Έξυπνες Λύσεις Ζύγισης

0
2647

Έξυπνες Λύσεις Ζύγισης

Οι σειρές έξυπνων ημιαυτόματων λύσεων ζύγισης της MARCΟ περιλαμβάνουν μία πλήρη γκάμα εφαρμογών ταχείας ζύγισης μερίδων και δόσεων προϊόντων, αξιοποιώντας τη λειτουργία της αφαιρετικής ζύγισης.

Λειτουργία Αφαιρετικής Ζύγισης:

Ο χρήστης αφαιρεί έναν όγκο προϊόντος από το τελάρο με το χύδην προϊόν και ο ζυγός (βάσει των ρυθμίσεων για το άνω και κάτω όριο της δόσης), βοηθά το χρήστη μέσω φωτεινής ένδειξης για το πόσο κοντά βρίσκεται στη βέλτιστη δόση και για το αν χρειάζεται περισσότερο ή λιγότερο προϊόν από αυτό που έχει αφαιρέσει, προκειμένου να προσαρμόσει τη δόση.

Έτσι πετυχαίνετε:

-Μείωση του εργατικού κόστους έως 50%

Σε γραμμές παραγωγής όπου η πλήρως αυτόματη ζύγιση είναι αδύνατη λόγω των προϊόντων (έτοιμα γεύματα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, νωπό κρέας και ψάρι).

-Αύξηση της ταχύτητας παραγωγής/ συσκευασίας από την 1η ημέρα

Χάρη στην ταχεία ανταπόκριση του συστήματος και τον εργονομικό σχεδιασμό του, η παραγωγικότητα του χρήστη αυξάνεται έως και πάνω από 30% μειώνοντας παράλληλα το ποσοστό των υπέρβαρων δόσεων σε ποσοστό κάτω του 1%.

-Aποδοτικότερο έλεγχο και διαχείριση  παραγωγής

Με το σύστημα αναγνώρισης χρήστη με χρήση κλειδιού RFID μπορούμε να μετρήσουμε  μεμονωμένα τις επιδόσεις του κάθε χειριστή. Βάση των μετρήσεων μπορούμε να βρούμε ποιοι χειριστές είναι αποδοτικότεροι και έτσι αυτοί μέσω μιας δομημένης εκπαιδευτικής διαδικασίας θα μπορέσουν να μεταλαμπαδεύσουν τις τεχνικές τους σε χειριστές λιγότερα αποδοτικούς.

-Γρήγορη επιστροφή της επένδυσης

Με την αύξηση της παραγωγικότητας και  τη μείωση του εργατικού κόστους θα επιστραφούν γρήγορα τα χρήματα της επένδυσής σας.

 

Kapelis Packaging

Δ: Ζήνωνος 11, ΒΙ. ΠΕ. Κορωπίου. 19441, Αττική

Τ: 210 6028770, E: info@kapelis.gr www.kapelis.gr