Επιλέξτε έναν εκτυπωτή EcoTank της Epson και επωφεληθείτε επιστροφής χρημάτων έως και 100€

0
5212

Για μια ακόμη χρονιά η προωθητική ενέργεια Cashback της Epson, επιβραβεύει τους καταναλωτές, προσφέροντας τους την δυνατότητα επιστροφής χρημάτων

Η Epson, πρωτοπόρος εταιρεία τεχνολογίας που καινοτομεί διαρκώς, παρέχοντας στους καταναλωτές τις πιο αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις εκτύπωσης και οπτικής απεικόνισης, πραγματοποιεί για ακόμη μια χρονιά την προωθητική ενέργεια Cashback, που αφορά στην αγορά εκτυπωτών της σειράς EcoTank.

Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά ενός επιλεγμένου έγχρωμου ή μονόχρωμου εκτυπωτή EcoTank, για εκτυπώσεις χωρίς φύσιγγες μελανιών, οι καταναλωτές επωφελούνται αφενός της εξοικονόμησης μελανιών έως και 3 χρόνια και αφετέρου της επιστροφής χρημάτων, ύψους €25 έως και €100, ανάλογα με το προϊόν που θα επιλέξουν.

Με πάνω από 40 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, και μια εξαιρετικά διευρυμένη προϊοντική γκάμα, η σειρά αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε ανάγκη εκτύπωσης, είτε σε οικιακό είτε σε επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς προσφέρει εξοικονόμηση, ευκολία στη χρήση και υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης, αυξάνοντας την παραγωγικότητα. Το ιδιαίτερο σύστημα αναπλήρωσης που διαθέτουν τα μοντέλα της σειράς, προσφέρει αξιόπιστα αποτελέσματα και χιλιάδες σελίδες ποιοτικής εκτύπωσης, προτού χρειαστεί αναπλήρωση.

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια ισχύει για αγορά ενός εκ των επιλεγμένων εκτυπωτών της Epson από την 01 Σεπτεμβρίου 2019 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2019, με την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης στην επίσημη σελίδα της Epson, εντός 30 ημέρων από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. Η καταβολή της επιστροφής χρημάτων θα γίνεται μέσω τραπεζικής μεταφοράς.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τα προϊόντα που συμπεριλαμβάνονται στην προωθητική ενέργεια Cashback, την απλή διαδικασία και τους όρους συμμετοχής, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Epson εδώ.

Παράλληλα και συνδυαστικά, οι καταναλωτές, με αγορές επιλεγμένων εκτυπωτών, ανάμεσα στους οποίους και όσοι συμμετέχουν στην ενέργεια cashback, έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν του προγράμματος επέκτασης εγγύησης σε 3 έτη της Epson, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης για την επέκταση, στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, εντός 30 ημερών από την αγορά του προϊόντος. Με τοπρόγραμμα επέκτασης εγγύησης, η Epson παρέχει στους κατόχους δημοφιλών εκτυπωτών μια διευρυμένη ασφάλεια και ένα επιπλέον κίνητρο να επιλέξουν τις πιο αξιόπιστες και συμφέρουσες λύσεις της αγοράς.

URL : http://epson.presspage.com/Επιλέξτε-έναν-εκτυπωτή-EcoTank-της-Epson-και-επωφεληθείτε-επιστροφής-χρημάτων-έως-και-100-€/

 

Σχετικά με την Epson
Η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη της τεχνολογίας, αφοσιωμένο στη διασύνδεση ατόμων, αντικειμένων και πληροφοριών με τις πρωτότυπες και αποτελεσματικές, ολοκληρωμένες, μικρού μεγέθους τεχνολογίες ακριβείας της. Με μια γκάμα προϊόντων που εκτείνεται από εκτυπωτές inkjet και ψηφιακά συστήματα εκτυπώσεων έως βιντεοπροβολείς 3LCD, έξυπνα γυαλιά, συστήματα αισθητήρων και ρομποτικούς μηχανισμούς, η εταιρεία επικεντρώνεται στην καινοτομία και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών στους τομείς των εκτυπώσεων inkjet, των οπτικών μέσων επικοινωνίας, των αναλωσίμων και της ρομποτικής.Με επικεφαλής την εταιρεία Seiko Epson Corporation με έδρα την Ιαπωνία, ο όμιλος Epson απασχολεί περισσότερους από 81,000 υπαλλήλους σε 85 εταιρείες παγκοσμίως και είναι υπερήφανος για τη συμμετοχή στις κοινότητες όπου λειτουργεί και τις συνεχόμενες προσπάθειές του για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
global.epson.com

Σχετικά με την Epson Europe
Η εταιρεία Epson Europe B.V., με έδρα το Άμστερνταμ, αποτελεί τα περιφερειακά γραφεία του Ομίλου στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και την Αφρική. Με εργατικό δυναμικό 1.700 υπαλλήλων, οι πωλήσεις της Epson Europe για το έτος 2015 ήταν 1.577 εκατομμύρια ευρώ.
www.epson.gr

Περιβαλλοντικό όραμα 2050
http://eco.epson.com/