13-16 Νοεμβρίου 2021 FOODTECH & ARTOZA μαζί!

0
4444

Από τις 13 έως τις 16 Νοεμβρίου 2021, η FOODTECH, θα αποτελέσει το απόλυτο σημείο συνάντησης ιδιοκτητών και στελεχών των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων & Ποτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό με κορυφαίες εταιρείες με τεχνολογίες παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας, διακίνησης και αποθήκευσης Τροφίμων & Ποτών. Παράλληλα, η ταυτόχρονη διεξαγωγή της με την ARTOZA, την κορυφαία έκθεση για την Αρτοποιία και την Ζαχαροπλαστική στα Βαλκάνια, θα αναδείξει σημαντικές συνέργειες και πολλαπλά εμπορικά οφέλη τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες.

Ο κλάδος στηρίζει την έκθεση

Είναι γεγονός ότι από την πρώτη της κιόλας διοργάνωση, η FOODTECH έδειξε τη δυναμική της και το διεθνή χαρακτήρα της με τη συμμετοχή 200 κορυφαίων προμηθευτικών επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την έκθεση επισκέφτηκαν συνολικά 18.000 στελέχη από 10.000 επιχειρήσεις της βιομηχανίας των τροφίμων, εκ των οποίων 300 decision makers από 50 χώρες.
Τα εξαιρετικά αποτελέσματα της έρευνας επισκεπτών της FOODTECH 2019, με το 90% να δηλώνουν ικανοποιημένοι από την επίσκεψή τους και το 93% να δηλώνουν διατεθειμένοι να επισκεφτούν και την FOODTECH 2021, αποδεικνύουν ότι η έκθεση ήρθε για να μείνει και να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου.
Έτσι λοιπόν, όλα δείχνουν ότι η 2η FOODTECH θα αποτελέσει για άλλη μια φορά το κέντρο των εμπορικών εξελίξεων της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών και το απόλυτο σημείο συνάντησης των decision makers του χώρου.

Σημαντικά οφέλη από την παράλληλη διοργάνωση με την ARTOZA

Η FOODTECH 2021 θα διεξαχθεί στα HALLS 1,2 παράλληλα με την έκθεση ARTOZA, που θα λάβει χώρα στα HALLS 3,4.
Οι ιδιοκτήτες και σημαντικά στελέχη του κλάδου τροφίμων και ποτών, θα έχουν τη δυνατότητα με μία και μοναδική επίσκεψή τους να δουν από κοντά και τους προμηθευτές του κλάδου της αρτοζαχαροπλαστικής.
Η ARTOZA αποτελεί μία αναγνωρισμένη διεθνώς έκθεση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των επιχειρήσεων σε Α’ Ύλες, Εξοπλισμό, Μηχανήματα και Υπηρεσίες για τους κλάδους Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Παγωτού και Σοκολατοειδών Προϊόντων.
Από τις 13 έως τις 16 Νοεμβρίου 2021, χιλιάδες decision makers από την βιομηχανία τροφίμων και ποτών θα βρίσκονται στην έκθεση FOODTECH στο Metropolitan Expo, που θα αποτελέσει το κορυφαίο εμπορικό και κοινωνικό φόρουμ για τους επαγγελματίες του χώρου.

 

Η 2η FOODTECH δίνει ραντεβού 13-16 Νοεμβρίου 2021