Εκδήλωση για την οικονομία της Μολδαβίας και υποδοχή Επιχειρηματικής Αποστολής

0
5110

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Μολδαβίας στην Αθήνα, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση για την οικονομία της Μολδαβίας και θα υποδεχθεί, σε αυτό το πλαίσιο, Μολδαβική Αντιπροσωπεία από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Μολδαβίας, τηνΔευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 9:30 στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 5ος όροφος).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των Ελλήνων επιχειρηματιών για τις προοπτικές και τις δυνατότητες που παρουσιάζει η αγορά της Μολδαβίας, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές επαφές (B2B meetings) μεταξύ Ελλήνων και Μολδαβών επιχειρηματιών, με σκοπό την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας.

Οι επιχειρήσεις από την Μολδαβία δραστηριοποιούνται στον κλάδο συσκευασίας τροφίμων. Για την αναλυτική λίστα των εν λόγω επιχειρήσεων πατήστε εδώ.

Αναλυτικά στοιχεία για την οικονομία της Μολδαβίας μπορείτε να βρείτε εδώ:http://invest.gov.md/.

Παρακαλείσθε, εφόσον ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση και να έχετε επαφές με τους επιχειρηματίες της εν λόγω Αποστολής, όπως αποστείλετε συμπληρωμένο το Δελτίο Συμμετοχής πατώντας εδώ, μέχρι την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 210 3382342, 210 3382466 – Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ.