Και κομμάτι για το… μέλλον στην πίτα του ΕΛΣΕΤ

0
5011

Το κλίμα αισιοδοξίας που επικρατούσε στην κοπή της πίτας του ΕΛΣΕΤ ήταν τόσο έντονο που ξάφνιασε όλους τους παρευρισκόμενους.

Στο ξενοδοχείο Life Gallery της Εκάλης συγκεντρώθηκαν ετικετοποιοί, προμηθευτές και φίλοι του Συνδέσμου για να ευχηθούν, να ακούσουν, να προτείνουν, να ανταλλάξουν απόψεις.

Ο πρόεδρος κ. Θ. Καλκαβούρας έκανε μια σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα και μια λίγο πιο εκτενή στους στόχους του Δ.Σ. για την τρέχουσα διετία.

Για μια ακόμα φορά το σιλικονόχαρτο ήταν από τα βασικά θέματα. Τονίστηκε ότι τώρα που βρέθηκε η λύση, θα συνεχιστούν οι ενημερωτικές «εκστρατείες» για να φτάσουμε στα επίπεδα ανακύκλωσης που επιθυμούμε.

Σημαντική αναφορά έγινε και σε εργασιακά θέματα, για τα οποία σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Και η κοινωνική προσφορά του ΕΛΣΕΤ αναφέρθηκε. Ο σύνδεσμός μας συμμετέχει ενεργά στην αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού με δωρεάν παροχή ετικετών που αναφέρουν σχετικά συνθήματα. Οι ετικέτες αυτές διατίθενται από το Kmop, τον οργανισμό κατά του παιδικού μπούλινγκ που απένειμε έπαινο στον Σύνδεσμο για την προσφορά του.

Ο γεν. γραμματέας του ΕΛΣΕΤ κ. Αυγ. Χατζηχρυσός μίλησε για το κλίμα της αγοράς που αλλάζει, αλλά τόνισε ότι πρέπει εμείς οι ίδιοι να φροντίσουμε γι’ αυτή την αλλαγή.

Σα να ήθελε να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του κ. Χατζηχρυσού, ζήτησε το λόγο ο κ. Χανάς από την Lasereco που ανακοίνωσε ότι δημιουργεί στην Ελλάδα εύκαμπτα μαγνητικά κοπτικά ετικετοποιίας (flexible dies).

Το Δ.Σ. του ΕΛΣΕΤ αισθάνεται για μια φορά ακόμα την ανάγκη να ευχαριστήσει τα μέλη και του φίλους που στηρίζουν τις προσπάθειές του και που μαζί πετυχαίνουμε ένα-ένα τους στόχους μας.