Η παγκόσμια ομάδα συσκευασίας All4Labels πρόκειται να εγκαταστήσει μία από τις πρώτες ψηφιακές πρέσες HP Indigo V12.

0
1319

Η All4Labels γιορτάζει την 25η επέτειο από το επιτυχημένο και βιώσιμο ψηφιακό ταξίδι της μαζί με την HP Indigo

  • 25 χρόνια μακροχρόνιας συνεργασίας
  • 5 επιπλέον χρόνια μελλοντικής στενής συνεργασίας
  • Κοινά Αναπτυξιακά Έργα με έμφαση στη Βιωσιμότητα και να αυξηθούν οι δυνατότητες ψηφιακής εκτύπωσης της All4Labels πάνω από 30%
  • Πιλοτική δοκιμή, εγκατάσταση και ανάπτυξη μιας από τις πρώτες τεχνολογίες αιχμής V12 HPστις εγκαταστάσεις Trittau της All4Labels
  • Η All4Labels χρησιμοποιεί πρέσες HPIndigo με 100% ανανεώσιμη ενέργεια

Η All4Labels Global Packaging Group, μια από τις κορυφαίες εταιρείες ετικετών και συσκευασίας στον κόσμο, γιορτάζει 25 χρόνια ενεργού ηγετικής θέσης στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης σε συνεργασία με την HP Indigo. Με την ευκαιρία του εορτασμού, η All4Labels και η HP Indigo υπέγραψαν την παράταση της Παγκόσμιας Συμφωνίας (Master Global Agreement) για πέντε επιπλέον χρόνια. Η συμφωνία εγκρίνει μια στρατηγική συνεργασία με στόχο την ενίσχυση του +30% ψηφιακού αποτυπώματος της All4Labelsπαγκοσμίως (All4Labels Digital Footprint).

Ο εορτασμός αυτού του στρατηγικού ορόσημου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις Trittau της All4Labels – μια παγκόσμια κορυφαία τοποθεσία ψηφιακής παραγωγής ετικετών και συσκευασιών – με μια ολόκληρη μέρα αφιερωμένη στις πιο πρόσφατες τεχνολογίες ψηφιακής εκτύπωσης ξεκινώντας από την ανάπτυξη των πρώτων μηχανών ψηφιακής εκτύπωσης που εγκαταστάθηκαν 25 χρόνια πριν στην All4Labels. Το επίκεντρο της ημέρας ήταν επίσης ο συνδυασμός της τεχνολογίας ψηφιακής εκτύπωσης με την τελευταία εξέλιξη προϊόντων για τη βιωσιμότητα.

Η All4Labels είναι πρωτοπόρος της ψηφιακής εκτύπωσης φέρνοντας συνεχώς νέες εφαρμογές στην αγορά και αναπτύσσοντας καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις για τον κλάδο. Κατά τη διάρκεια της 25ης επετείου, η All4Labels αποκάλυψε τη συμβολή και την αποφασιστικότητά της να εγκαταστήσει ένα από τα πρώτα HPIndigo V12 Digital Press στο Trittau. Είναι το πρώτο πιεστήριο που χρησιμοποιεί τη νέα βιομηχανική «μεταβαλλόμενης LEPx τεχνολογίας», με μια πρέσα ετικετών narrow-web ικανή να εκτυπώνει στα 120 τρέχοντα μέτρα (linear meter) ανά λεπτό, μειώνοντας σημαντικά τη φύρα, απόβλητα και τις εκπομπές CO2 με όλες τις δυνατότητες της τεχνολογίας HP Indigo. Το V12 είναι στην πραγματικότητα η πρώτη ψηφιακή πρέσα HP Indigo της σειράς 6 και δεν είναι σχεδιασμένη για να διαχειρίζεται μικρές εκτυπώσεις, αλλά να επεκτείνει την ψηφιακή εκτύπωση σε μεγαλύτερο τμήμα της αγοράς εκτύπωσης ετικετών.

Η All4Labels αποφάσισε να προχωρήσει περαιτέρω την καινοτομία και την τεχνολογία, επιβεβαιώνοντας την ικανότητά της να παρέχει ψηφιακές, καινοτόμες, βιώσιμες και customized λύσεις που επιτρέπουν σε όλους τους πελάτες να προσαρμοστούν στις ταχέως μεταβαλλόμενες αγορές.

