Μεγάλο έργο αναβάθμισης εξοπλιστικού μηχανισμού της μεγάλης παραγωγικής μονάδας D&A Label

0
994

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Την Novacel Hellas επέλεξε η D&A Label-Packaging, μεγάλη παραγωγική μονάδα στον κλάδο της ετικετοποιίας για την ποιοτική αναβάθμιση της παραγωγικής γραμμής της στην περιοχή των Ιωαννίνων.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Το έργο αφορά σε δύο μέρη, με εγκατάσταση δύο ξεχωριστών, αλλά άκρως αλληλοσυμπληρούμενων μηχανών υψηλής καινοτομίας για την παραγωγή ετικετών. Πρόκειται για ένα έργο που προσέδωσε σημαντική προστιθέμενη αξία αυξημένης παραγωγικότητας και βιώσιμου οφέλους στην παραγωγική αλυσίδα της εταιρείας. Πρόκειται για την εγκατάσταση των μηχανών Xeikon PX3300 και Rhyguan Plus330. Οι συγκεκριμένες λύσεις θα προσφέρουν τα ακόλουθα:

  • Η Xeikon PX 3300 είναι μία ψηφιακή πρέσα ετικετών υψηλών προδιαγραφών προσφέροντας ποιοτικό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα ανθεκτικό γυαλιστερή εμφάνιση και αίσθηση στην αφή. Ικανοποιεί εξαιρετικά ανάγκες εκτύπωσης ετικετών για καλλυντικά, ποτά, χημικά προϊόντα κα. Τα UV μελάνια προσφέρουν ανθεκτικότητα στο ηλιακό φως, το νερό, τα χημικά. Η Xeikon PX 3300 τυπώνει με μέγιστη ταχύτητα 50 μ/λ και μέγιστο πλάτος 33 εκ.
  • Η Rhyguan PLUS 330 αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την τελική επεξεργασία ψηφιακά εκτυπωμένων ετικετών, προσθέτοντας αξία στο τελικό προϊόν. Διαθέτει εργοστασιακό αρθρωτό σχεδιασμό που επιτρέπει την επιλογή λειτουργίας μόνο των μονάδων που χρειάζονται και στην επιθυμητή διάταξη. Κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας υλικά και μηχανισμούς servo, registration σε κάθε μονάδα, ανεξάρτητο βήμα και επανάληψη σε κάθε μονάδα, εξαιρετικό έλεγχο τάσης. Όλα με στόχο το εξαιρετικό αποτέλεσμα τελικής μορφοποίησης ετικετών.

Η Novacel Hellas πέραν της εγκατάστασης των μηχανημάτων, διαθέτοντας άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό, ανέλαβε και την ολοκληρωμένη παρακολούθησης τεχνικής υποστήριξης των συγκεκριμένων λύσεων.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Για το έργο ο κος. Ερρίκος Αθανασίου, (Διευθυντής παραγωγής)  εκ μέρους της D&A Label-Packaging, δήλωσε τα ακόλουθα σχετικά με τη συνεργασία:

Αποφασίσαμε να προβούμε στη συγκεκριμένη επένδυση με σκοπό να αναβαθμίσουμε το ψηφιακό μας τμήμα και να βελτιστοποιήσουμε τις παραγωγικές μας διαδικασίες. Η συνεργασία μας με τη Νovacel Hellas, μας έδωσε τη δυνατότητα να ολοκληρώσουμε ένα νέο πλάνο επενδύσεων στην ψηφιακή ετικέτα συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα , πολύ γρήγορη παράδοση και ευελιξία στο μικρό και μεσαίο τιραζ, αναβαθμίζοντας αισθητικά τις ετικέτες κρασιού και καλλυντικών με νεά υλικά και τεχνοτροπίες ,εδραιώνοντάς μας μεταξύ των κορυφαίων του κλάδου.

Για το έργο ο κος. Δημήτριος Σπυρόπουλος (Εμπορικός Δ/ντής) εκ μέρους της Novacel Hellas, δήλωσε τα ακόλουθα σχετικά με τη συνεργασία:

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εγκατάστασης στην D&A Label-Packaging πραγματοποιούμε μία πολύ σημαντική συνεργασία  με μία δυναμικά ανερχόμενη επιχείρηση στον κλάδο εκτύπωσης ετικέτας. Θεωρούμε ότι και αυτή η συνεργασία θα είναι επιτυχής και για τις δύο πλευρές και θα ανοίξει το δρόμο για νέες μελλοντικές επενδύσεις”.

 

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Ποια είναι η Novacel Hellas

Η Novacel Hellas αποτελεί όμιλο εταιρειών με πάνω από 20 ετή εμπειρία δραστηριότητας σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρησιακών δραστηριοτήτων (στην Ελλάδα και το εξωτερικό), κυρίως στους τομείς της εκτύπωσης, της προεκτύπωσης, της συσκευασίας αλλά και των ευρύτερων βιομηχανικών λύσεων, ενδεικτικά με: (εισαγωγή και προμήθεια βιομηχανικών μηχανημάτων και αναλωσίμων, εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξης μηχανημάτων, αλλά και παραγωγή και προμήθεια λοιπών προϊόντων και υπηρεσιών για τους ανωτέρω τομείς δραστηριότητας). Η εταιρεία από το 1998 που ιδρύθηκε, επιζητεί να δημιουργεί συνεχώς διατηρήσιμη προστιθέμενη αξία, για τους πελάτες, τους ανθρώπους, τους μετόχους, αλλά και το ευρύτερο το κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον.

 

Ποια είναι η D&A

Η D&A Label με έδρα την Ασφάκα Ιωαννίνων δραστηριοποιείται στην εκτύπωση αυτοκόλλητων ετικετών και την παραγωγή εύκαμπτων υλικών συσκευασίας τροφίμων. Για περισσότερα από 15 χρόνια βρίσκεται δίπλα στον πελάτη, προτείνοντας τις ιδανικότερες και οικονομικότερες λύσεις στις ανάγκες του. Οι συνεχείς επενδύσεις σε εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό, δίνουν τη δυνατότητα να καλυφθούν ανάγκες σε πολύ μεγάλο τιράζ με φλεξογραφικές μηχανές, ενώ παράλληλα το ψηφιακό τμήμα καλύπτει τις μικρότερες ποσότητες, διατηρώντας πάντα την υψηλή ποιότητα, που συμβαδίζει με τις αξίες της εταιρείας. Η D&A Label στοχεύει στην ουσία της συσκευασίας αποτελώντας τον ιδανικό συνεργάτη κάθε σύγχρονης εταιρείας.