Α. Σταϊνχάουερ Α.Ε.: ο νέος αντιπρόσωπος της Nilpeter στην Ελλάδα

0
5839

H Α. Σταϊνχάουερ Α.Ε. με έδρα τον Πειραιά είναι ο νέος αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Nilpeter στην Ελλάδα. Η οικογένεια της Δανέζικης Nilpeter χαιρέτησε με ενθουσιασμό τη νέα αυτή συνεργασία.

Η εταιρία Α. Σταϊνχάουερ Α.Ε. έχει μακρά παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και 32 χρόνια. Η αρχική και βασική δραστηριότητά της είναι η αντιπροσωπεία κορυφαίων Οίκων αυτοκόλλητων ταινιών για βιομηχανική χρήση, με πελατολόγιο που φτάνει το εντυπωσιακό νούμερο των 3.500-4.000 σημείων σε όλη την Ελλάδα.

Μία απόλυτα φυσική εξέλιξη  «Χαιρόμαστε πολύ για τη νέα αυτή συνεργασία με μία εταιρία του βεληνεκούς της Nilpeter και πιστεύουμε ότι η πορεία μας στην αγορά και οι σχέσεις που έχουμε χτίσει με τους πελάτες μας, καθιστούν αυτή τη συνεργασία απόλυτα φυσική εξέλιξη. Ξεκινήσαμε πριν 32 χρόνια στην Ελλάδα σαν αντιπρόσωποι της γερμανικής Lohmann. Από τότε μέχρι σήμερα έχουμε εμπλουτίσει τις μάρκες που αντιπροσωπεύουμε κι έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μία γκάμα κορυφαίων προϊόντων συγκόλλησης για κάθε εφαρμογή. Είμαστε παρόντες καθημερινά σε ένα μεγάλο αριθμό τυπογραφείων και γνωρίζουμε εκ των έσω τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους», λέει ο Αλφρέδος Σταϊνχάουερ.
«Μέχρι σήμερα τα προϊόντα μας βρίσκουν εφαρμογή σε πολλά και διαφορετικά στάδια της παραγωγής. Η εξαιρετική σχέση μας με όλους μας τους συνεργάτες και η καθημερινή επαφή μαζί τους, μας επέτρεψε να δούμε την ανάγκη για τα κορυφαία εκτυπωτικά μηχανήματα της Nilpeter. Στόχος μας ήταν και είναι πάντα η βελτίωση του τελικού προϊόντος εκτύπωσης και σήμερα μπορούμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα. Την ευκαιρία αυτή μας την έδωσε η Nilpeter που είναι αδιαμφισβήτητα ηγέτης στην υψηλή τεχνολογία και ποιότητα μηχανημάτων εκτύπωσης», συνεχίζει.

Προφανής Επιλογή

«Στόχος μας με αυτή την νέα συμφωνία με την Α. Σταϊνχάουερ Α.Ε. είναι να επαναλανσάρουμε και να εδραιώσουμε το όνομα της Nilpeter στην Ελλάδα. Θέλουμε να επανέλθουμε στο προσκήνιο και στην αγορά σαν ηγέτες των narrow-web flexo μηχανημάτων εκτύπωσης.

Η Α. Σταϊνχάουερ Α.Ε. ήταν η προφανής επιλογή μας, καθώς η σχέση τους με την αγορά των γραφικών τεχνών είναι πολύ δυνατή. Η καθημερινή επαφή της ομάδας πωλήσεων της Σταϊνχάουερ με τα τυπογραφεία, μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση ακριβώς στο κομμάτι της αγοράς που μας ενδιαφέρει», λέει ο Dan Wissing, Area Sales Manager, Nilpeter A/S.