 2020 από το Διεθνές Σχεδιαστικό Φόρουμ iF που βρίσκεται στο Αννόβερο της Γερμανίας.

 

Τα iF Design Awards, τα οποία διοργανώνονται από το 1953, είναι αναγνωρισμένα σε όλο τον κόσμο ως μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις κύρους που βραβεύουν την υπεροχή καινοτόμων σχεδιασμών βιομηχανικών προϊόντων. Τα προϊόντα αξιολογούνται με βάση ένα ευρύ φάσμα κριτηρίων, μεταξύ των οποίων είναι η πρακτικότητα, η ποιότητα κατασκευής, ο σεβασμός στα περιβαλλοντικά πρότυπα, ο βαθμός της επεξεργασίας και της καινοτομίας, η λειτουργικότητα, η χρηστικότητα, η ασφάλεια, η αισθητική, και ο γενικότερος σχεδιασμός του προϊόντος. Οι φετινοί νικητές αναδείχθηκαν ανάμεσα σε περισσότερες από 7.298 συμμετοχές από 56 χώρες και κρίθηκαν από μια κριτική επιτροπή 78 ατόμων που αποτελείται από ειδικούς από όλο τον κόσμο

Surecolor SC-P7500 και Surecolor SC-P9500

 

Ως διάδοχοι των Surecolor SC-P9050V και SC-P9050G, που θεωρούνται βιομηχανικά πρότυπα για την αναπαραγωγή εικόνων υψηλής ποιότητας σε εργαστήρια fine art, proofing και φωτογραφίας, τα προϊόντα αυτά παρέχουν τη λειτουργικότητα επαγγελματικών εργαλείων υψηλής ποιότητας, όπως εσωτερικό φωτισμό για να ελέγχουν αμέσως το έντυπο υλικό και ουδέτερο χρώμα που δεν παρεμβαίνει, όταν κάνετε ρυθμίσεις χρωμάτων.

 

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Epson διαφέρουν ανάλογα από την περιοχή. Παρακαλώ απευθυνθείτε στην τοπική εταιρεία πωλήσεων της Epson για λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στην περιοχή σας:

Σχετικά με την Epson
Η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη της τεχνολογίας, αφοσιωμένο στη διασύνδεση ατόμων, αντικειμένων και πληροφοριών με τις πρωτότυπες και αποτελεσματικές, ολοκληρωμένες, μικρού μεγέθους τεχνολογίες ακριβείας της. Με μια γκάμα προϊόντων που εκτείνεται από εκτυπωτές inkjet και ψηφιακά συστήματα εκτυπώσεων έως βιντεοπροβολείς 3LCD, έξυπνα γυαλιά, συστήματα αισθητήρων και ρομποτικούς μηχανισμούς, η εταιρεία επικεντρώνεται στην καινοτομία και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών στους τομείς των εκτυπώσεων inkjet, των οπτικών μέσων επικοινωνίας, των αναλωσίμων και της ρομποτικής.

Με επικεφαλής την εταιρεία Seiko Epson Corporation με έδρα την Ιαπωνία, ο όμιλος Epson απασχολεί περισσότερους από 81,000 υπαλλήλους σε 85 εταιρείες παγκοσμίως και είναι υπερήφανος για τη συμμετοχή στις κοινότητες όπου λειτουργεί και τις συνεχόμενες προσπάθειές του για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
global.epson.com