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που συμπληρώνουμε 25 χρόνια από την εγκατάσταση της πρώτης ψηφιακής πρέσας HP Indigo στην All4Labels. Έκτοτε, η σχέση εξελίχθηκε με την πάροδο των ετών σε μια βαθιά και αξιόπιστη συνεργασία που εξελίσσεται από δυνατή σε δύναμη», δήλωσε ο Haim Levit, SVP και GMστην HP Industrial Print Business, «Τα τελευταία 25 χρόνια είδαμε την επιχείρηση All4Labels να εξελίσσεται μέσα από 4 γενιές τα προϊόντα και τις λύσεις μας. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να βασιστείτε στο παρελθόν αλλά και να δείτε τι επιφυλάσσει το μέλλον. Έχουμε επενδύσει σε τεράστιο αριθμό καινοτομιών και πόρων στις μελλοντικές μας πλατφόρμες και είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που η All4Labels προσπαθεί να συνεχίσει και να επεκτείνει αυτό το ταξίδι με τις τελευταίες μας πλατφόρμες. Αυτές οι πλατφόρμες που αλλάζουν το «παιχνίδι» θα τοποθετήσουν την All4Labels στην αιχμή των βιομηχανιών στις οποίες δραστηριοποιούνται και θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν να κάνουν τη διαφορά στην αγορά».

Ο Adrian Tippenhauer, Διευθύνων Σύμβουλος​ στην All4Labels δηλώνει: «Με τις τεχνολογικές και ψηφιακές μας δυνατότητες, σε συνδυασμό με την καινοτόμο νοοτροπία μας, βοηθάμε τους πελάτες μας να μεγιστοποιήσουν το όφελος από τη συνεργασία μας ​– ανακαλύπτοντας εκ νέου τον τρόπο εκτύπωσης. Πριν από 25 χρόνια, ο ιστότοπος ψηφιακής εκτύπωσης στο Trittau έκανε το πρώτο βήμα προς την επιτυχημένη ιστορία μας στην ηγεσία της ψηφιακής ετικέτας και η τεχνογνωσία μας επεκτείνεται διαδοχικά σε ολόκληρο τον παγκόσμιο όμιλο. Προβλέπουμε τις ανάγκες των καταναλωτών και δίνουμε τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας να αξιοποιήσουν πλήρως τους βασικούς παράγοντες όπως η ψηφιοποίηση, η προσαρμογή και η βιωσιμότητα. ​Οι δυνατότητές μας είναι υπερσύγχρονες, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να αυτοματοποιούμε και να βελτιώνουμε την παραγωγικότητα, την ποιότητα και την ασφάλεια».

Ο Massimiliano Martino, Chief Technology Officer στην All4Lables προσθέτει: «Είμαστε τώρα έτοιμοι να διαμορφώσουμε το μέλλον της βιομηχανίας κάνοντας την ψηφιακή εκτύπωση ταχύτερη, απρόσκοπτη και εξαιρετικά αποτελεσματική σε κάθε μία από τις πτυχές της. Ενώ συμβάλλουμε στην ανάπτυξη νέων πιεστηρίων HP Indigo συμπεριλαμβανομένου του V12, έχουμε ήδη εφαρμόσει ένα προηγμένο πρόγραμμα ψηφιοποίησης που περιλαμβάνει μια ισχυρή διαδικτυακή πύλη όπου οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν απευθείας τις εκτυπώσεις. «Συνδέουμε τις γραμμές εκτύπωσης HP Indigo με αυτοματοποιημένα οχήματα και ρομπότ για να βελτιώσουμε δραστικά την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα. Συγκεκριμένα, στη βιομηχανία 4.0 (Industry 4.0) μαζί με τις πρέσες HP Indigo, εξοπλίσαμε τους χειριστές με γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality) και ακουστικά για οπτικοποίηση 3D στις πρέσες, ζωντανά σε πραγματικό χρόνο και για απομακρυσμένες λειτουργίες, υποστήριξη, προσομοιώσεις και εκπαιδεύσεις.

«Όλες οι πρέσες HP Indigo είναι συνδεδεμένες για να παρακολουθούν ζωντανά την απόδοση της παραγωγής τους και εγκαθιστούμε έναν κεντρικό θάλαμο ελέγχου (Central Control Room) στα κεντρικά γραφεία μας στο Αμβούργο για την παρακολούθηση, την πλοήγηση και τη διαχείριση της ψηφιακής παραγωγής μας παγκοσμίως».

Όσον αφορά την Αειφορία και Βιωσιμότητα, η All4Labels διαθέτει σταθερά προγράμματα για την ελαχιστοποίηση της σπατάλης, φύρας και αποβλήτων και τη μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής αναλώσιμου μέρους του εξοπλισμού. Διεξάγονται συνεχώς αξιολογήσεις κύκλου ζωής (Life Cycle Assessments) για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απανθρακοποίηση (decarbonize) κάθε βήματος εκτύπωσης και επεξεργασίας, με μεγάλη εστίαση στην επιτάχυνση της απομελάνης (de-inking) για την επιτάχυνση της πλήρους κυκλικότητας των υλικών, συμπεριλαμβανομένων των ανανεώσεων ρητινών (resins regenerations near-and-off-site). Η All4Labels σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα Εργαλείο Αξιολόγησης Κύκλου Ζωής δικής της ιδιοκτησίας (LifeCycle Assessment Tool), ειδικά σχεδιασμένο για τη ψηφιακή εκτύπωση, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από κοινού με την HP Indigo.