Ποιοτική αναβάθμιση της παραγωγικής γραμμής της Bietik Ltd με τις λύσεις της Novacel Hellas

0
1274

Την Novacel Hellas (μία affiliate εταιρεία του ομίλου Innvestio) επέλεξε λίγους μήνες πριν η Bietik Ltd για την ποιοτική αναβάθμιση της παραγωγικής γραμμής της.

Βασικά στοιχεία του έργου 

Το έργο αφορά την εγκατάσταση μηχανών υψηλής καινοτομίας για την παραγωγή και ετικετών. Πρόκειται για ένα έργο που προσέδωσε σημαντική προστιθέμενη αξία αυξημένης παραγωγικότητας και βιώσιμου οφέλους στην παραγωγική αλυσίδα της Bietik Ltd. Πρόκειται για την εγκατάσταση του μηχανήματος: Xeikon CX300. Οι συγκεκριμένες λύσεις θα προσφέρουν τα ακόλουθα:

  • Το ψηφιακό πιεστήριο ετικετών CX300 αποτελεί ναυαρχίδα καινοτομίας της Xeikon, βασισμένο στην τεχνολογία Cheetah 2.0, σε νέα πλατφόρμα κατασκευής και 4.0. Industry λογισμικά, με υψηλή ταχύτητα έως 30m/min, με νέας γενιάς dry toner, όπου προσφέρει συντομότερους χρόνους παράδοσης και μεγαλύτερη διαφοροποίηση προϊόντων. Καλύπτει άριστα τις ανάγκες της αγοράς για μεγαλύτερη ευελιξία, παραγωγικότητα και ποιότητα παραγωγής.

Η Novacel Hellas πέραν της εγκατάστασης των μηχανημάτων, διαθέτοντας άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό, ανέλαβε και την ολοκληρωμένη παρακολούθησης τεχνικής υποστήριξης των συγκεκριμένων λύσεων.

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών   

Για το έργο ο κος. Γιαννάκης Ελευθεριάδης (Ιδιοκτήτης) εκ μέρους της Bietik Ltd, δήλωσε τα ακόλουθα σχετικά με τη συνεργασία: “Είμαστε χαρούμενοι που επενδύουμε σε μία πολύ δυνατή εταιρία και θα έχουμε την υποστήριξη της NovacelHellas. Εξάλλου είμαστε από τους παλαιότερους πελάτες της Xeikon σε Ελλάδα και σε Κύπρο και ίσως από τους παλαιότερους της Χeikon γενικότερα. Έχουμε ιδιαίτερη σχέση με τη συγκεκριμένη εταιρεία, την αξιοπιστία και την ποιότητα της. Και εάν στα ανωτέρω συνυπολογίσουμε και τον επαγγελματισμό της Novacel Hellas, τότε η επιλογή μας ήταν μονόδρομος.”.

Για το έργο ο κος. Δημήτριος Σπυρόπουλος (Εμπορικός Δ/ντής) εκ μέρους της Novacel Hellas, δήλωσε τα ακόλουθα σχετικά με τη συνεργασία:

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η Bietik εμπιστεύεται την Novacel Hellas και επενδύει σε μία δύσκολη περίοδο για εκτυπωτή της Xeikon. Είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους.”.

Προφίλ εταιρειών 

Ποια είναι η Bietik Ltd

Η Bietik Ltd, με παρουσία 42 ετών στο χώρο των γραφικών τεχνών, σήμερα κατέχει μια υψηλή θέση στην κυπριακή αγορά. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια επώνυμη παράδοση στο χώρο της εκτύπωσης, από το 1965, όταν ξεκίνησε την πορεία της με ιδρυτές της τον κο. Μιχάλη Ελευθεριάδη. Έκτοτε η εταιρεία αναπτύσσεται ραγδαία αφού έχει ως βασικό στόχο το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο και την συνεχή τεχνολογική αναβάθμιση. Με την εισαγωγή πρωτοποριακών μηχανημάτων εκτύπωσης η εταιρεία διατηρεί σταθερή την ανταπόκριση της στην αύξηση της ζήτησης του προϊόντος και προσφέρει υψηλή ποιότητα στους πελάτες της.

Ποια είναι η Novacel Hellas

Η Novacel Hellas αποτελεί όμιλο εταιρειών με πάνω από 20 έτη εμπειρία δραστηριότητας σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρησιακών δραστηριοτήτων (στην Ελλάδα και το εξωτερικό), κυρίως στους τομείς της εκτύπωσης, της προεκτύπωσης, της συσκευασίας αλλά και των ευρύτερων βιομηχανικών λύσεων, ενδεικτικά με: (εισαγωγή και προμήθεια βιομηχανικών μηχανημάτων και αναλωσίμων, εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξης μηχανημάτων, αλλά και παραγωγή και προμήθεια λοιπών προϊόντων και υπηρεσιών για τους ανωτέρω τομείς δραστηριότητας). Η εταιρεία από το 1998 που ιδρύθηκε, επιζητεί να δημιουργεί συνεχώς διατηρήσιμη προστιθέμενη αξία, για τους πελάτες, τους ανθρώπους, τους μετόχους, αλλά και το ευρύτερο το κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον.